Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor77
üzenetére
MÉG MINDÍG NEM HALLOTTAM MEGFELELŐ MEGOLDÁST AZ ÜGYBEN!
Valaki írta, hogy nem látta a másik felet. Ebből is látszik, hogy azok akik szívtak vele nem olvasgatnak fórumokat és ezáltal nem is tájékozódnak lemezekkel kapcsolatban. De már mondtam, nem szándékozom többet ide írni. Ha valaki megírja a megoldást akkor reagálok rá. Én igazából lezártam a dolgot. Ja még egy apróság: valaki írta, hogy a07-es íróval írt és mind jó lett. Örülök, hogy neked mind jó lett! Komolyan! De ezek szerint nem az írókkal volt a gondd. Tehát a ''vegyél norális írót'' és társai hozzászólásokról ezek után véleményem is van. De mondtam, hogy inkább a visszaolvasással van a probléma. Az írok majdnem mind olvassák. Az olvasókkal azonban sok a szívás. Az hogy az itt levőknek bejött. Az valószínüleg azért volt mert mindenki okos, meg minden és kipróbálta, bejött és utána ezt vette. Ha nekem is bejött volna lehet, hogy ezt venném, de lehet, hogy nem. A környezetemben túl sokan szívtak vele. És hiába próbáljátok itt szépíteni a dolgot, hogy nincs ilyen ember. Mert ti nem ismertek ilyet attól még van. Ha másnem a lemezek minőségéről szóló topicocban találtok olyat aki szídja a princot. De most már tényleg vége. VÁROM A MINDKÉT FÉLNEK SZÓLÓ MEGOLDÁST!
u.i.:''Bazdmeg, nehogy már te tegyél szívességet!'' ez valóban így jött le. Bocs. Én nem így szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Horgász topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest