Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
najó, de azért gondolkodjunk már egy kicsit. IT szakmai fórumon vagyunk és 2 - azaz kettő - db - azaz darab - fájl átmásolását követően a rendszer .... szar....
Nem annyira tudlak komolyan venni éppen ezért.Vannak hátrányai ez tény. De én például pont azon vagyok, hogy fehéren feketén megmutassam ezeket. Aki jön és érdekli lássa, hogy mire számít. Plusz nem mellékes, hogy már a megoldást is megmutattam. Deszar.

Ha lesz 2-3 tag, akit rajtam kívül komolyan érdekel, akkor folytatom. Ha nem, akkor hagyom elsüllyedni. Megcsinálom magamnak és kész.
Egyébként zárójelben jegyzem meg, hogy gyakorlatilag belaktam a rendszeremet. Nem nagyon van már micsinálnom.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Asus/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/UK/Számlával!/
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem annyira tudlak komolyan venni éppen ezért.