Hirdetés
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BigManus
üzenetére
Hali!
Igen, én XP alatt futtattam, igaz XP alatt "csak" Avira+CIS tűzfal(D+al persze) van, de nálam is megfertőzte a rendszert és azok a tünetek mint nálad.
A sandbox nálam jelzett, de ennek ellenére megfertőzte, furcsa fájlok vannak pár helyen, aminek biztosan nem kellene ott lenniük, ahogy írtad is. 
(Mellesleg Avivra sem ismeri többek közt, el is küldtem a labs-nak)
Érdekes módon azonban a VT-n a Comodo ismeri
Plag
Magyar változat van fent a KIS 2011 400 (a,b)-és build ből.Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A sandbox nálam jelzett, de ennek ellenére megfertőzte, furcsa fájlok vannak pár helyen, aminek biztosan nem kellene ott lenniük, ahogy írtad is.