Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wega7
csendes tag
Sziasztok!
Mp190 nyomtatóm van van. Sikerült újra töltenem a patronokat, és teljesen korrektül működik!
Ebay-ről vettem 4X100ml töltő folyadékot. Elvileg ugye 10X lehet tölteni belőle. Póstával együtt Angliából 5400 ft volt.
[link]
Igen csak megéri. A tintapatron resetelése annyi volt hogy amikor kifogyott, itt olvastam hogy 20 másodpercig kell nyomni a reset gombot . Ez előtt még szkennelni sem volt hajlandó. Utána minden működött, még nyomtatott is de ugye mivel nem volt tinta benne, üres lapot nyomott. Kiszedtem a patront, le kell szedni a matricát az elején, ott lesz 1 lyuk, illetve a színesnél 3. Ezeket én feltágítottam, 1mm fúróval, ekkora tűt mellékeltek a töltéshez. És 10ml folyadékot szépen a feketébe, 3-3-3ml pedig a színesbe betöltöttem. Úgy hogy a szivacsba belenyomtam a tűt. Lehet érezni hogy belenyomódik a szivacsba.
Szép lassan beletöltöttem. Utána visszatettem a helyére. Kiírta hogy kikapcsolom e a tinta figyelést? Igen. Onnantól fogva tökéletesen megy. Per pill villog mindkét led folyamatosan de ki nem sza..ja leEgy kérdés viszont. ! Egy fejet hányszor lehet újra tölteni? pg37 cl38
köszi! -
apaszka
veterán
Most vettem, a vaterán bele egy CL41 est után gyártottat 4200 ért! Már figyelmeztet,hogy kifogyóban?
Ha kell a cím privibe odaadom! -
evko
aktív tag
Sziasztok!
MP190, E betű, 2-es hibakód, az összes led villog...
A 2-es hibakód azt jelenti, hogy kifogyott a papír, csakhogy itt nem fogyott el a papír, mert még géphez sincs kötve, simán tápkábel bedug és ezt írj aki..
Valakinek valami ötlet?Köszi előre is
evko
-
apaszka
veterán
http://www.zonacomputers.hu/product_reviews.php?products_id=5816&osCsid=027da813e04a1f35420b6f209701df94
Itt van az igazság!
Ebbe a nyomtatóba nem lehet után gyártottat használni! Felhívtam,és a faszi mondta,hogy MP sorozatúba nem jó! Pedig olcsón van!
Az én nyomtatóm meg már elcseszte a patront,csak halványkéket nyomtat! a többi szint letiltotta! Ez szerint szar ez a márka már! Baklövés venni ilyent! -
apaszka
veterán
Tudtok olyan helyet ahol olcsón lehet venni patront?
-
Shono
aktív tag
Hejho! (ekezet nelkul tudok csak irni)
Rogzitsunk mar valami tampontot, hogy akkor hogyan is lehet a tinta utantoltest megoldani.
Nekem eddig ez jott at az eddigi infokbol:
– PG-37, CL-38 nem lehet - a miertet nem nagyon ertem...
– PG-40, CL-41 lehetsima reset? es mukodik.
-
apaszka
veterán
válasz
pemeteedina #168 üzenetére
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a=940&k=&g=
-
pemeteedina
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi valaki segítsen!
Nem vagyok egy számítógépes guru. A nyomtatóm (canon MP190) telepítőjét elvesztettem letöltöttem egy programot amivel nyomtatni tudok, de a scanner nem működik sajnos.
Honnan szedjem le ezt az illesztőt vagy honnan tudom kompletten az egészet leszedni úgy mint a telepítőn volt.
Köszi. Edina -
rootshell
csendes tag
Egy Canon MP190-es nem akart scannelni. E, 1, 6 hibakódot ír ki, aminek utánanézve azt jelenti, hogy "Elfogyott a festék", hogy melyik, arról nem szól a fáma: http://www.canon.hu/Support/System/Search.aspx?TcmUri=tcm:128-639693
A Canon Supportot felhívva azt a tájékoztatást adták, hogy ha kifogy a tinta, akkor a Canon MP190 scanner sem fog működni, mivel minden indítási ciklus alatt a nyomtató egy tintapatron ellenőrzést hajt végre és ha ott hibát tapasztalt (pl. üres tinta), akkor letiltja az összes többi funkciót.
(És a Canon a WWF támogatója vagy volt... [link]
Tényleg milyen környezettudatos cég az, aki olyan multifunkciós készülékeket dob piacra, amelyek ha nyomtatni nem szeretnénk velük, csak scannelni, akkor is igénylik a tintát. Vagy említhetném azt is, hogy olyan drága egy eredeti Canon patron a leggagyibb nyomtatóhoz is, hogy akár egy teljesen új nyomtatót lehet venni a patron áráért. Kár, hogy a WWF ilyen Canon féléknek adja el a nevét...) -
Dnew
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos villog egy olyan hiba üzenet, hogy E3.
Hogyan tudnám, ezt megoldani, mert ez elvileg a papír beragadást jelzi, de a papírt már kiszabadítottuk belöle, és úgy látszik szoftveresen még fenn áll ez a hibajelenség.
Ötleteket várok!
Köszönöm, előre is! Trujo -
apaszka
veterán
Nekem a sárga szín tünt el! Nem száradt be! Kivettem,és papírszepit nyomtam hozzá.és ot van! Aztán meg felülről megpumpáltam kicsit a töltőhz kapott cuccal,és szépen jött belőle!
Nyomtatni meg egy sárga lapot üresen hagy????
-
Colos1
őstag
válasz
canonhacker #162 üzenetére
Pedig nekem sikerült, az más kérdés, hogy pár hónap múlva ez a hibajelenség fogadott.
-
canonhacker
csendes tag
válasz
andrush_g #135 üzenetére
Szia!
Kizárt dolog hogy működik a tintafigyelés kikapcsolása. A PG37 és CL38 patronokat nem lehet reszetelni mert az egy demo(próba) patron.Mp 190-es hez PG40 és Cl41 kell és azt lehet reszetelni Mp150-160-assal a 133.hozzászólás alapján.Ha neked sikerült a tinta figyelés kikapcsolása az tuti hogy azért volt mert az egyik nem az általad leírtak szerinti patron. A demo patron semmi ilyesmit nem támogat, azért hogy vegyél másik patront, mert ebből élnek a gyártók.Én már megjártam a hadak útját és én mondom demó patronnal nem lehet csinálni semmit.Én vettem CL 41 és PG50 patront. Ezeket nyugodtan lehet reszetelni egyelőre csak Mp 160-ig. -
Colos1
őstag
Helló!
Nekem hasonló problémám volt - MP190 -el - , új patronokat kellett vennem. Az egyik - újratöltésben eléggé járatos - ismerős szerint szerint a leresetelt patronokat egy idő után letiltja...had ne ecseteljem, hogy miért...
Szerk.: Ha nem újratöltött-resetelt patronjaid vannak, akkor tényleg meghibásodhatott a nyomtató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest