Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen processzort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Hirdesd meg a Bazarban (bar az en ASUS cuccom is megvan meg.. :).
-
Hát, pedig király cuccaid vannak..
Hűtés stimmel, le van kenve a proci? Nincs több 5letem amúgy, passzold el a procit, és szerezz egy 1.7V-os 600-ast, max 633-ast (a magas szorzó miatt kell a "lassabb" proci).
P -
A cB0-ás széria nem az igazi :((.
De ez így gyanúsan kevés, ez igaz. Milyen alaplap, milyen RAM, milyen winyó (esetleg nem bírja a 83MHz körüli FSB-ket..)?
P -
Szerintem azokon is ott kell lennie a feszultsegeknek. De ha nem, akkor developer.intel.com, vagy www.intel.com, es le kell tolteni a Celeron Specification Update-et (.pdf). Abban MINDEN proci benne van, szeriaszammal, stepping-gel, stb.
Ha nagyon nem talalod, megkeresem neked, de asszem logikus helyen van. -
Szia!
Minden Cerka egész jól húzható, ha az új stepping-ből való.. ezt úgy tudod ellenőrzni, hogy megnézed, hogy milyen feszültség van ráírva. Ha 1.7V-os a proci, akkor az minimum cC0-ás stepping, és jó eséllyel megy 1000MHz-en.
Ugyanakkor a 800-as Cerka szerintem messze nem éri meg az árát. Egy 600-as 1008MHz-en sokkal kifizetődőbb, persze akkor nem lesz 140MHz-es az FSB.
1100MHz fölött szerintem elég esélytelen bármi.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- TP-LINK routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest