Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
A kollega fent leírta sajnos csak a központig van optika onnan meg a jó öreg koax. Ezért írtam, hogy a koaxon történő sebességátvitelnek van egy viszonylag alacsony felső határa (160Mega) , míg az optika esetében elméletileg, nincs azaz központfüggő.
Másik kinek mi a jó ajánlat. Három hónapja volt akciója a Tréhómnak hogy aki optikára vált( persze elérhető ott) az 5500 Ft-ért kap 25/12 Megás netet ,56 csatornás IPTV-t és telefont. A valós netsebességem 30/15, tehát szabadon garázdálkodhatok. Nincs az apró betűs ÁFSZ-ben le-feltöltés korlát és nincs priorizálás. Mert a hálózat annyira nincs kihasználva, hogy nincs rá szükség. Nem azért nincs, mert még kevés az előfizető ( réznél ugyan ez van) hanem mert a rendszert, ha már fejlesztettek akkor magasan a jelenlegi elvárások fölé építették.
Ügyfélszolgálat: Itt Egerben flegma bunkók ülnek a pult mögött. Telefonon korrektek voltak ,de mikor szóltam ,hogy akkor holnaptól lehet elvinni a készülékeket, mert, van másik akkor szóltak ,hogy mi lenne ha az eddigi csomagom árát megfeleznék ?Erre én .:
Ember most vágtam ki tőből a kábelt, eddig hol voltak ?
Egy vicc
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest