Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem 1 mhz-es fsb-t enged a lap...így szépen lassan tudom engedni...
tehát 0-x mhzig annyit írok be amennyit akarok....persze extrem értékeket nem fogad el gondolom...
Én egy 115 mhz-el kezdetem...aztán 2-3mhz-enként léptettttem feljebb 3.0 ghz-nél még nem kellett feszt emelni...efelett már fel kellett tenni majd 1 tized voltot...és 3.1-nél kifogyott a szusz...
Hiába szvsz fizikai korlát lehet...mert akárhogy emelem a feszt csak instabil lesz a rendszer...és csak 1.625 volton működik remekül....
Egyszer régen méregettem valami mbm5-ös progival, ám a gázos vapochill micro-nak nem okoz gondot alacsony hőfokon tartani a procit, még ha presc. cerka lenne benne, akkor sem.
Ráadásul a vga hűtőm passzív, így az ott termelt meleget a cpu hűtő szívja le, és fújja át magán, be a tápba onnan, meg hátra a szabadba...
Tehát a proc. hőfok, az így nem mérhető....ha tippelnem kellene akkor kb 43-52 fok körül van ezekkel a környezeti változókkal.
A te lapodban milyen fsb értékek vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Rayyy: "Derekas" irodaszékek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest