- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Szia, szerintem hamisitottak az akksiajid
Esetleg annyit tudsz csinálni, hogy kiméred lemerült állapotban, hogy nem rossz-e egy vagy több cellád. Sajna nekem az egyszerre vásárolt Sanyo celláim közül kettő kapásból rossz volt, és így max. 60 képet tudok velük csinálni. És a környékünkön senki nem árul Sanyot. -
gabx76
senior tag
Az nagyon kevésnek tűnik! milyen márkájuak az akksik?
Nekem 2500-as energizer több napig bírja, ha mindennap használom 3-5 órát.
Elméletileg a ki-be kapcsolás több energiát fogyaszt. Attó függ, mennyi időre kapcsolod ki. Részemről ha csak néhány percről van szó, hozzá sem nyúlok. -
perempe
veterán
Szerintem célszerű készenlétben hagyni.
Általában célszerű a Continuous AF (követő fokusz) módot hanyagolni. (Legjobb megoldás a manual focus - nem kell motoroztatni az obit, ha az is jó megoldás.) Az LCD kicsivel kevesebbet fogyaszt az EVF-nél. Az én kompaktomnál előny, hogy az EVF is kikapcsol egy idő után, hogy kevesebbet fogyasszon...
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest