Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• vottokar

senior tag

válasz naplopó #116 üzenetére

Szia, szerintem hamisitottak az akksiajid :(
    Esetleg annyit tudsz csinálni, hogy kiméred lemerült állapotban, hogy nem rossz-e egy vagy több cellád. Sajna nekem az egyszerre vásárolt Sanyo celláim közül kettő kapásból rossz volt, és így max. 60 képet tudok velük csinálni. És a környékünkön senki nem árul Sanyot. :(

• vottokar

senior tag

válasz Bandesz99 #35 üzenetére

Köszi, azt hiszem úgyis várok április elejéig a vásárlással. Lassan megjelennek az új modellek, és remélhetőleg lemegy a régebbiek ára. Addig még úgyis átolvasok jónéhány fórumot, osztok-szorzok, kalkulálok.
    Amúgy még egy hülye kérdés. Szerinted hol lenne érdemes megvenni. Sajnos nálunk vidéken aranyárban hozná a helyi Canon ''márkabolt''. Vagy 10%-al drágábban, mint ahogy a netes forrásokon látom. Azért nem akarok otthagyni náluk minimum 15K-t pluszba.(inkább elköltöm kiegészítőkre... :) )

• vottokar

senior tag

Gondolkodom egy digitális fényképezőgép vásárlásán. Több mint 20 éve nem volt gép a kezemben, úgyhogy elmondhatom, hogy teljesen laikusnak számítok. Azt viszont már megtanultam, hogy hogy a legolcsóbbb dolgokat nem szabad megvenni. Olyan 100000Ft magasságában hajlandó vagyok költeni a gépre. (plusz memkártya akksik taska stb.)
    Egy ismerősöm ajánlotta ezt a típust, de ő Canon fan. Néhány más típus is felmerült ebben az árkategóriában (pl. Sony DSC H1, Pana DMC Fz20) de nem tudok igazán dönteni. A cuccokkal együtt nagyságrendileg azonos az áruk, az előnyeik és a hátrányaik kb. kiegyenlítik egymást.(Már azok amiket én egyáltalán megértek) Az lenne a kérdésem mondjátok meg, hogy mennyire használható az S2 kihajtható LCDje, és a videó rögzítése.
    (hülye dolog, de ez a két dolog az amiert a z S2-vel szimpatizálok. az LCD használására megvan a kis sajátságos okom, videóra meg pluszban nem akarok százezreket költeni. csak relatív rövid felvételekre szánnám, és tudom hogy nagyon eszi a memkártyát ezért is tervezem egy gyors 1G-s darab beszerzését. Szóval a videónál a kép minősége erdekelne egy cca. azonos árkategóriájú Digital8-as kamerához képest.)
    Kösz előre is a válaszokat.

Aktív témák