- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Webkameraként nem tudod használni.
A géphez adott program remote fotózásra való, mást nem tud.
A mozgásérzékelős scriptet megtalálod a CHDK oldalán, csak el kell olvasni. Ajánlott megismerni kicsit a dolgot amúgy is, ha már használni szeretnéd.
Röviden annyit, hogy a scriptet a megfelelő könyvtárba egy fájlba elmented a memóriakártyára, és a script futtatásánál elindítod, megfelelően paraméterezni kell a scriptet, erről a saját oldalán van magyarázat.Én tegnap próbáltam ki villámfotózásra. Tényleg elég gyors. Majdnem minden 2. képen ott volt egy villám, és egy akkorát is elkapott, ami betöltötte a lencsét! Állati. Mondjuk a gép kissé felforrósodott a művelet közben, kint hagytam vagy egy órára.
Aktív témák
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen routert?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest