- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Nem érdemes vele foglalkozni. Egyrészt kevés író tudja megírni (jóformán csak LG és Mitsumi írókat ajánlanak rá, bár a 24-szeres és afölötti írókkal kapcsolatban még nem igazán olvastam a témáról semmit), másrészt kevés olvasó tudja beolvasni...
Ha bővebben akarsz a témáról olvasni: www.cdgrab.hu -
hi
tag
En regebb probalkoztam 99 perces CD-vel, de szerintem nem eri meg foglalkozni vele. Egyreszt az ara miatt, masreszt viszont en arra az eredmenyre jutottam, hogy a CD iron kivul semmivel sem sikerult leolvasnom. En Data-track markaju cd-t hasznaltam, az irasi sebessege pedig max 16x volt. Nero-val es overburn-el sikerult megirnom. Mint mondtam, szerintem a gond az, hogy annyira kozel vannak az egymasmeletti savok a cd-n, hogy -eddig- csak a CD iro olvassa.
-
darius
tag
Most találkoztam egy 870 megás, 99 perces újraírható lemezzel. A borítón csupán 4x-szeres írási sebesség van feltüntetve (eurodata). A normál cd szabványnak aligha felel meg. Van valakinek vele tapasztalata? Van egy kistesója is, ő magáról azt állítja, 800 Mb a kapcitása.
Aktív témák
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte AORUS 2TB M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest