Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ChD
tag
Yep!
A Gnome-NetworlManager az ment az uninstallnál, kicsit paráztam is tőle, de feltételeztem én kis buta, hogy terminal alapon is megoldja a dolgot az alma.
nmcli parans van, de nem látja a csatolót az sem...
parancsoknál azt dobaj, hogy nincs telepített hálózatkezelő
az almában lehet oylat varázsolni, hogy live boot és root fs mount után ha telepítek csomit az a master rendszerbe települ? Délután ezt próbálnám ki... -
ChD
tag
Sziasztok!
Lőttem tegnap egy öngólt. Alma 8.6 on egy kis vason ami csak FTP és RSYNC mindig bezabálta a kis RAM nagy részét a GUI. Gondoltam egy nagyot és lekaptam, mondván, de jó lesz nekem ez...
Azóta csak loopback van nincs meg a csatoló sem az OS-ben.
Vajon merre menjek tovább?
ezzel kaptam le a gnome-ot :dnf groupremove 'X Window System' 'GNOME'
utánna: systemctl set-default multi-user.target
és dnf groupremove "Graphical Administration Tools" --skip-broken --nobest
aztán reboot, azóta terminallal belépek, de semmi hálózati csatoló csak a loopback
SOS légyszi
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Köszi