Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja telepítettem fel a CentOS 7-et egy Dell Latitude D630 laptopra.
Egy asztali gépet fogok kiváltani vele, ami már több mint 10 éves, rengeteg áramot fogyaszt és a jó öreg Redhat 8 van rajta. Egy kis otthoni szerver fut rajta tűzfallal, sendmail-el és apache-al.
Egész jól haladok a telepítgetéssel, beállítással, de észrevettem egy furcsa dolgot, amiben a segítségeteket szeretném kérni. A feltelepítés óta a root naponta több alkalommal kap egy e-mailt a következő fejléccel:
[abrt] kernel: WARNING: at drivers/gpu/drm/drm_irq.c:1326 drm_wait_one_vblank+0x184/0x1d0 [drm]()
A levél tartalma sok oldalnyi mindenféle adatot, listákat tartalmaz. Ide fel is töltöttem, ha fontos lenne: [link]
Ez mi lehet szerintetek? Valami komolyabb problémát jelez? Hogy tudnám ezt megszüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest