- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Steam Deck
Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
válasz
mimi_bacsi
üzenetére
CHDK weboldalán felsorolják a használható géptípusokat. PowerShot gépekről van szó, nem az EOS sorozatról. A fejlesztőknek nem is telne olyasmire.
-
Macilaci457
őstag
Webkameraként nem tudod használni.
A géphez adott program remote fotózásra való, mást nem tud.
A mozgásérzékelős scriptet megtalálod a CHDK oldalán, csak el kell olvasni. Ajánlott megismerni kicsit a dolgot amúgy is, ha már használni szeretnéd.
Röviden annyit, hogy a scriptet a megfelelő könyvtárba egy fájlba elmented a memóriakártyára, és a script futtatásánál elindítod, megfelelően paraméterezni kell a scriptet, erről a saját oldalán van magyarázat.Én tegnap próbáltam ki villámfotózásra. Tényleg elég gyors. Majdnem minden 2. képen ott volt egy villám, és egy akkorát is elkapott, ami betöltötte a lencsét! Állati. Mondjuk a gép kissé felforrósodott a művelet közben, kint hagytam vagy egy órára.
-
mimi_bacsi
tag
CHDK-t EOS 20D-hez is lehet használni? (jó lenne....)

-
firewolf
tag
Hogyan lehet magyarítani a programot? Mer a neten megtaláltam hozzá a magyar nyelvi fájl szövegét, de nem tudom, hogy milyen kiterjesztés kell neki. Simán dll, vagy mi?
-
DiVaD
senior tag
Erre az érdekes Canon firmware-ről a napokban hallottam elöször. Akkor is egy S2-es vagy S3-as eladási topicban.
Ahogy néztem, illetve olvasgattam kicsit szoftveresen feltuningolja a gépünket.
Egy kis infó róla:
[link]![[kép] [kép]](http://images4.wikia.com/scratchpad/images/d/d0/Main.jpg)
Ha esetleg valaki már kipróbálta vagy már régóta alkalmazza azt kérném, hogy ossza meg tapasztalatait.
Viszont írták és tapasztaltam, hogy a CANON gépek a kártyát nem drive-ként látják, hanem csak simán progival lelehet szedni róla a műveket és kész. Ma kipróbáltam kubuntu alatt, és lehet, hogy mégse kell külön mem. olvasó, mert rendesen látta.
szerk: a kereső nem talált ilyen témát, ha mégis lenne, akkor sorry
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Eladó 1 db Intermec PM43 ipari címkenyomtató
- Eladó bontott és bontatlan utángyártott HP nyomtató patronok Deskjet 3920/3940/PSC 1410 nyomtatókhoz
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- LaserJet 3030
- Eladó új, sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wiki-n meg csomó helyen említik, hogy rálehet pakolni A530ra is. De kész csomagot rá nem találtam. Erre kéne nekem megoldás.