Új hozzászólás Aktív témák

• Roxkex

senior tag

Sziasztok !
    Egy ideje már használom a CIS-t. Nem rég jött egy frissítés, amit megcsináltam majd újra kellett indítani a gépet. Ez után viszont, amikor fut a program (háttérben/előtérben - mindegy) akkor a "tálcán megjelenő ikonok" (tudjátok, ahol az óra van, hangerő ikon .. stb) már nem látszik. És hiába állítom be a Windows-ba, hogy mutassa nem mutatja.
    Bár ettől még fut a háttérben a comodo, mert az asztali widget az kint van, nah meg a feladatkezelőben ott a cis kliens. Ettől függetlenül ezt nem tudja valaki, hogy ezt hogyan lehetne (lehetőleg újra telepítés nélkül) újra elővarázsolni ?

Másik kérdésem az volna, hogy az asztalon használható widgetben nekem eddig kiírta, az aktuális FEL és LE töltési adatforgalmat. Viszont ezt már egy ideje nem mutatja (ez a fent említett frissítés előtt is így volt) böngésztem a beállításokat, hogy vissza állítsam de sajnos nem találtam erre utaló lehetőséget. Esetleg valaki nem tudja,hogy hogyan lehetne mégis előhozni újra ? (Szintén lehetőleg telepítés nélkül)

Új hozzászólás Aktív témák