Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz
DomanVilii #6602 üzenetére
PD, Truid, TG, Imo. Santa, GR
Jó lesz, azokkal fog menni a legkönyebben!
PD, Druid középen, TG Imo legyen egymásnak átlósan -
Shokkolo
addikt
válasz
Csillagkuty #6546 üzenetére
én santát, de nem bossra hanem dungeonre, hogy jobban farmolhass később shardot
-
-
Shokkolo
addikt
válasz
masterfghdd #6540 üzenetére
köszönöm
bár tény, sokat nyom a latba a 7es skillel SM, Vlad, Imo, TGezek területsebzésben 3x -os gyorsítással elég darálóak.
Vlad az első skilljével gyakorlatilag a pálya 3/4 -ét kerítéssel együtt ledarálja. Félelmetes...Ráadásul muszáj a varázslattal tökölni, mert egyébként az SM néha megöl valamit, és ha kiesnek hősök 20 percre morcos vagyok
-
-
Shokkolo
addikt
válasz
masterfghdd #6533 üzenetére
bal felső sarokba pd lerak,
alulra: vlad, imo, tg, sm, és druid
amint letettem őket: gyorsan ares favour, a lentiekre pedig még rá az ares frenzy.
hogy tuti éljen a pd arra rá a sima gyógyító restoration. (szépen elütögeti ak is troopoakt a pd cserébe lövi folyamatosan a skilljét).
A lenti 5 hős fogja és gyakorlatilag végigfut a pályán és vége.
Rajtuk a PD skill és a 2 gyorsító spell. tényleg cca. 5-8 másodperc. -
-
Shokkolo
addikt
Druid, PD, TG, Imo OK...
de AL sz@rt se ér szerintem HBM-en, szóval bármire ami sebez cseréld! Pl.: GR-re ...
Vagy ha az nincs akkor inkább a ninjára, az legalább gyorsan üt,Illetve told fel Imo skilljét legalább 6ra (vagy 7re ha belefér), mert ha beindítja a skilljét letarolja azonnal a sárkányokat / helikoptereket és a troopokat is.
-
Shokkolo
addikt
válasz
vendingo #6490 üzenetére
fura egyébként, hogy az I és a J milyen nehéz.
1x kell megcsinálni, utána K - L - M - N sokkal könyebb!
A reward pedig nő
(O -tól már boss jön a végén ami nekem is verhetetlen egyelőre, de ha 1x átjutsz a J -n, akkor N -t farmolni simaAlig ment le a J 10/ 2-3 alkalommal, az N meg 10/10 )
-
Shokkolo
addikt
válasz
vendingo #6488 üzenetére
hajrá, hajrá
1 nap eltéréssel lett PD-nk
Még az enyém se egy darálógép, ~124es 6os skillel,. Folyamatban a 7es, de még idő lesz.
A lényeg, hogy amint lehet az inscribe -ot told 80-ra nála is, hogy ne pusztuljon olyan könnyen.Amíg csak 60ig engedte még képes volt dungeonben is meghalni, mióta megovotl a 120as szintlépés, és feltolhattam 80ra azóta sokkal jobban bírja a strapát. HBM N-t is túléli 10/9
-
Shokkolo
addikt
Fejezzétek már be a szájkaratét. Ignoráljátok egymás posztjait és kész. Nem kell a feszkó.
-
Shokkolo
addikt
válasz
IMIIKE1998 #6381 üzenetére
Ez esetben kb bármelyikre.
Egyikre sem a legnyerőbb, de annyira alacsony és rosz skillek, hogy ettől minden jobb :S -
Shokkolo
addikt
válasz
IMIIKE1998 #6366 üzenetére
Pala vagy AC -nak látom értelmét, a többire nem tartom annyira hasznosnak.
(bár jó lenne tudni, hogy mi van rajtuk, mit mire használsz stb... ?!) -
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
Jól látod a helyzetet
4 legend card, 1 évnyi "free gem" + cca. 50k vett gem és nem jött se pd se cupid.
majd jön. összekapartam már megint ~7k free gemet, majd elpörgetem később. előtte akarok 5 legend cardot (még csak 1 van) ráérek ffarmolgatni
Azt nem tudom h. ha lecserélném a GR -t snowzillára, akkor lassítana még rajta esetleg ?!
Amennyire tudom a succ és a snowzilla is atk speedet lassít.
De pl ott van egy direkt erre húzott 120+ frost witch -em is. Bossra nem tudom mennyire lehet jau -
Shokkolo
addikt
Annyira jó bossra ?!
Nekem nincs bent a boss teamben.Druid: 7es skill 2es review
TG: 6os skill 3as berserk
Imo: 7es skill 2es heavy blow
CH: lényegtelen skill 4es heavy blow
GR: lényegtelen skill 1es heavy blow
Succ: ez legalább lassítja az atk speedetEzekkel megyek. Lenne értelme bármelyiket snowzillára cserélni?!
Talán esetleg a GR -t. Szerintetek ?! Minden ötlet/javaslat érdekel. -
Shokkolo
addikt
válasz
IMIIKE1998 #6273 üzenetére
a cannon tower felejtős.
egy jó ideig az arrow tower, azt hiszem annak a HPja a legmagasabb, így több ideje van a hőpseidnek ledarálni az ellent HBM -en.Nagyon magas szinten pedig a magic tower mellé tezsem le a voksom a stun és tömegsebzés miatt, de abba mind 3 garrison tipusból legalább 4es vagy 5ös kell. Szóval amíg nem tudsz ordinary-elit-legend herokból is lvl4-lvl5ös garrisont tenni a tornyokba addig arrow, utána magic.
-
Shokkolo
addikt
A net fele a játék órája szerinti 16:00 -ás pörgetést magyarázza.
Hogy van-e értelme?! passz -
Shokkolo
addikt
válasz
robertinyo70 #5997 üzenetére
én írtam 1x a supportnak, amikor elgurult a gyógyszerem, hogy mi a f@sz van ?!
Azt a választ kaptam h. teljesen random...(persze...
)
-
Shokkolo
addikt
Tegnap én is eltoltem 3k gemet.
3 zöld, összes többi kék, illetve egyetlen Aries.
még lila takony se. -
Shokkolo
addikt
bírom az ilyen hozzászólásokat...
"valami ami ér is valamit"... mert szegénynek 2-5 PD je van.
végülis au egész átkozott játék legfontosabbja. de tényleg mekkora sz@r... ?!
-
Shokkolo
addikt
mennyit tolod egy nap?!
nekem 29k mightal újabban alig 3-4 óra mire összeszedek 2-3 millió manat.
így még csak 1 hősöm 80, mégegy 74 a többi meg 30-50 között random.iszonyatosan eltűntek a manasok körülöttem.
ma reggel 10 percig nyomogattam a "next" gombot, mire beadott valakit 20k mana fölött -
Shokkolo
addikt
válasz
robertinyo70 #5841 üzenetére
A kristaly nem para, van mahd 700k -m
De mana?Lehet masra koltebi azt a vackot egyaltalan?
-
Shokkolo
addikt
Nincs trükk.
Forgattam már el 7k gemet, és 0 legend jött.Valamelyik nap megint meghülyült a tabletem, és üres accra logoltatott be 4700 gemmel
Mondom jó, egye fene pörgetek.
4700 gem > 2 ninja, 2 succ, orcsbane, vlad, ch, tgMondom kösz b+
-
Shokkolo
addikt
Lement a hbm j
Konyebb mint az i.Erdekes tapasztalat... :-)
-
Shokkolo
addikt
válasz
Sebastian15 #5650 üzenetére
dobj egy tiketet a suportnak, elég hamar reagálnak.
-
Shokkolo
addikt
hogy a francba lehet arany kulcsot szerezni???
-
Shokkolo
addikt
Méár cska az a kérdésem, hogy a hős szintjét hogy tolom 21 -re, hogy adhassak neki ilyen új talent bizbaszt ?!
-
Shokkolo
addikt
válasz
masterfghdd #5356 üzenetére
a slow down az nem csak a futást veszi le ?!
úgy mint a snowzilla... ? -
Shokkolo
addikt
válasz
masterfghdd #5354 üzenetére
sajnos PD nélkül esélytelen a perma
Én ezekkel megyek bossra:
120+ CH 4-es heavy blow
140+ TG 3-as berserker
140+ druid review -al
140+ GR 2-es heeavy blow
140+ imo 2-es heavy blow
140+ SM 5os bulwarkkalNos látszik h. stun van rendesen, de még így se mtudom a permát behozni.
Próbáltam az SM helyett egy frost witch -et, felrántottam 120+ -ra, a skilljét 5 v 6 -ra, már nem is tudom, hátha belassítja annyira h. stunnoljam, de semmi még roszabb az eredmény mint az SM -el.Szóval sajnos nem nyert egyik felállás sem, PD nélkül nincs perma el kell fogadni
-
Shokkolo
addikt
válasz
robertinyo70 #5223 üzenetére
örülj neki, se aries, se cupid se semmi nem pörög egyeseknek.
ac volt a max ami kipörgött.
imo, gr mindkettőt meg kellett vegyem, pedig közel 100k gemet elpörgettem az 1 év alatt kb -
Shokkolo
addikt
nekem megvan az összes shardos hős (imo, gr sajnos már megvásárlós volt mert cca. 80k elrollolt gemből nem akart kipörögni
)
ezen felüól a gem onlykból csak a snowzilla van meg.pd, cupid, aries fasorban sincsenek.
ezért sem örülök az újabb és újabb heroknak, mert százalékosan egyre jobban csökken a PD esélye.
és igen, valahol felidegel h. fizettem is és semmi, másoknak meg 5k might környékén free gemből már 3 kiforgott.
nem épp fair -
Shokkolo
addikt
válasz
Saskakas18 #4977 üzenetére
nemrosz, nem rosz, de igazából ismét hangsúlyozom h. egy gyenge kisérlet!!!!
ez a heri gyakorlatilag egy repülő imo stun helyett gyógyítással.
0 kreativitás -
Shokkolo
addikt
attól függ mire.
AL-nak max arénában látom értelmét, esetleg tankolni a bosst.GR: arenara baromi jó esetleg raidelni is
Imo: arena, raid, dungeon sőt akár bosst is stunnol.
Én személy szerint a triobol Imo -t javaslom, és minnél gyorsabban 5 vagy inkább 6os skillel.
HBM, Dungeon, Raid, ezeken kiváló, de nekem Bosson és arénában is szerephez jut, nem is rosz hatásfokkal.
1-2 napja pont ezt veséztük ki, "GR v. Imo hamarabb" kérdésnél.Nálam a fontossáűgi sorrend:
> Imo
>> Gr
>>> ALMagaasabb szinten ahol már nem kell úgy raidelned, lehet h. jobb lesz a GR, de kisebb szinten fejlődni és haladni szvsz sokkal jobb imo.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Pflegheim #4972 üzenetére
de vigyázz, mert ugye millánál kiakad és megy a levesbe
(druid, tg, imo, gr, sm)
nekem is 6ból 5 van úton 160 fele, sokba leszviszont szerencsémre 3-4 lvl lemaradással követik egymást, kis szernecsével szépen tudom őket léptetgetni nagyjából sorrendben.
bár azért sok száz k hb kell majd. most meg verem a fejem a falba, hogy anno volotam olyan balf**z, hogy a könyvekből xp -t toltam és nem váltottam HB -raa 6. a snowzilla, de nem tudom h. akarom-e húzni egyelőre HB hiányában.
PD-t szeretnék oda a helyére
(1x... hátha...)
-
Shokkolo
addikt
igen, meg tudod tartani.
elsőre egy zsír újjal indul el a játék, de rányomsz bal alul a szép nagy "fogaskerék ikonra" és legfelül a legnagyobb SWITCH gomb
átáll a régi accoudra egy újraindítással és kész is a költözés.arra az egyre figyelj, hogy nem tudom milyen platformon játszol, de ha droidod volt akkor ezután is az kell, ha iphone akkor meg az.
sajnos az IOS <> Droid <> FB platformok nem átjárhatóak -
Shokkolo
addikt
válasz
Treavis #4928 üzenetére
magyarul összecsptak megint valamit, hátha költ a jónép még egy adag $ -t majd
tuti bekombinálják majd megint gembe.
nagyon elment ez a játék pénzéhesbede most komolyan:
csináltak egy új skin -t, ráhúzták imo viharát csak denevérekkel, és stun helyett hp -t szív mint a GR.
fantörpikus újítás@Saskakas18
szánalmas nulla életed egyetlen öröme h. itt vered magad?!
húzz már végre bőrt a fogadra (mielőtt belekötsz: átvitt értelemben).
szánalmas sértegetésen kívül mást nem nagyon tudsz művelni, és bármennyire is szeretnéd ez sem engem minősít.
Komolyan mondom egy 4-5 éves ovisnak nagyobb értelmi szintje van nálad.
ezennel be is fejeztem, mert látom a fejedben rejlő sötétségre nincs gyógyír.most mindjárt lereagálod valami fantasztikus okossággal ezt a posztot is és dörzsölöd a tenyered h. mennyire sikerült leoltani. egészségedre.
ez legyen életed öröme -
Shokkolo
addikt
válasz
Saskakas18 #4925 üzenetére
humor herold... ^^'
szánalmas vagy, vedd már észre -
Shokkolo
addikt
válasz
Saskakas18 #4920 üzenetére
Gyökér ?!
legalább keresni tanulj már meg
sikerült kikeresned azokat a HSZ -eket ahol engem említettek meg és nem azt amit írtamTudod mit segítek egy kicsit:
" /keres.php?suser=******** "Menni fog, vagy a copy-paste is kihívás?!
Látom a sértegetésen kívül más nem megy.
Rád igaz a tipikus mondás: "még a negro is világít..." -
Shokkolo
addikt
válasz
Saskakas18 #4918 üzenetére
ugatok ?!
gratulálok, igazi IQ vitéz vagy.te szóltál be már megint valakinek. aki rájött h. ki is keresheti a választ, de mivel HSZ -t törölni nem lehet így szerkesztette.
neked viszont qva nagy arcod van, csak épp azt nem értem h. mire fel.
Mutasd már a te fantasztikus HSZ -ed ami előre vitte a világot... ?!ezek között nem sok van, de sebaj, verd a melled
@tuszy:
gondolom kiguglizta, de ahogy pár sorral fentebb írtam, ugyebár HSZ -t törölni nem lehet. -
Shokkolo
addikt
válasz
Saskakas18 #4915 üzenetére
mert te úgy kezdted h. mindent tudtál ?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest