Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
Kicsit be kéne indítani ezt a topicot. Tippek, trükkök leírása, miegymás. A fenti linkek valóban jók, de kiváncsi vagyok mások mi hoznak még ki a progiból.
Én is Capture nx2-őt használok, elég jó kis progi, jó dolog, hogy van benne egy retusáló ecset, amivel még raw állományban kiszedhetünk dolgokat. Én pl előszerettel használom a szenzoron összegyűlt, és ezáltal a képeken látható por eltűntetésére. Szerencsére eddig csak pár porszem akadt a szenzoron, úgyhogy a retouch ecsettel csak pár kattintás.
Jó volna ha valaki ismertetné részletesebben a progit, mert vannak olyan részei, amiket nem negyon tudom mire kell használni. Persze idővel azért rájövök.
Például vagy ugyebár az unsharp mask az élesítésre, de van külön sharpening, oldalt a Camera settings\ Picture control menüben. Bár ez a sharpening csak low, medium... stb-t tud. Akkor melyiket használjam? lehet láma vagyok?
Szóval nekem ilyen problémáim akadtak.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Borderlands 4
- Samus: Rhyme Project: Fénysebesség
- Építő/felújító topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő