- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Aktív témák
-
Szabtom
senior tag
Asszem én is váltok.
Most Lightom van, még 10 hónap hűséggel. Válthatok Standardra úgy, hogy a kedvezmény (és a hűség) megmaradjon?
-
Szabtom
senior tag
Ma megjött a számlám. Kicsit furcsa volt, hogy sokkal több volt a csekken, mint a szokásos. Jobban megnézve kiderült, hogy júl. 1-től 7670Ft/hó áron számláztak. Mondom miafene? Üfsz-t felhív egyből, felháborodott ügyfél jól be akar szólni.
Kiderült, hogy most járt le a hűségem. Ezért már nem 5750 hanem 7600/hó. Na mondom ennyit már nem ér a Light. Mit lehetne tenni? Szerencsére segítőkész volt a hölgy (jah, és fél perc alatt eljutottam hozzá). Telefonon bejelentettem, hogy további 1 év hűséget akarok. Küldenek majd egy papírt, amit kitöltve vissza kell majd juttatni. Már a mai naptól újból a hűséges árat kapom, az új számlát korrigálni fogják.
Szóval pozitív lett a vége (régi árat fizetem), DE: miért nem szóltak, hogy lejár a hűség? Még arra is kihasználhatták volna az alkalmat, hogy elárasszanak ajánlatokkal. Szóval maradtam Chellos, de elég bénán kezelik a már meglévő ügyfeleket.
[Szerkesztve] -
Szabtom
senior tag
Csak úgy általában mondom, hogy ADSL-re azért nem fizetek elő soha, mert telefon kell mellé. Még ha csak 2-3000Ft havonta, akkor sem használnám, és gyakorlatilag ennyivel többe kerülne a net.
Kár, hogy ez a HDSNET nálam nem elérhető.
Szerk: ha nincs hűség, akkor már nem is kérdés, melyiket válaszd.
[Szerkesztve] -
Szabtom
senior tag
Nekem inkább a pingemmel van egy kis problémám 1-2 hete. Nem komoly, de zavaró, hogy ahol eddig 40-50 volt EU szervereken (America's Amy), ott most 50-100.
-
Szabtom
senior tag
Már egy hete nem tudom megnézni a forgalomszámlálót. Egyedi probléma vagy központi?
-
Szabtom
senior tag
Nos, én nem tudok olyan infókkal szolgálni, mint atapi, inkább leírom kicsit bővebben a problémámat és tapasztalataimat:
- Teamspeak szerverrel 10-15 percenként megszűnik a kapcsolat. Elég vicces, mert látom az ablakban, hogy még másik 10-20 ember is ''quit'' vagyis ''kilépett''. Gondolom, mindegyik chellos, mint én. Másoknál még ez nem fordult elő.
- America's Army szervereken gyakran beragadok 2-3 másodpercre a pályán (nem tudok mozdulni, lőni, ilyesmi). A kapcsolat nem szakad meg, utána megy továbbb rendesen!
- http letöltések megszakadnak. Tegnap egy 140 megás file-t negyedszerre sikerült letöltenem
Jah, és jelentem, pontosan du. 5:00-től megduplázódnak a pingek minden Magyarországon kívüli szerverrel. Nemcsak AA játékban, hanem bármilyen IP címmel. Vindózból ping paranccsal próbáltam német, osztrák, holland és amerikai IP-ket, default packet mérettel, 20db pinggel. -
Szabtom
senior tag
BTO: tudod ki a ***** hívogatja az üszit? Aki ráér meg van pénze 20-30 percig zenét hallgatni.
Nálam ugyanez a gond (Bp XI ker) de a klánunk minden Chellos tagja ugyanezzek szenved, szerte az országban (Miskolc, Nyíregyháza, Bp) -
Szabtom
senior tag
válasz
Pangea65 #3021 üzenetére
Köszi az infót. 4 emberrel beszéltem a 1221-en:
1.ember: szerda éjjel/csüt hajnalban volt bővítés, de ez ugye csüt este nem kéne, hogy gond legyen
2. nem tud semmiről errefelé
3. nem tud semmit
4. ''biztosan központi hiba''
Hát, ezek után írtam ide a melóból.
Azt azért hozzáteszem, hogy rendesek és segítőkészek voltak. -
Szabtom
senior tag
Nos, újabb infó, itthonról (gyorsan, amíg még megy...):
amikor hazajöttem, villogott az ''online'' lámpa. Ami ugye nem jó, mert folyamatosan világítania kellene. Kihúztam a konnektorból, fél perc múlva vissza, es most megy. Viszont minden magyar internet sebességmérő oldalon 470-480 kbit -et mérek 512 helyett.
És azt sem tudom, mikor fog ledobni megint. -
Szabtom
senior tag
Van valaki Bp 11 keruletbol? Nem megy a chello mar szerda ejjel ota.
Azt mondtak, node problema. Meg tudja ezt valaki erositeni? -
Szabtom
senior tag
Kosz a valaszokat sracok! Es hol/hogyan lehet megnezni a mac addresst?
-
Szabtom
senior tag
Lamer kerdes a hozzaertokhoz:
Van hardveres azonositas a Chellonal? Ha uj alaplapot hasznalok, es uj op rendszert telepitek, akkor az (uj) halokartyam fizikai azonositojanak a megvaltozasa jelenthet gondot? Vagy csak a modem a lenyeg?
Es meg egy kerdes: TV elofizetes nelkul is lehetek Chello elofizeto? -
Szabtom
senior tag
Sracok, egy altalanos kerdes:
ha elofizetek 1 vagy 2 evre husegszerzodessel, akkor az arcsokkenos akcioval csokkenni fog az en havidijam is? Vagy ezzel ''bebetonozom magamat'' a mostani az arra 1-2 evig? -
Szabtom
senior tag
No, van valakinek tapasztalata a XI. kerbol? Esetleg valamelyik szomszedos (IX., vagy I.) ?
-
Szabtom
senior tag
XI-kerben van valakinek Chelloja? Milyen a ping europai game szervereken (Army, CS, stb) es Teamspeaken?
Nagyon nem akarom a Mat**-ot a lakasom kozelebe engedni, inkabb Chellot rendelnek.
Aktív témák
- iPhone topik
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Keresünk dokkolókat
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest