Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyomtató topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
veterán
Lefuttattam Comodo, Avast one és malwarebytes kombót de kb semmit se találtak. Utóbbi max a qbittorrent részről blokkolhat ip címeket.
-
F_Zolee
veterán
Hello
Megpróbálom itt is hátha találkozott már valaki hasonlóval. [link]
-
F_Zolee
veterán
Hello
16.7.3-as crismon van fent. Azt vettem észre, hogy a RadeonSettings alkalmazás valamiért egyfolytában zabálja a ramot. Ha megnyitom a kezelőfelületet akkor a memóriafelhasználás leesik pár megára de ha figyelem akkor folyamatosan csipegeti le megint. Mi a franc van ezzel?
-
F_Zolee
veterán
válasz
belaazallat #32392 üzenetére
Az biztos. De, hogy egy vga driver így elbasszon valamit az furcsa, mert semmi más nem változott.
-
F_Zolee
veterán
válasz
belaazallat #32373 üzenetére
Most rákattintok és kb 20mp-ig semmi se történik. Majd utána kezdi el tölteni ahogy kell.
-
F_Zolee
veterán
Mióta lecseréltem az új drivert azóta az origin és a steam rohadt lassan tölt be. Másnál jó?
-
F_Zolee
veterán
válasz
szabonagyur #32358 üzenetére
Legalább ennyi bug lenne csak.
Nekem még nem volt gond vele amúgy.
-
F_Zolee
veterán
válasz
Norbi095HUN #31859 üzenetére
Arra a felbontásra már kevés lesz a kártya.
-
F_Zolee
veterán
válasz
Leavemealone #31478 üzenetére
Alap esetben ha nem módosítod akkor 20 perc után lövi le a hdd-t a win. Azt is nézd meg, hogy ki van kapcsolva.
-
F_Zolee
veterán
válasz
asboth6 #30949 üzenetére
Igazából csak mellé beszélni tudok. Laptopokhoz csak a gyártó által adott drivert "lehet" használni. Mivel lefrissítetted a catalystot így gondolom maradt utána újabb fájlok amit nem törölt és hiába rakod vissza a régit nem áll vissza.
Honlapjukon(hp) lévő driverrel ilyen "rossz"?
-
F_Zolee
veterán
válasz
Norbi095HUN #30738 üzenetére
Kézzel is mérd meg.
Ezek meg alap dolgok lennének, hogy a gép normálisan szellőzik. Így hiába kérdezel ha kiderül alap dolgokkal is baj van.
Ennek kapcsán akkor játék alatt is mérhetsz hőfokokat. -
F_Zolee
veterán
válasz
Norbi095HUN #30736 üzenetére
Az nem derült ki, hogy drivert váltottál-e azóta de valószínűleg igen ha más telepítette a gépet. A két játék amit említettél meg erőforrás igényes így csoda, hogy az élvezhetően futott nálad akkor. Vga is meglehetősen sovány játékra, proci is kevés hozzá. Elkerülhetetlen a fejlesztés ha valami javulást akarsz.
-
F_Zolee
veterán
válasz
Norbi095HUN #30734 üzenetére
Ezzel sokat nem lehet kezdeni. Minden kevés ami benne van. Catalyst gondolom csak lett frissítve az előző évi állapotához képest.
-
F_Zolee
veterán
válasz
wwenigma #30666 üzenetére
Nem tököltem még a 3D-vel de ha jól néztem akkor abban a módban még kevesebb a frissítése.
Ennél nem lehet átnevezni de kiválasztani lehet a PC-t. Már megtaláltam a "Játékgép" képi módját is.
Natívon megy de igazából mindegy, mert ha játékon belül nézem a felbontásokat ott csak 59-ig listázza ki a hozzá tartozó Hz-eket.Úgy nem venni észre eltérést csak próbálnám kideríteni, hogy ennek mi az "oka".
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
Hello
Nem tudom, hogy a "monitor"([link]) nyűgje vagy a catalyst-ban kellene valamit állítani, hogy natív felbontáson játékok alatt is 60Hz-en küldje a jelet? Csak 59-et enged max. Asztalon persze 60-al megy.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz
traktorgumi #30450 üzenetére
Kinek mi. Van akinek ez se volt jó szóval neked kell majd tapogatózni ha valami mégse lenne tuti. De én ezt használom mióta kijött. Majd a következő whql-nél tesztelek újra...
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz
traktorgumi #30448 üzenetére
Szimplán ha felmentél volna a support oldalra akkor nem lenne kérdés.
[link]
-
F_Zolee
veterán
válasz
traktorgumi #30446 üzenetére
Omega is jó. Remélem jól szellőző házad van(vga miatt).
-
F_Zolee
veterán
-
F_Zolee
veterán
-
F_Zolee
veterán
válasz
lamasz #29249 üzenetére
Proci fesz jól be van lőve? Ramok is be vannak állítva rendesen? Itt valami alap dolgokon csúszhat el. Bár ilyen komplett gép esetén nem tudom mennyire kötöttek a lehetőségek. Mert még az is lehet. Driverrel hiába próbálkozol ennyire nem szar a catalyst.
Hőfokokat nézted?
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
-
F_Zolee
veterán
Feltettem 14.9 után az omegát és nincs semmi gondom vele. Titanfall, BF3, Americas Army eddig gond nélkül futott.
-
F_Zolee
veterán
Feltettem 280x-hez a 14.9-et. Nem volt gondom még vele.
-
F_Zolee
veterán
Ha a HydraDM szolgáltatás indítását letiltom abból lehet valami "baj"?
-
F_Zolee
veterán
válasz
MasterMark #28529 üzenetére
Nem mai darab azért az sem. Esetleg másik táppal kellene tesztelni ha van valakinek kölcsön.
Amúgy a legfrissebb driver sem az igazi, ami további hibaforrás.[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz
MasterMark #28526 üzenetére
Gép nincs alulfeszelve?
-
F_Zolee
veterán
válasz
_DiEGO_ #28355 üzenetére
Köszi de nem a technikai specifikáció része érdekelt hanem, hogy megérné-e a többletet az X-es. De néztem tesztet és a simát az X-es szintjére lehet húzni szóval nem feltétlen kell majd a drágábbat vennem. Hacsak nV lesz mégdrágábban.
(#28363) DrJános: a témáknál át kell váltani egy másikra és már lesz aero ha minden jól fel van telepítve.
[ Szerkesztve ]
-
-
F_Zolee
veterán
Elvileg rajta vannak a hiba kijavításán, tudnak róla.
-
F_Zolee
veterán
Valaki adjon ilyen kártyát had teszteljem ezt a bsod-t.
-
F_Zolee
veterán
válasz
InfiniteReality #28032 üzenetére
Én csak az órajelre gondoltam, hogy "tekeri", tehát nem veszi vissza a sebességet alap helyzetre. Ezt olyannál olvastam akinek asztali gépe van. És sosem használtam még más profilt a kiegyensúlyozotton kívül és nem volt gondom. Alapban beállítom, hogy miket kapcsoljon vagy ne kapcsoljon le.
Csak arra akartam rávilágítani, hogy úgy nem fog működni az energiagazdálkodás rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- R.I.P. Aláírások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- zotac amp gtx 1060 6gb
- Nvidia GeForce RTX 2080Ti 11 Gb GDDR6 2 db videókártya eladó + Ajándék Nvidia SLI híd