- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #7412 üzenetére
Hello!
Sajnos nálam is előjött az a jelenség, hogy sandboxba helyezéskor nem értesített. Pedig biztosan kellett volna és 100% hogy nem csak lecsúsztam róla. Szóval ez nem egyedi hiba.
Ja és még az ötös verzióhoz: nem tudom miért, bizonyos esetekben (telepítés után) az antivírus ha kártevőt talál nem értesít abban az esetben, ha beállítom, hogy ne mutasson riasztást. Na most ezen mondat alapján aki nem ismeri a CIS-t biztosan hülyének néz, de ebben az esetben a jobb alsó sarokban szokott egy sandboxos értesítéshez hasonló kis ablakot feldobni, hogy XY kártevőt karanténozott. Az én gépemen és szüleimén is előfordult, aztán az opció ki és visszakapcsolásával megoldódott. Viszont a szomszédomék gépére is CIS került pár nappal ezelőtt és hiába csináltam bármit, náluk a hiba maradt. Így kikapcsoltam ezt a funkciót, annak ellenére, hogy mindent úgy akartam, hogy helyettük döntsön a CIS, így nekik kell majd az irtásra kattintani. Ez ismert bug egyébként? Bár már nyilván nem fogják javítani.
Üdv.
-
BigManus
addikt
válasz
blattida #7412 üzenetére
Tudom, hogy az 5-ös verzióban is így volt... De ez más. Tegnap a Screamer rádió indításánál volt figyelmeztetés, ma viszont biztosan nem.
Ilyeneket indítottam amiket isolált: putty, winscp, és még két program, illetve a vállalat irányítási rendszer folyamatait.
Biztosan egyiknél sem kérdezett rá...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest