Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Megoldódott?
Nálam is előfordul néha ez a hibaüzi. Játék elindul, majd 30-40 mp-re rá jön is ez. Érintett játékok: Dirt 3, DA2, Dear Esther, Deus Ex. Egyéb játékoknál nincs gond: D3, DA1, Sacred 2.
A hardver nem hinném, hogy valahol is kevés lenne a fenti játékokhoz 2048×1152-ben... -
bozont
veterán
Az a baj így látatlanba nem tudok már én sem mit mondani, még nem találkoztam ilyen problémával és a neten meg sokféle megoldás van rá, pontosabban sok minden okozhatja. ráadásul vga kártyától függetlenül, egyik esetben sem driverprobléma volt, amit én olvastam (előfordul AMD és nVidia kártyánál is).
Esetleg még ezzel a módszerrel megpróbálhatod kiszűrni mi okozza.
Virtuális memória hiánya biztos nem, azt már én is nagyon régóta használom kikapcsolva, semmi gondom nem volt belőle. -
bozont
veterán
Tedd fel a 12.4-et, én azzal használtam a 4870 kártyámat amíg el nem adtam tavaly ősszel, nem tapasztaltam vele komolyabb problémát. Ezekre az újabb legacy driverekre sok a panasz.
Mondjuk többek között pont a legacy státusz miatt adtam el a kártyát és így utólag, úgy tűnik jól is tettem. A win8 miatt szívnék lehet én is, oda már nem megy fel a 12.4.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videós, mozgóképes topik
- Viccrovat
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- Nyomtató topik
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- További aktív témák...