Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Chakra OS megszűnt, tegnap jött a hivatalos hír. Hogy a jövőben látjuk-e még, azt nem tudni. Szép volt, de nincs tovább. Most a hozzá legközelebbi disztró az a Manjaro KDE...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------v
ChakraOS - korábban Chakra Project - asztali Linux disztribúcióval kapcsolatos alapvető információk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Végül is nem jöttem rá, hogy mi volt az FF baja, még resetet is csináltam benne. 2-3 alkalommal elindult simán aztán egyszer nem, de a crash ablakban ha nyomtam egy resetet akkor meg beindult.
A testingből felraktam frissebb FF-et, de az sem lett jó.Egy másik laptopomon még fent van a Chakra, ott sosem volt baja az FF-nek, ahogy más disztrón se. Betudom valami FF bugnak.
A fő gépemen én Manjarora váltottam, majdnem ugyanaz csak van mögötte support. Chakránál már kb. 2 éve emberhiány van, de valamiért véletlenül se toboroznak új arcokat és éppen csak stagnálnak... Próbáltam rávenni a fejlesztőit, hogy toborozzanak, benne vagyok a riot-os dev csatornában is, de még nem jártam sikerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest