- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
márNemKereső
tag
Jó, én elakadtam a fészbúk-iwiw párosnál. :-DD
Mondjuk a M$ nem véletlenül kapta a M$ becenevet. ;-)
(nem bízom bennük sem, de nincs mit tenni. Androidot még ki tudom kerülni azzal, hogy nem veszek új telefont, a windows sajnos kikerülhetetlen, ha játszani, fotószerkeszteni akarok - de ugye ez már messzire vezet) -
blattida
nagyúr
Az ingyenes mbam jól elvan vele, viszont a fizetősnél állítgatni kell, mert együtt lassítanak, bár még használható marad a rendszer.
Krystal_s
Jól értelmezed, a harmadik opciónál minden bejövő kérés tiltásra kerül.A naplózást ki lehet kapcsolni, akár csak a windows explorerre vonatkozólag is.
-
Imi1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest