Új hozzászólás Aktív témák
-
Frigetrus
aktív tag
Kicsit be kéne indítani ezt a topicot. Tippek, trükkök leírása, miegymás. A fenti linkek valóban jók, de kiváncsi vagyok mások mi hoznak még ki a progiból.
Én is Capture nx2-őt használok, elég jó kis progi, jó dolog, hogy van benne egy retusáló ecset, amivel még raw állományban kiszedhetünk dolgokat. Én pl előszerettel használom a szenzoron összegyűlt, és ezáltal a képeken látható por eltűntetésére. Szerencsére eddig csak pár porszem akadt a szenzoron, úgyhogy a retouch ecsettel csak pár kattintás.
Jó volna ha valaki ismertetné részletesebben a progit, mert vannak olyan részei, amiket nem negyon tudom mire kell használni. Persze idővel azért rájövök.
Például vagy ugyebár az unsharp mask az élesítésre, de van külön sharpening, oldalt a Camera settings\ Picture control menüben. Bár ez a sharpening csak low, medium... stb-t tud. Akkor melyiket használjam? lehet láma vagyok?
Szóval nekem ilyen problémáim akadtak.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest