Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem 1 mhz-es fsb-t enged a lap...így szépen lassan tudom engedni...
tehát 0-x mhzig annyit írok be amennyit akarok....persze extrem értékeket nem fogad el gondolom...
Én egy 115 mhz-el kezdetem...aztán 2-3mhz-enként léptettttem feljebb 3.0 ghz-nél még nem kellett feszt emelni...efelett már fel kellett tenni majd 1 tized voltot...és 3.1-nél kifogyott a szusz...
Hiába szvsz fizikai korlát lehet...mert akárhogy emelem a feszt csak instabil lesz a rendszer...és csak 1.625 volton működik remekül....
Egyszer régen méregettem valami mbm5-ös progival, ám a gázos vapochill micro-nak nem okoz gondot alacsony hőfokon tartani a procit, még ha presc. cerka lenne benne, akkor sem.
Ráadásul a vga hűtőm passzív, így az ott termelt meleget a cpu hűtő szívja le, és fújja át magán, be a tápba onnan, meg hátra a szabadba...
Tehát a proc. hőfok, az így nem mérhető....ha tippelnem kellene akkor kb 43-52 fok körül van ezekkel a környezeti változókkal.
A te lapodban milyen fsb értékek vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest