- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Indulhat a hardverparti!
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
Semplar #11076 üzenetére
Húha, még működik az 5-ös is és használható?
Nálam már jó ideje a 7-es van fent, mert az újabbakkal gondjaim voltak. Az adatbázis frissíti magát, de úgy gondoltam ideje lenne a programból is a legújabbat használni.
Azt hittem már javították a kellemetlenségeket. Benéztem a Comodo fórumokra és meglepődve láttam, hogy folyamatosan van valami zavaró hiba az újabb verziókban. Azt viszont nem tudom, hogy azok a hibák Win 7-en is előjöttek, vagy csak Win 10-en. Utóbbin megérteném........, de Win 7-en hibátlanul kellene működnie ennyi év és fejlesztés után.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3225
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest