Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Szia, szerintem hamisitottak az akksiajid
Esetleg annyit tudsz csinálni, hogy kiméred lemerült állapotban, hogy nem rossz-e egy vagy több cellád. Sajna nekem az egyszerre vásárolt Sanyo celláim közül kettő kapásból rossz volt, és így max. 60 képet tudok velük csinálni. És a környékünkön senki nem árul Sanyot. -
vottokar
senior tag
válasz
Bandesz99 #35 üzenetére
Köszi, azt hiszem úgyis várok április elejéig a vásárlással. Lassan megjelennek az új modellek, és remélhetőleg lemegy a régebbiek ára. Addig még úgyis átolvasok jónéhány fórumot, osztok-szorzok, kalkulálok.
Amúgy még egy hülye kérdés. Szerinted hol lenne érdemes megvenni. Sajnos nálunk vidéken aranyárban hozná a helyi Canon ''márkabolt''. Vagy 10%-al drágábban, mint ahogy a netes forrásokon látom. Azért nem akarok otthagyni náluk minimum 15K-t pluszba.(inkább elköltöm kiegészítőkre...)
-
vottokar
senior tag
Gondolkodom egy digitális fényképezőgép vásárlásán. Több mint 20 éve nem volt gép a kezemben, úgyhogy elmondhatom, hogy teljesen laikusnak számítok. Azt viszont már megtanultam, hogy hogy a legolcsóbbb dolgokat nem szabad megvenni. Olyan 100000Ft magasságában hajlandó vagyok költeni a gépre. (plusz memkártya akksik taska stb.)
Egy ismerősöm ajánlotta ezt a típust, de ő Canon fan. Néhány más típus is felmerült ebben az árkategóriában (pl. Sony DSC H1, Pana DMC Fz20) de nem tudok igazán dönteni. A cuccokkal együtt nagyságrendileg azonos az áruk, az előnyeik és a hátrányaik kb. kiegyenlítik egymást.(Már azok amiket én egyáltalán megértek) Az lenne a kérdésem mondjátok meg, hogy mennyire használható az S2 kihajtható LCDje, és a videó rögzítése.
(hülye dolog, de ez a két dolog az amiert a z S2-vel szimpatizálok. az LCD használására megvan a kis sajátságos okom, videóra meg pluszban nem akarok százezreket költeni. csak relatív rövid felvételekre szánnám, és tudom hogy nagyon eszi a memkártyát ezért is tervezem egy gyors 1G-s darab beszerzését. Szóval a videónál a kép minősége erdekelne egy cca. azonos árkategóriájú Digital8-as kamerához képest.)
Kösz előre is a válaszokat.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest