Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy látom, hogy pár dolog azért kikerült belőle, mint pl. a virtuális asztal, az elkülönítő, a biztonságos vásárlás indítása a widgetről.
Virtuális asztal és elszigetelő ugyanúgy benne van (nem tudom, honnan van ez az infó, hogy kikerültek belőle...
), a biztonságos vásárlás (Secure Shopping) az valóban kikerült a Free-ből (az sajna nem rémlik, hogy a widget-ben ott volt-e valaha avagy sem, mert sosem használtam), de külön letölthető és telepíthető. Comodo Secure Shopping -
Semplar
őstag
Nálam is a régi stabil verzió van fenn, semmi gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), a biztonságos vásárlás (Secure Shopping) az valóban kikerült a Free-ből (az sajna nem rémlik, hogy a widget-ben ott volt-e valaha avagy sem, mert sosem használtam), de külön letölthető és telepíthető.
Nálam is a