Hirdetés
- Androidos fejegységek
- OLED monitor topic
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Valami baja van a tápomnak
Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Webkameraként nem tudod használni.
A géphez adott program remote fotózásra való, mást nem tud.
A mozgásérzékelős scriptet megtalálod a CHDK oldalán, csak el kell olvasni. Ajánlott megismerni kicsit a dolgot amúgy is, ha már használni szeretnéd.
Röviden annyit, hogy a scriptet a megfelelő könyvtárba egy fájlba elmented a memóriakártyára, és a script futtatásánál elindítod, megfelelően paraméterezni kell a scriptet, erről a saját oldalán van magyarázat.Én tegnap próbáltam ki villámfotózásra. Tényleg elég gyors. Majdnem minden 2. képen ott volt egy villám, és egy akkorát is elkapott, ami betöltötte a lencsét! Állati. Mondjuk a gép kissé felforrósodott a művelet közben, kint hagytam vagy egy órára.
Aktív témák
- EPSON TM-T20/III M267E Direct thermal blokknyomtató,USB,Ethernet
- HP OfficeJet Pro 7740 (G5J38A) nyomtatók + kellékek ( Az egész csomag 75.ooo,- Ft! )
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest