Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Apone33 #33106 üzenetére
Ha az a kérdés, hogy önmagában is működőképes e, vagy olyan mint valami "patch" egy programhoz: nem szükséges hozzá korábbi/másik verzió. Sőt, a legjobb a tiszta telepítés, tehát előtte lepucolni a régit és mindent ami "hátramaradt" belőle és csak azután feltolni az újat, vagyis ezt (vagy akármelyiket)
-
törölt tag
válasz
Apone33 #22688 üzenetére
Nekem azon kívül, hogy akadozósabb, valamiért a beta driverek eltávolításkor rebootolják a gépet. Win7 és Win8 alatt is. Ezután bármilyen drivert teszek már fel, többé nem indul el, csak driver nélkül. Reinstall marad csak megoldásként. Uninstall Utility-vel szoktam leszedni. Lehet ezeknél saját uninstallal kellene?
[ Szerkesztve ]
-
Raidon
őstag
válasz
Apone33 #22660 üzenetére
Hat sajna nincs CF-em szoval sokra nem megyek vele... Egesz jo jatek de az hogy mar varialgatni kell a beallitasokkal hogy jol menjen az vicc... Vagy csak az en gepem nem szereti... Ha viszont leveszem a felbontast megszunik a dolog de akkor ugy nez ki a dolog hogy inkabb nem reszletezem xD
-
Raidon
őstag
válasz
Apone33 #22649 üzenetére
En a Far Cry 3 -al ugy allok hogy talan egyszer sikerult osszehoznom ugy a dolgot hogy ne torjon vizszintesen be a kep... Vsync re nem is adtam GPU frame re raktam 1-et. Ezek utan is volt tores de sokszori probalkozas utan sikerult hogy minden fullon ugyan igy es nem torott. Utanna ujraraktam a rendszert feltettem es megint nem volt jo. Szoval driver szar vagy csak szarul van megirva a jatek...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Apone33 #22649 üzenetére
3 havonta van csak whql driver, ha jól rémlik, az utolsó május végén jött ki.Gondolom majd a hó végén lesz.Legalább is ebből kiindulva.
Jaja cf van, 2 7770.Ezért is vártam, jókat igért. Nem tudom, ez jó-e, egyelőre zavar.De mondom érezhetően simábbnak tűnik vele a játék nálam.Csak olyan érzés, mintha vízben kavarna a karakter a játékban, nem ezt szoktam meg.
Meg is találtam hol lehet kikapcsolni -
törölt tag
válasz
Apone33 #22201 üzenetére
A teljesitménynövekedés az egy VGA-t használó felhasználóknál. Ott valószinűleg a CF teljesitményén nem javít számottevően, ezért nincs feltüntetve. A Company of Heroes 2 memóriakezelésével még gondok vannak, valószinűleg ezért van tiltva a CF, mert nem lehetne stabilan játszani. Majd egy patch után megint engedélyeztetve lehet, ha jónak látják.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- iPhone topik
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd