- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Nálam is volt ilyen nagyon sok a múlt héten, egyik nap gyakorlatilag 8 óra ilyen kiesésem volt. Amikor átlövik a csomagokat más kategóriára, azelőtt tipikusan eléég rossz szokott lenni a szolgáltatásuk, ha emlékezetem nem csal. Ami pedig rossz, de ez van. Remélem most hogy átállt az új sebesség, megszűnik ez a nap közbeni szolgáltatáskimaradozás.
I am having fun staying poor.
-
harry
veterán
No a modemmel lehetett valami gond. Leginkább az, hogy régi, a srác meg is lepődött, hogy ez még nincs lecserélve, talán egy 4-5 éves Terayon volt. Egyből a szerelés után volt egy szakadás, de azt betudom annak, hogy még lehettek változások központban, vagy hasonló. Azóta ment egy letöltés, meg most netezgetek, és nincsen még gond, remélem nem is lesz.
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
Drizzt
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
Szerintem 10K, nemrég járt le a hűség, meg 4k a tv, azért nem akarok hűséget kötni, mert nagyon itt ólálkodik a digi. Na, most néztem meg a papírt, silver csomag: 5e, ez a tv, chello extreme: 9e. Azt hittem classic van. Na mindegy. A net nem olyan dárga szvsz, viszont a tv marha sok. Főleg, hogy kb. nb1-es focimeccseket nézek, s lehet azokat lenyúlja az új digis sporttv.
balance: nekem is így történt, ahogy nálad, de amikor átraktak extreme-re, a feltöltésem nem lett 2 mega. Úgyhogy én is meglepődtem erősen a 25/3-on tegnap.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
modemshop
csendes tag
Érdekes kérdés. Lehet hogy nem mindenhol korlátozzák a torrentet. Itt nagyon. Nappal 30 KB/s-el jön a torrent, és nem azért mert kevés a seeder. Van egy VPN kapcsolatom, ami titkosított, ha arra felmegyek, "érdekes" módon 3.5-3.7 MB/s... ugyan már, ne mondják nekem hogy ez csak véletlen.. meg hogy ennyire "háttérbe szorul" a p2p prioritása.. ennyien nem neteznek az egész optikai szálon... Nagy kamu az egész "Priorizáljuk a forgalmat" szöveg, nem merik nyíltan bevallani, hogy korlátozásról van szó. Ennyit a 30/3-ról és a torrentezésről.
-
-
Laybee
őstag
Nem nem, linuxxal is ugyanez a helyzet. Nincs leterhelve semmi, csak egyszerűen a programok képtelenek megbecsülni az átlagsebességet és ebből az időt. Cfos-t nézem, nem állandó sebességgel jön a cucc, de ha én mérem az időt, akkor megvan a sebesség. Csak ezt hogy miér tnem tudják maguk belőni...
-
Nimrod
addikt
"...Adott havidíjért lehet kérni tudtommal wifis routert, de akkor már egyszerűbb ha veszel egyet..."
Pontosan és ár/minőség arányban még jobban is ki lehet jönni.
Megkerestem közben UPC honlapján az árát, íme:
* 1 db router + 1 db USB adapter 550 Ft/hó
* 1 db router + 2 db USB adapter 1050 Ft/hó
* 1 db router + 3 db USB adapter 1550 Ft/hóMűszakilag ez így néz ki:
* NetGear RangeMax™ WPN824 vezetéknélküli router
* És 1 db NETGEAR RangeMax™ WPN111 vezetéknélküli USB 2.0 adapter;[ Szerkesztve ]
-
őstag
A helyi elosztoegysegekig - gondolom - optika jon, de az elosztoegysegtol a vegfelhasznaloig koax.
De aminek a kiepitesebe belekezdett t-home (FTTH) ott a vegfelhasznaloig megy az optika. Erre celoztam, hogy ilyet joideig nem hiszem, hogy tervezne UPC kiepiteni.Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
jozefgucci1
addikt
A kollega fent leírta sajnos csak a központig van optika onnan meg a jó öreg koax. Ezért írtam, hogy a koaxon történő sebességátvitelnek van egy viszonylag alacsony felső határa (160Mega) , míg az optika esetében elméletileg, nincs azaz központfüggő.
Másik kinek mi a jó ajánlat. Három hónapja volt akciója a Tréhómnak hogy aki optikára vált( persze elérhető ott) az 5500 Ft-ért kap 25/12 Megás netet ,56 csatornás IPTV-t és telefont. A valós netsebességem 30/15, tehát szabadon garázdálkodhatok. Nincs az apró betűs ÁFSZ-ben le-feltöltés korlát és nincs priorizálás. Mert a hálózat annyira nincs kihasználva, hogy nincs rá szükség. Nem azért nincs, mert még kevés az előfizető ( réznél ugyan ez van) hanem mert a rendszert, ha már fejlesztettek akkor magasan a jelenlegi elvárások fölé építették.
Ügyfélszolgálat: Itt Egerben flegma bunkók ülnek a pult mögött. Telefonon korrektek voltak ,de mikor szóltam ,hogy akkor holnaptól lehet elvinni a készülékeket, mert, van másik akkor szóltak ,hogy mi lenne ha az eddigi csomagom árát megfeleznék ?Erre én .:
Ember most vágtam ki tőből a kábelt, eddig hol voltak ?
Egy viccOrigin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Megértelek.Mint mondtam ez egy bevezető akció volt és én le is csaptam rá.Tény hogy aTréhóm árai magasak és talán túl is nyúlnak a minőség-szolgáltatás határain ,de talán még elnézhető.Nekem a telefon be sincs kötve ,azaz nincs rajta készülék.Igazság szerint a net és tv a mérvedó nálam.Amit még nem is említettem a tréhóm IPtv képminősége nekem jobbnak tűnik mint a upc-s.Pedig annó kijöttek javítani rajta ,raktak be + zajszűrőt de nem sokat javult.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest