Hirdetés
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Én tegnap este szintén 0-ról húztam újra (nem csak a Wine miatt - KDE-vel nem volt hajlandó pl. iPad Mini-ről megosztott mobil hotspotra csatlakozni tegnap késő délután, nagy "örömömre", valamint elszállt a Cairo Dock), most Gnome 3-mal van újratelepítve a CentOS 7, de amúgy a Wine teljesen tisztán felrakva ugyanazzal a hibaüzenettel ugyanúgy elszáll.
Nincs hivatalos Evernote Linuxra, legfeljebb 3rd party kliensek: NixNote, Everpad. A NixNote nekem az #54-ben írt hibaüzenettel elszáll. Az Everpad meg egy rakat Python-os csomagot hiányol, amiket nem is tudom, honnan lehetne beszerezni. Egyik kliens sincs a normál tárolókban amúgy, szóval vadászni kell az rpm-eket. Végül is, ha nagyon muszáj, használom az Evernote-ot böngészőn keresztül, de nem vagyok lelkes az ötlettől.
Jelenleg Dropbox, Skype, Viber desktop kliens, HandBrake, Steam kliens, Opera, VLC, Clementine van, a Thunderbird helyett egyelőre az alapértelmezett Evolution-t nézem meg. Gyakorlatilag eddig eljutottam KDE-vel is, csak több hibával meg bakival, az új telepítésnek meg már okosabban álltam neki. Mivel nem belakott rendszer volt, veszteség nem ért. Alkalmazásokból nem nagyon van többre igényem, LibreOffice ugye eleve a telepítéssel felkerült.
Ami kell még, de nem lőttem még be:
- valamilyen hűtésmenedzsment (talán Simple Thinkpad Fan Control?)
- valamilyen energiamenedzsment (tp-smapi)
- a Gobi 2000-rel kapcsolatban már dereng a fény az alagút végén, a Gobi-Loader leírás kb. 3x átolvasása után.Jelenleg itt tartok, de elszánt vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Router gondok
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest