Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluobluo75
őstag
válasz
szeky81 #9240 üzenetére
Na még tegnap lefekvés előtt megnéztem a routert, azaz csak néztem volna, mert gondoltam rádugom direktben az UTP kábelt a gépre, úgy megkerülve a routert, aztán majd később a router beállításait, de ezek szerint fölösleges a beállításokat átzongorázni, mivel a router megkerülésével, direkt kapcsolaton is akadozik!
Így most, hogy a router nem lehet hibás, megnéztem telóval is (ZTE Skate) és úgy is szaggat a youtube!
Hétfőn első dolgom az lesz, hogy felhívom a szolgáltatót, és elfogok beszélgetni velük, hogy ez mégis mi?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Filmvilág
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Kindle
- Gaming notebook topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- További aktív témák...
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest