Hirdetés
Aktív témák
-
rii
nagyúr
1. tele van igassággal amit mondasz .... remélem , és tudom, h olvassák az illetékesek ... :)
2. kéne egy olyan, hogy mint a startlapon, hogy minden hozzászólásnál lenne egy gomb, amivel azt el lehetne tüntetni ..... vagyis ne is kell ugy .... végig mennél egyszer az oldalon, bepipálnál pár hozzászólást, REFRESH, és azok ne jelennének meg ........ :)
3. nem tudom, mennyi lehet azon emberek száma, akik szintúgy mint te, a sok ??offolás??, ??csetelés?? miatt kezdik elhagyogatni a PéHá-t ...... ezt szerintem mérlegelik ott fennt ..... de minden marad ugy ahogy van, erre utal az is, hogy meg volt fenyegetve töb emberke többször is, hogy repül, ..... és él és virul ..... :) részemröl maradjanak is....
....nem nagyon lehet itt tövényket hozni .... szerintem ... hogy ezt lehet ... de ezt, .. ezt már nem .... nagyon sikos terület ez .....
nem ha valamely hatalmat gyakorló szervezetnek a jelszava a REND ...... :)
Aktív témák
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest