Keresés

Aktív témák

• P.Ferenc

csendes tag

válasz bullseye #72 üzenetére

A PC Gurut esetleg akkor veszem meg, ha valami kitünő játék van mellette. Helyette ott van a GameStar és a PC.Games, sokkal színvonalasabb nyomdai és tartalmi megjelenéssel.
    A Chip néha a kezembe kerül és ilyenkor boldog vagyok, hogy nem vettem meg :(
    Csakis leárazva veszem a Vogel kiadványokat. (kivéve a CP)

Sajnos az a tény, hogy nem létezik magyar nyelvű és igazán színvonalas szám.tech lap!
    Vannak rémesen gyengék és közepesek. Az, hogy én értek valamit angolul és ha nagyon akarom megértem amit olvasok: szerencse. De, aki a magyar nyelvre szorul, az nyugodtan nekiállhat a netet túrni használható információkért, mert az újságokból ugyanúgy csak csipegetni lehet a morzsákat. Ezért volt korszakalkotó a régi Chip, az Alaplap és a Byte.
    Vették a fáradtságot és kivesézték a témákat, nem öt mondatban írták le, hogy kék az ég.
    Ezek mind megszüntek. Azon nem vitázok, hogy ennek mi az oka, de megvan a véleményem az egész jelenségről. Vagy ennyire igénytelenek az emberek és nagyon sajnálom magunkat, mert ennek én is áldozata vagyok
    vagy ki vagyunk teljesen szolgáltatva egy olyan fogyasztói társadalomnak, ahol csakis a bevétel számít, semmi más. Csakis a grafikon a lényeg, ami felfelé ível és egyszercsak eléri a mennyei magasságokat. Az ostobák szerint ez a fejlődés.
    Egy biztos, ezt a szellemi züllést jól látom a gyerekeimen, hogy semmi nem érdekli őket igazán. Nagyon rossz irányba tart ez a világ és tudom, hogy igazam van, de ez teljesen lényegtelen.
    Mégegyszer leírom, a gyengécske Chip mellé ki lehetne adni egy tartalmas DVD-t, és akkor mindenki ki lenne elégítve. Érthetetlen ez a hozzáállás, bár mindenfele ez van manapság. Soha nem látott ocsmány TV műsorok butítják és hülyítik az embereket.
    Kereskednek ezren, akik abszolút nem értenek hozzá és sajnos a mai magyar sajtó 90%-ka ugyanez. Értem én, hogy meg kell élni valamiből, de én ilyen cikkekhez a nevemet nem adnám.
    Olyan cikkek jelennek meg, amit egy 10 éves jól tanuló kisiskolás is vígan megírna.
    Na ezért felesleges újságot csinálni. Amíg egy Teszt Magazin vagy Connect magazin tartalmasabb tesztet ad, addig csak megmosolyogni való az a PR szikra, hogy ''Magyarország legprofesszinálisabb számítástechnikai magazinja''. Majd ha egy egérteszt
    mondjuk 20-30 egérből áll és ott lesz, hogy hány centi a madzag, meg mi van csomagolva
    mellé sok-sok fotóval, akkor lehet ilyeneket nagyzolni. AKKOR! Addig az ilyen szöveg csak siralmas reklám, amit ugye nem lehet bíróságon bizonyítani :(
    Azaz bárki mondhat ilyeneket.

Aktív témák