- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LED / LCD TV topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
Myers
senior tag
válasz
Protezis
üzenetére
Helló mindenkinek!
Hi Protezis, látom neked is hasonló problémád van.
A problémámat felvetettem a Chieftec fan klub topikban is, de még nem érkezett rá válasz. Ja, és akkor még nem láttam ezt a topikot.
Most vettem egy Chieftec 400 W-os tápot. Típus: GPS-400AA-101A.
A következő van. Kipróbáltam, házon kívül, hogy mennyivel halkabb, mint az előző tápom, (egy Acorp 400-as) Halkabb. De: sípoló hangot ad ki!! Olyan mintha ciripelést hallgatnák. Egy pillanatra megakasztottam a ventillátorát, de nem az adja ki a hangot. Akkor is sípolt.
A TV-m ből is szokott jönni ilyen sípolás, tehát ez tipikus ''elektronikai zaj'', nem mechanikai. Ráadásul ezt a gyanumat igazolja a következő dolog is:
Ha lefogom a procihűtő ventit, akkor kb 1/3-adára esik vissza a sípolás. Ha felengedem, akkor megint ''teljes erővel'' sípol.
A sípolást tuti nem a procihűtő csinálja, mert a másik táppal semmiféle sípolás nem hallatszik, akármilyen ventit fogok is le.
Rossz a táp, vagy típushiba?
Teljesen zsír új a táp, van rá 10 év gari. Szerintetek ezt garanciális problémként kicserélnék?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Thermaltake Toughpower Rrand RGB 1050w Platinum Moduláris Tápegység
- be quiet! DARK ROCK PRO 4 CPU hűtő garanciális
- Zalman CNPS7700 Al-Cu LGA 775 CPU hűtő
- Corsair Hydro Series, H115i RGB PLATINUM, 280mm Radiator, Dual 140mm PWM fans, Liquid CPU Cooler
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest