Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz mikk2000 #3290 üzenetére

    Akkor sértődj meg, de tudom, hogy szándékosan nem érted, amit írtam. De a gyerek dolgon jót mulattam, papi. :D :R Bocsi a neveletlenségemért. Megfelelő intellektuális közegben nagyon jólnevelt vagyok. Egyébiránt soha nem tiszteltem senkit azért, mert valahova X idő óta tartozik (hsz-eket illetően meg messze nem ekkora a különbség), vagy mert esetleg idősebb, amit meg kétlek. (Én sem várom ezt el.) Csak a megnyilvánulásodra reagáltam. Az, hogy a mondataim számodra nem értelmesek, nem engem minősít, mert mindenki más érti őket.
    Sehol nem dicsekedtem azzal, hogy milyen fasza gyerek vagyok, csak mert lefordítottam magyarra, sem azzal, hogy bármi közöm lenne a fejlesztéséhez. Mindamellett más nem fordította le, és nem is tette azok számára elérhetővé, akik mondjuk nem járatosak az angolban, vagy valamelyik más, telepíthető nyelvben (esetleg még ATT-ban sem), és segítséget kérnek. Persze idegeskedhetsz, hogy nem neked jutott eszedbe, vagy hogy nem csináltál pénzt belőle, most meg valaki megcsinálja itt ingyen. :D
    Sehol nem írtam semmiféle csodabeállításokat, amire hivatkozol, ez rajtad kívül mindenki számára nyilvánvaló. Mint ahogy az is egyértelmű, legalábbis a magyar nyelvben valamennyire járatosak számára (még ha az egyik jövevényszó is), hogy az "optimális", és az általad ideerőszakolt "csoda" kifejezések mennyire távol állnak egymástól, és ez utóbbival csak te akarod leszólni az egyébként szerény, és lényegre szorítkozó oldalamat.
    Pontosan tudom, milyen különbségek lehetnek gyártóktól függően AZONOS TÍPUSÚ kártyák esetén, de ezt is írtam már. Oda van írva, hogy ATI 1950XT. :Y Az 1950XT beállítások eddig bármely XT kártyán működtek, az talán még számodra is nyilvánvaló, hogy egy 1,4Von (gyári fesz. alatt) járatott, 648/999 MHz-en dolgozó 1950XT nem igazán fog megizzadni, minthogy az is, hogy gyári értékek mellett 1,3V-ra csökkenteni a GPU feszültséget éppen, hogy a kártya élettartamát növeli (a hőmérsékletet pedig 6-9 fokkal csökkenti, hűtéstől függetlenül. A beállítás azért optimális (már ha érted már a szó jelentését), mert minden karin használható, és nem vágja agyon egyiket sem - viszont nincs is benne agyontuning. Egyébiránt pontosan értettem, hogy erre akarsz kilyukadni.
    Nem tudom, hogyan árthatnék egy programnak azzal, hogy egy csomó ember nekiáll mégis használni, akik örökre el akarták felejteni, mert bonyolultsága miatt nem tudták beállítani. Én itt is mást sejtek a háttérben, semmint a felhasználók, vagy a program megóvását.
    Nem kötelező senkinek ezeket a beállításokat használni, ott van az oktató mód, ha valaki maga kívánja behangolni a VGAját. Éppen azért van ez, mert nincs lehetőségem minden ATI kártyán megkeresni a hasznos, és még nem káros beállításokat. Hangsúlyozottan ott van a figyelmeztetés is, hogy senki ne Vmodoljon, vagy húzza agyon a kártyáját felelőtlenül.
    Kritikádnak kizárólag akkor lenne valós alapja, ha olyan beállításokat tennék közzé, amelyeket valaki víz-, vagy szárazjég hűtéssel ért el, vagy lecsserélt nagy teljesítményű léghűtéssel. Aki meg a gyári hűtést rosszabbra cseréli, annak nem az én beállításaimtól fog felforrnia a VGA-ja.
    Én sem értek sok dologhoz, de ha valaki valami hasznosat csinál, nem fogok csak azért nekiesni (főleg ennyire izzadságszagúan), mert nem én csináltam meg. Szóval ahhoz, hogy lealacsonyodj hozzám (legalábbis e téren), jóval magasabbra kéne mászni, nem azt hinni, hogy rajtad kívül senki nem ért semmihez.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák