Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Jah, igen, nem fog menni a
dnfhálózat nélkül (az ilyesmire mindig akkor jövök rá csak, mikor kiadom a parancsot
). Plusz még azt is hibáztam, hogy lehet inkább az nmtuiparancsot akarod használni, az ilyen menüs-szöveges cucc.Szedd le a csomagokat egy pendrive-ra, és onnan installáld, szerintem az a legegyszerűbb (aztán amiket hiányol, azokat is). Vagy az install dvd-n keresd ki, és onnan rakd fel.
-
kovaax
őstag
Gondolom leszedte a network managert is, vagy valami hasonló. root-ként van nmcli parancsod? Ha igen (=nem szedte le a network managert, csak gnome-ba volt betekerve a hálózat), konfigold be vele a hálózatot. Ha nincs nmcli, akkor rakd fel,
dnf install NetworkManagervagydnf install NetworkManager-tui, vagy valami hasonló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Van indítsd x nélkül, vagy valami extra light desktopot használj, fluxbox vagy ilyenek nincsenek csomagban?
). Plusz még azt is hibáztam, hogy lehet inkább az