-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Egy ideje már használom a CIS-t. Nem rég jött egy frissítés, amit megcsináltam majd újra kellett indítani a gépet. Ez után viszont, amikor fut a program (háttérben/előtérben - mindegy) akkor a "tálcán megjelenő ikonok" (tudjátok, ahol az óra van, hangerő ikon .. stb) már nem látszik. És hiába állítom be a Windows-ba, hogy mutassa nem mutatja.
Bár ettől még fut a háttérben a comodo, mert az asztali widget az kint van, nah meg a feladatkezelőben ott a cis kliens. Ettől függetlenül ezt nem tudja valaki, hogy ezt hogyan lehetne (lehetőleg újra telepítés nélkül) újra elővarázsolni ?
Másik kérdésem az volna, hogy az asztalon használható widgetben nekem eddig kiírta, az aktuális FEL és LE töltési adatforgalmat. Viszont ezt már egy ideje nem mutatja (ez a fent említett frissítés előtt is így volt) böngésztem a beállításokat, hogy vissza állítsam de sajnos nem találtam erre utaló lehetőséget. Esetleg valaki nem tudja,hogy hogyan lehetne mégis előhozni újra ? (Szintén lehetőleg telepítés nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest