Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shit Life
senior tag
?,,
-
smekone
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy most szeretnék nyomtatót venni itthonra és olyan 30000 forintot szánnék rá ez a felső határ ebből szeretném a legjobbat kihozni! Fényképek, sulis dolgok nyomtatására kellene
-
Louis1114
csendes tag
Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni. Van 1 Canon Pixma IP 4950-es gépem.Új kora óta utángyártott patronokat használok.Nyár elején még nyomtattam vele aztán elutaztunk.Kb 2 hónapig nem volt bekapcsolva és a fekete tinták nem nyomtatnak.Mit lehet ilyenkor csinálni? Tisztító folyadék ?
A fejet nem tudom kivenni nem is tudom, hogy hogy kell.
Szeretném, ha valaki segítene, előre is köszönöm -
FNZ
őstag
hali!
én sem találtam totyikot a nyomtatómhoz.
canon mp520:
ennyire sz@r, trágya nyomtató, hogyha kifogy a festék, akkor már nem is hajlandó szkennelni? ez normális?
mi köze a nyomtatásnak a szkenneléshez?ha valóban ilyen, akkor kib@szom az erkélyről, mert egy hulladék és használhatatlan így! legalább szkennelni lehetne vele még!
-
sü
újonc
Canon mp240-es nyomtatót hogyan lehet ránve venni arra, hogy csak feketével dolgozzon? Szines csont üres, és nem kell. Csak iratokat szoktam nyomtatni.
-
Tibin
újonc
Helló bocsi hogy ide írok de nem találtam mp510 es fórumot nekem egy olyan problémám lenne hogy a nyomtatómba össze folynak a tinták jobban mondva a kék tinta folyik bele a többibe egyszer csak észre vettem nagyon kéken nyomtat szét szedtem és a magenta bekékült a sárga meg bezöldült nagyon fontos lenne hogy segíts mert már 3 patron garnitúrát vágtam tönkre a semmiért és nem tudom mi lehet a baja megértésed és válaszod előre is köszönöm !
-
apaszka
veterán
válasz
Zsuzsi1212 #200 üzenetére
A fejeket vedd ki. Mindkettőt!
Aztán Clin Citrus ,alkoholos! ablaktisztítóba áztasd meg. Kis tálba rakj annyit,hogy alul a fúvókákat ellepje.
Aztán 1-2 óra után vedd ki belőle. Egy - két papírzsepit rakj egy kis tálkába,és engedj rá kis vizet. csak hogy jó vizesek legyenek,kicsit tocsogjon. Berakod a mikróba 1 percre,hogy jó forró legyen.
Erre rárakod a patronokat a fuvókákkal lefele persze. negyed óra múlva ,kiveszed,és újra az ablaktisztítóba,egy negyed órára.Utána próba!
Ez egy szerviz által csinált megoldás,nem igen publikálják sehol.
Az ablakpucoló tipusa fontos,mert ez tartalmaz olyan cuccot,mi oldja jól a beszáradt festéket! -
apaszka
veterán
válasz
HUfantom #235 üzenetére
Dobd el! Nem jó nyomtató! Fujj!
Ajándékozd el ellenségednek!
Komolyan mondom!
Ha üres a patron nem szkennel ,ha valamelyik kifogyott letilt! Ha nyomtattak 1000 lapot meghal....Hulladék! Engem is átvertek vele! Soha több Canon! Vagy is új! A régimet leporoltamés spec kipucoltam 7 év után is tökéletes,és 300 a fekete 500 a szines patron bele!
Canon I455!!!!! Ez a jó! -
Helló
Vettem egy lakást és volt benne egy ilyen nyomtató... MP190
Picit poros, a tulaj szerint csak ki van fogyva a patron, de 100%ban jó.
Megnéztem poros kissé, még benne van a 37/38 patronok.Kérdés:
Mit kéne leellenőriznem, hogy működik ha nem szeretnék potyára venni bele patront. Azért nem két fillér.....
/ Tescoban néztem 5000 + 6000 egy készlet. /
Ezzel működne ?
Csak feketével elindul a nyomtatás ?
Ezt találtam színesre vagy inkább töltessem újra a patront ? -
teeebeeekeee
csendes tag
A Lexmark nyomtató magyar szőke női hangon tudatta velem a tintaállapotot, a papíradagolást, a nyomtatás elkezdését. Imádtam!!! DE! Ha egy-két hétig nem használtam beszáradt az egész és a "csaj"csak makogott a tinta elfogyásáról. Meg is halt szegény! Büntetésből szétflexeltem darabokra,hogy legalább mást ne tudjon megszívatni, már ha engem megvezetett néhányszor 7200-7200Ft patrondíjra. A másik ISTENI nyomtatóm a Canon IP4000 és társai. Kizárólag csak jót és jót tudok róla mondani! Se egy beszáradás,egy papírgyűrés, tintapaca, foltos kép.Semmi! Csak olyat vegyetek!!! Az MP190 még most sem találja a beszerelt patront, idáig bármit is csináltam vele. De nem adom fel és juszt sem veszek újat! Egyébként lejjebb a hozzászólások között találtam egy patronkiütős módszert,de még nem jutottam a kipróbáláshoz. Azért köszönöm a tanácsokat.
-
apaszka
veterán
válasz
teeebeeekeee #230 üzenetére
A Lexmark után a Canon a legszarabb mit lehet venni!
Legalább is az újabb típusai! Nekem van még itthon egy i455 öm,amit nem adnék el 20 ezerért sem! Nagyon régi,de 2-300 forint a patron bele,és faszán nyomtat!
Ha behal esettleg a fej,akkor veszek bele 10000 ért is! Mert akkor 10 évig megint jó! Ezt egy új sem tudja!
Ha tudsz venni ilyent olcsón,megéri! 2-3000 szerintem eladják a hülyék! -
apaszka
veterán
válasz
teeebeeekeee #230 üzenetére
Ez ilyen ! Patron reset nincs ehhez a típushoz! Cseréld a feketét ,és újra ! Aztán színest ,és megint! Egyszer csak megunja,és engesi! Nekem 2 éve már megy! Sőt már üres színessel is szkennel,és nyomtat feketén,ami a lényeg a sulihoz!
-
teeebeeekeee
csendes tag
Kérlek segítsetek!
MP190 nyomtató amíg működik áldom a nevét és típusát,de amint patront szeretnék tölteni kész vagyok tőle.
A patront Canon tintával töltöm fecskendővel.Körbetörölgetem,portalanítom,itatóssal kissé "megindítom,nem hagyom beszáradni stb. A nyomtatás gomb után megjelenik,hogy vagy az egyik vagy másik patron nincs benne! Pedig látom! A "10 másodperces"szervízelés nem működik. Visszaraktam egy régebbi eltett patront,amire kiírja,hogy üres! Honnan tudja, hogy töltöttem vagy cseréltem egyszer a patront?
E 5 kód villog tovább -
popey37
addikt
Na. vettem egy utángyártottPG-40, CL-41-es patront, hazavittem ,és nem volt hajlandó semmit csinálni vele a 2. lap kinyomtatása után.
Mivel a canon multinyomtatók patron nélkül semmit sem csinálnak ez nagy szivásnak igérkezett.
a hibakód: E 1 6
kikapcs, majd bekapcs. a resetgomb/ jobb alsó kis gomb, narancssárga körben háromszöggel/ kb. 15-20 mp-es nyomvatartása után a nyomtató feléledt.
Eltünt a hibakód, nyomtatáskor kiirja hogy kevés a tintaszint, a szines tinta figyelés kikapcsolva. a c jelű sárga led villog.
A nyomtató hibátlanul megy.
Az az érdekes az egészben, hogy ezt a módszert már ezerszer probáltam és soha sem sikerült. most meg elsőre.A patronok: utángyártott PG-40 és CL-41
-
Kuznyikov
aktív tag
válasz
lorinczlucca #226 üzenetére
Én tudom! DOBD KI! Az egészet ahogy van...
Ez egy nyavalyás, rosszul sikerült vacak széria... Sajnos... Nem felhasználóbarát, nem olcsó (mármint használni, nem megvenni...
), de még nem is jó!
Persze ez csak az én véleményemet tükrözi! (én már átéltem a: "Megvenni, megszenvedni, megszabadulni." ciklust. -
lorinczlucca
csendes tag
Sziasztok!
Hiába akarok a nyomtatóval scannelni,állandóan kiírja, hogy nem tudom megcsinálni,mert karbantart!! Mit csináljak vele,hogy újra rendesen működjön??? -
MMuzli
csendes tag
Hello! Felteszem a kérdésem, hátha valaki visszatér ide. A topik címének megfelelő nyomtatóm van. A baj az, hogy amikor képet akarok gépre vinni, akkor nem mozdul 0 %-ról az olvasás, és ezt írja ki: "A nyomtató karbantartása van folyamatban. Ha kész, akkor végezzen lapolvasást. Code: 2,114,0
Mi lehet a problémája?
-
Kuznyikov
aktív tag
válasz
szabifotos #223 üzenetére
Húúú! Régi ez a topik nagyon! Szegény emberek még mindig belefutnak ebbe a szarba! Szemét Canon, én azt mondom! Nincs megoldás, (én nem tudok, hogy lenne) én már a nevét is kivertem a fejemből! Soha többet... Évek óta pörög egy HP az első patronnal. Töltögetem, használgatom... Nem mindennap, nem sokat, de amikor kell bekapcsolom és NYOMTAT!!!
-
szabifotos
senior tag
Általában a gépen keresztül nemigen van lehetőség. Ezt nálam a nyomtató gombjaival a következőképpen tudtam elvégezni (gondolom nem sokban különbözik az mp160 és a 280 "agya") :
1: Kikapcsolt állapotban tartsd nyomva a stop (piros háromszög) gombot.
2. Ne engedd fel! Közben nyomd le a POWER gombot folyamatosan. Elvileg folyamatosan világítani fog.
3. Majd engedd el mindkét gombot.
4. Ilyenkor ugyanúgy bekapcsol mint szokott viszont a kijelzőn nálam egy 0 van.
Ez a nyomtató service menüje.
5. Miután látod a 0-t, nyomd meg 3-szor a piros háromszöget (stop), ezután a power gombot.
6. Ha minden igaz megvillan a power gomb amikor megnyomod. ezután kapcsold ki a nyomtatót.
Végül kapcsold be és hátha jó lesz.Ha nem jó akkor próbáld meg ugyanezt csak 4 szer nyomd a pirosat. Nekem mostanában mint már az előbb irtam néha eszébe jut valami az mp160-nak és ezt szoktam nyomkodni E14 hibára. Pedig ezeknek semmi köze az E14 hibához de néha mégis segít
Hátha neked is...
-
Logos03
csendes tag
válasz
szabifotos #221 üzenetére
Szia
Köszönöm szépen hogy válaszoltál!
A tintaszintet megpróbálom kiiktatni. Merre kell ezt keresni ?
A vezérlőpult/nyomtatóbeállításokban ?Köszi még egyszer
-
szabifotos
senior tag
Nem próbáltál valami resetet a service menüben?
Nekem Canon MP160 van és néha gondol egyet és E14ezik, aztán nyomkodom össze vissza
kikapcsolom párszor és eddig mindig megjavult. Most már nem szoktam kikapcsolni így nem ír hibakódokat. Minden nyomtatás után kikapcsolod?
Esetleg próbáld megtisztítani a színes patron érzékelőit. DE óvatosan!! Ha lehet ne műszálas ruhában.
Ha valamelyik patront nem érzi akkor nem másol és nem szkennel, ez nálam is így van.
A tintaszint figyelés ki van kapcsolva?? Egy kép egy másik fórumból.Nyilván azért ilyen drágák a patronok mert a patron fogyó eszköz, a nyomtató meg évekig működik, és ebből él a gyártó.
Sokat szoktál nyomtatni? Hallottál már az említett CISS rendszerekről? -
Logos03
csendes tag
Helló, egy kis segítség kellene...
Canon mp 240 nyomtatóm van. Persze, a gyári patront utántöltöttem (kinek van 9 eFt-ja mindíg új patronra ?)
Na egy ideig ment, utána szokás szerint jött az E és az 5.
Kérdések :
Létezik, hogy ha nem érzi a színes patront, akkor nem is másol ?!?!? (mert nem másol)
Lehet ebbe a nyomtatóba valami elfogadható árú patront venni, amivel nyomtat ?
Vagy jobb eldobni az egészet ?
Gondolja a Canon, hogy ha olcsón adja a multifunkciós gépet (mert olcsó, az tény), akkor a patronokkal mejd meggazdagszik ? Kinek van pénze erre ? -
szabifotos
senior tag
Szeretnék irni pár sort nyomtatási szokásaimról:
Én ciss-t használom több mint fél éve. A 100 ml es tartályok félig vannak kb. És nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon olcsóvá teszi a nyomtatást.
Írtam róla egy cikket ugyanis Mo-on nem igazán ismerik. -
apaszka
veterán
Eladó egy nem használt pg 40 es patron! A nyomtatóm behalt! Hiába adtam ki rá egy vagyont! Szar! apaszka@citromail.hu érdeklődni lehet!
-
apaszka
veterán
válasz
sinkopet #205 üzenetére
Mi ez 60 fokos víz?????
Beszáradt patronnak ,ez halottnak puszi!
Titkom megosztom
veletek!
Szervizben tudjátok mivel csinálják???Figyeld a képet! Teát utántöltős! Tartalmaz olyan adalékot,hogy oldja a festéket! Semmi más fajtával ne próbálkozz,csak ez ! Na ebbe beáztatod pár órára ,és csodálkoz! Nekem a padlásról lehozott Canin I455 ös nyomtató feje is megjavult,pedig 3 évig ott száradt! Na igen mert ebbe 500 ért két patront kapok!Az új meg felejtős!
http://www.kényelmesen.hu/kepek/nagy_kepek/elelmiszer/real/9000100109260.jpg
-
Papa Ratzi
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérek!
Vadonatúj Canon PIXMA MP250-esre próbálunk Macintoshról printelni. A nyomtatót annak rendje s módja szerint üzembe helyeztük, a gép is látja, de amikor ráküldjük a nyomtatnivalót, össze-vissza írogat mindenféle hibaüzit. Először azt, hogy offline a print, aztán már online, de akkor úgy érzékeli, mintha pause gomb lett volna nyomva, majd arra kér, hogy ellenőrizzük, minden rendesen van-e bedugva (igen). Ez valami típusizé, vagy mi rontuk el valamit nagyon? Valaki tud valami okosat? Köszi előre is!
-
bernadsover
csendes tag
jobb oldaliban megy a szines balban meg a fekete felfele kell nyomni a kazettat ,patront amig egy kattano hangot hallasz boveben a www.canon.hu/support/
-
bernadsover
csendes tag
-
zsigaeri
csendes tag
sziasztok, volna egy kerdesem van egy canon mp 190 es nyomtato, amivel az a gond hogy kiirja e5 hibajat.az erdekes az hogy van mikor mindket patront mutatja hogy nem ismeri fel, de van hogy csak a szinest. apatronok gyarilag vannak benne pc37 es 38as.mindketto volt toltve.egyszer majd kezileg megegyszer.toltes utan elindult nyomtatunk vele mikor meg ujra bekapcsoltuk megint nem akart menni ugyancsak e5 hibat add.resetalni probaltam de nem sikerult.valaki ha tudd adjon egy megoldast koszi szepen mindenkinek elore is.
-
bernadsover
csendes tag
hello kollegak!!! talan tudtok seggiteni van egy pixm mp 250 multifunkcionalis nyomtatom es a fekete patront ujra toltettem......be a gepben nossza neki nyomtatas es lass uram csodat ,2 oldalt kihozz ,utana meg semmi azt magyarazza nekem hogy nincs benne a fekete patron ....pedig sajtkezuleg raktam be ..becs szo de a kicsi japan magyaraz,,,,,most mit csinaljak hogy ismet dolgozzonSOS SOS SOS SOS
-
apaszka
veterán
válasz
Zsuzsi1212 #200 üzenetére
Én először is letörölném a régi drájvert aztán újra raknám!
http://download.chip.eu/hu/Telepit_-es-eltavolito-programok_10561.htmlInnen tudsz letölteni ! Én pl a Revo-t használom! Magyar is és alapos!
-
sinkopet
csendes tag
válasz
Zsuzsi1212 #199 üzenetére
szia kb 60 fokos vízbe 30 percig rakd bele a patron fej részét utána próbáld valahogy megszívni ez abban az esetben jó be van száradva a másik lehetőség fej hiba , azzal nem tudsz mit kezdeni
-
sinkopet
csendes tag
sziasztok itt egy egyszerű válasz a fő kérdésre (ezt az mp190 gyári lemezéröl másolom be)
Lehet, hogy kifogyott a tinta.
A maradék tintaszintet meghatározó funkció ki lesz kapcsolva, mivel a tintaszint nem érzékelhető megfelelően.
Ha e funkció nélkül folytatni akarja a nyomtatást, nyomja meg legalább 5 másodpercig a [Stop/Reset] (Stop/Visszaállítás) gombot.
A Canon azt javasolja, hogy az optimális minőség elérése végett eredeti Canon patronokat használjon.
Figyelmeztetjük, hogy a Canon nem felelős a kifogyott tinta melletti nyomtatásból eredő meghibásodásért.
Megjegyzés
Ha a maradék tintaszint érzékelésének funkciója ki van kapcsolva, a következők figyelhetők meg:
Villog a készülék tintajelző lámpája.
-
amitechxx
csendes tag
Sziasztok!
Én úgy szoktam tölteni, hogy felnyitom a nyomtató tetejét és amikor kiadta a patront kihúzom a konnektorból, utána feltöltöm a patront, visszateszem, lezárom a tetejét és bedugom a konnektorba. Hogy van-e értelme azt nem tudom, én abban reménykedem, hogy így nem tudja a nyomtató, hogy kivettem a patront, a felnyitás meg nem jelent semmit, mert beragadt papír miatt is lehet. Minden esetre már 5x töltöttem újra így a PG40 patront, de általában csak 5-7ml-el, mert nem szeretem, ha orrán-száján folyik...Minőséggel még nincs gond, a táblázatok vékony szélei is szépek és az árnyalatos képek is rendben vannak, pedig 10 éves, 40ml-es HP patronba való tintát töltöttem bele, minden mindegy alapon, nem is reménykedtem benne, hogy működni fog. Egyszer volt gondom vele és fel is hívom a figyelmeteket rá: a szellőző furatot nem szabad leragasztani, mert pár oldal után üres lapokat fog nyomtatni! Ez a furat PG patronoknál a címke alatt van és egy labirintus szerű járat vezet ki belőle a címke alsó széléhez, alig észrevehető, ezért könnyen leragaszthatja az ember, valószínűleg ezért is írtátok többen, hogy a zsebkendőn foltot hagy, de papírra nem nyomtat!
-
combi27
csendes tag
Canon Pixma MP550-hez:
Nos a felhasználói kézikönyvet ildomos lenne telepíteni,és elolvasni..ott a válasz:
A maradék tintaszint nem állapítható meg pontosan. (A tintatartály lámpája villog.)
Cserélje ki a tintatartályt, és csukja le a lapolvasó egységet (a fedelet).
Rendszeres karbantartás
Ha egy korábban egyszer már kiürült tintatartályt használ nyomtatáshoz, a gép károsodhat.
Ha így kívánja folytatni a nyomtatást, ki kell kapcsolnia a maradék tintaszint érzékelésének funkcióját. Nyomja le, és tartsa lenyomva a [Stop] (Stop) gombot legalább 5 másodpercig, majd engedje fel.
Ezzel a művelettel a készülék eltárolta a maradék tintaszintet érzékelő funkció kikapcsolását. Figyelmeztetjük, hogy a Canon nem felelős a készülék újratöltött tintatartályok használatából eredő meghibásodásáért vagy sérüléséért.
Megjegyzés
Ha a maradék tintaszintet érzékelő funkció ki van kapcsolva, az aktuális tintaszint ellenőrzésekor szürkén jelenik meg a tintatartály az LCD-kijelzőn.A tintapatronok nem drágák, -már ha csip nélkülit veszel, akkor át kell tenni a régi csipet, és kikapcsolni a tintaszint figyelést- ha csipeset veszel az 3x többe kerül nem éri meg.Van autoresetes csippel gyártott patron(üres), ehhez lehet venni töltőkészletet(nem olcsó), ilyenkor mindig azt érzékeli a nyomtató hogy teli a patron.Vannak ugynevezett "CISS" (folymatos tintaellátó rendszerek), amikhez külön tartályból adagolja automatikusan a "rendszer" a tintát a patronokba.
Mindegyikhez teszek linket, azt amelyik szimpi azt alkalmazd!
Nekem a csipátrakásos a szimpi kikapcsolt tintafigyeléssel,de a CISS rendszer nagyon bejönne ha nem kellen kivezetni a csöveket a nyomtatóból..(lásd a videót a linknél)Csip nélküli utángyártott patronkészlet:
http://www.nyomtassolcson.hu/product_info.php?cPath=26_167&products_id=2078&osCsid=89f84adf77deff338b13547b148c339csipes utángyártott patronkészlet:
http://www.nyomtassolcson.hu/product_info.php?cPath=26_167&products_id=2403&osCsid=89f84adf77deff338b13547b148c339Autoresetes csippel utántöltő készlet:
http://patronshop.hu/termek/canon_pgi-520cli-521_toltheto_tintapatron_multipack.htmlCISS Rendszerű patron(videó is van!!!) :
http://www.gold-media.hu/Folyamatos-tintaparton-rendszer-CHIPES-Canon-520BK-521Bk-521C-521M-521Y-936 -
gntt
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Van egy Samsung CLP-300-as nyomtatóm, és szeretnék vele szürkeárnyalatosan nyomatni, de nem engedi. Azt írja ki, hogy kifogyott a cián, ami villog is, szal tudok róla! De mi köze van a színeseknek a fekete patronhoz? Akárhogy próbáltam állítgatni a dolgokat, nem csinál semmit...ezt hogy lehetne orvosolni???
Lehetséges az, hogy csak akkor nyomtat, ha minden patronban van anyag? Nehogymá jó legyen az embernek! És így ösztönzik a jó népet, hogy csak vegye a cuccot, csak vegye?Segítségeteket előre is köszönöm!
gntt
-
Zsuzsi1212
csendes tag
válasz
Zsuzsi1212 #199 üzenetére
Ezer boccsi!!MP190es
-
Zsuzsi1212
csendes tag
Sziasztok!! Az alábbi problémára szeretnék valami megoldást kérni!!!
Köszönöm!!!Informatikusok segítsetek!!!!
Sziasztok!!
Már mindent megpróbáltam ami csak eszembe jutott, és jelenleg nincs jobb ötletem!A problémám a következő: adott PC (XP op rendszer, SP3 az csomaggal) Usb-n csatlakoztatva közvetlenül a Canon MP490 es nyomtató (mely másol is egyben, skennel is). Sokáig nem használtam, mert az eredeti patronja kifogyott, azzal nem volt gond!!!
Most viszont. A helyzet a következő: a szines (eredeti 37-38as széria) jelenleg üres, a fekete utólag vásárolt (töltött 40-41es széria).Másolni tudok vele!!! Az teljesen jó!!! Persze fekete-fehér, de nekem most az szuper lene, VISZONT SEMMIT NEM TUDOK KINYOMTATNI!!!
Ráküldöm, oké, a nyomtatási sorben megjelenik, oké, a gép dolgozik, oké, DE a papír üresen jön ki!!!!
Már próbáltam a sugós beállítást, nem sikerült!! semmilyen programból , még internetről sem tudok nyomtatni!!
Kérem szépen a tanácsaitokat, mert nagyon szükségem lenne a nyomtatási funkcióra, ha lehet minél hamarabb!!!
ui.: Most nincs pénzem másikat venni, lemenni máshová nyomtatni!!! Valamilyen megoldást szeretnék a fenti problémára. Előre is köszönöm a segítséget!!!
Üdv.
-
apaszka
veterán
válasz
szabifotos #197 üzenetére
"MÁS: Mi a vélemyényetek a folyamatos tintaellátó rendszerektől?'
Állítólag működik! Esküsznek rá,bár én nem próbáltam még!De ezt kapta válaszul!----------Szia!
Folyamatos tintaellátórendszerrel(ciss) kell felszerelni a nyomtatót és nem lesz patron problémád.Nekem már egyéve ezzel megy és tökéletesen működik.Canon MP 210 a tíus,de mindegy hogy 210,190,170 stb.Ezzel a rendszerrel egy patron kb 80(nyolcvan)ft.
üdv miklospapa -
szabifotos
senior tag
Van egy Canon Pixma mp 160-am. Eddig gond nélkül használtam a feketét ujratöltve, miközben a szines uresen volt benne. Egyszer csak hibát kezdett el jelezni a szines patronnál e 14-es kóddal. Mit lehet vele tenni??
MÁS: Mi a vélemyényetek a folyamatos tintaellátó rendszerektől?
-
apaszka
veterán
Ha olyan mint az MP190 es,akkor sajnállak,mert ha nincsen pénzed etetni gyári patronokkal,akkor kár volt megvenned ezt a típust! Én is bánom,mert iszonyú drága hozzá a patron! Reset meg csak ígéret szinten működik!
Én is a régi i455 öt használom nyomtatásra,mert abba 3-500 forintért veszem a patront!
Az új ,meg szkennel ! Ha jó minőség kell csak akkor nyomtatok a 190 el!De most nézem ,,,nem is drága ebbe a patron!
Kérdés: Hogyan lehet újratölteni Canon PIXMA tintapatronok mp550?
"The problem with the canon pixma mp550 is that all 4..." "A probléma a Canon PIXMA mp550, hogy mind a 4 ...
A probléma a Canon Pixma MP550, hogy mind 4 tintapatron, hogy elektronikus chipek vannak benne.A célja az, hogy az újratöltés folyamatát nehézzé tegye. . Emellett a kompatibilis tinta és egyéb szükséges eszközöket (megtalálod egy utántöltő készletben), Igen akkor szükségünk lesz még egy eszközre, amely visszaállítja a chipeket. Talán ez a szoftver hasonló MPTool, hogy lehetővé teszi, hogy alaphelyzetbe állítsd! Jó prőbálkozást!
-
micsf
csendes tag
Sziasztok!
Nem nagyon értek hozzá, ezért kérdezek itt. Van egy Canon Pixma MP550 típusú nyomtató. Ebben hogy lehet kikapcsolni a tintaszint figyelést? Előre is köszönöm a választ.
Feri
-
Stefa0009
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy canon mp150-es nyomtatóm. Egyik napról a másikra e5-ös hibát írt ki:The ink cartridges are not installed or a non-supported ink cartridge is installed, or the ink cartridges are not installed properly. Ezután kicseréltem a patronokat a fekete az PG-40 a szines C123 (meindkettő új). Most már nem az e5-ös hibát írja ki hanem az e14-est ami így szól:The Ink cartridges whose destination are wrong. Se scanelni se nyomtatni nem birok.
Beléptem a szerviz menübe ott szépen megcsinálta a próbanyomtatást.Valaki tudna nekem segíteni.
Előre is köszi -
Shono
aktív tag
válasz
Lankadatlan #190 üzenetére
Sok sok reset gomb megnyomás után hibajelenséggel együtt sikerült nyomtatásrabírnom a cuccot, amíg hozzád hasonlóan E5 hibakódba nem futottam.
Ez annyit tesz: A FINE kazetta nem ismerhető fel.Javaslom szedd ki belőle a patront, fejet nézd körbe, rakd vissza, hátha. Legalábbis én ezt tenném.
-
Lankadatlan
tag
Sziasztok!
Nekem is van egy MP190-es em ami egy hibazüenetet ír ki a nyomtató kijelzőjén ami így hangzik:
Villogva jelzi hogy: E- gondolom ez errort jelent
ezután azt jelzi hogy: 5- ez pedig a hiba okát!A kérdésem az lenne hogy azzal ha veszek bele új origi tintapatront ( PG-37-et és CL-38-at)
akkor a hiba megszűnik, vagy mit tehetek!Előre is köszönöm!!!De minél elöbb kellene a válasz!
-
Shono
aktív tag
Na király...
Próbáltam újratöltött patron miatt resetelni a tintaszint figyelést, egy darabig ment is, de aztán megint nem... Meguntam, vettem új patront, és arra is azt mondja, hogy üres....
Gratula... -
wega7
csendes tag
Értem. Majd meglátom meddig is bírja. Igazából mást nem is tehettem mert ezt már megvettem. Előtte csak egy "kapott" nyomtatom, volt üres patronnal, csak szkennelni használtam. Viszont ha neked volt régi, és olcsó bele a cucc, minek cserélted le? :-) Utánagyártott patront ha veszek, akkor azt lehet tölteni 3 nál többször is?
Neked nem beszáradt? Kollégám úgy járt, hogy pár hónapig nem nyomtatott, aztán hiába is
töltötte, kuka... És az HP volt. Én nem nyomtatok, sokat, de amikor kell és nincs, az baj.
Hivatalos papírok stb...Ezt is úgy vettem, valami hivatalos dolgot, kellett fénymásolnom, nyomtatnom, és lerohantam az első áruházba érte a hétvégén, hétfőn postáztam.
Egyébként melyik az a nyomtató típus amit érdemes venni? -
apaszka
veterán
Egyszerűen már nem nyomtat! ha a fejhez érintek papírzsepit jön a tinta szépen,de a demó patron 3x engedett utánatölteni! Aztán kuka! Reset volt ,de ennyi! Majd meglátod ha eléri a töltési limitet! Először csak a piros tűnt el,aztán a kék,és végül semmit nem nyomtatott! Ugye a garivesztés beállt,mert töltött patronnal nyomtattam! Ezt tárolja a nyomtató!
Azt hittem behalt! Lehoztam a régi nyomtatóm Canon i455 öt,és kifőztem a fejet. Egyből nyomtat szépen 2 év pihi után! És 300 a fekete 500 a színes patron bele! De gondoltam az újba rendelek egy normális patront ,és találtam olyan boltot,hol vállalták azt ,ha nem működik,visszaveszik ! Így megrendeltem,és tényleg nyomtat vele tökéletesen!
Olvastam egy fórumon az angoloknál valahol,hogy ezt a demó letiltása természetes jelenség,mert a kiegészítőkből élnek,a nyomtató csak a bónusz! Hiába veszel mindig új nyomtatót ,mindig kis kapacitású patronnal indulsz,ami csak "pár" oldalra elég! -
wega7
csendes tag
Nagyon szűk szavú vagy. Mit jelent hogy le tiltotta magát?
Valami reset volt előtte,utána?
Én tényleg nem vágom túlságosan, de tizen ezer forintból bármikor veszek másik gépet, ha nagy gond lesz.
Ez a fej, sem bírja szerintem tovább, mint a gyári, és eléggé igénytelen is, már bocs. A linkedről beszélek.
Ha ekkora tételben kellene nyomtatnom, akkor eleve nem ilyen gépet vennék. -
apaszka
veterán
Miről tájékoztattam félre? A Demó patronom 3x töltöttem,és a végén letiltotta magát! Most is tele van ,de használhatatlan! A linken meg patron van,de olyan,hogy külső a tinta tartálya! Az hogy vita??? Nem vitatkozom,csak a tapasztalatom osztottam meg! Te mostanában vetted a nyomtatót,és még nem sokat tudsz róla! Majd rájössz ,hogy nem volt jó választás! Én már tudom,hogy mást vettem volna,akkor nincs ennyi szívás!
-
wega7
csendes tag
demó patron= gyári? Nekem is az lett feltőltve!!!!!
Megint csak azt tudom mondani, én NEM 4X75ml vettem 12500-ért
Hanem: 4X100ml !!! 5400-ft-ért! Ha nem látod a különbséget akkor bocs. De erről már nem én tehetek. Nem vitatkozom tovább. Csak segíteni szerettem volna és nem félre tájékoztatni, mint te. -
apaszka
veterán
-
wega7
csendes tag
Sziasztok!
Mp190 nyomtatóm van van. Sikerült újra töltenem a patronokat, és teljesen korrektül működik!
Ebay-ről vettem 4X100ml töltő folyadékot. Elvileg ugye 10X lehet tölteni belőle. Póstával együtt Angliából 5400 ft volt.
[link]
Igen csak megéri. A tintapatron resetelése annyi volt hogy amikor kifogyott, itt olvastam hogy 20 másodpercig kell nyomni a reset gombot . Ez előtt még szkennelni sem volt hajlandó. Utána minden működött, még nyomtatott is de ugye mivel nem volt tinta benne, üres lapot nyomott. Kiszedtem a patront, le kell szedni a matricát az elején, ott lesz 1 lyuk, illetve a színesnél 3. Ezeket én feltágítottam, 1mm fúróval, ekkora tűt mellékeltek a töltéshez. És 10ml folyadékot szépen a feketébe, 3-3-3ml pedig a színesbe betöltöttem. Úgy hogy a szivacsba belenyomtam a tűt. Lehet érezni hogy belenyomódik a szivacsba.
Szép lassan beletöltöttem. Utána visszatettem a helyére. Kiírta hogy kikapcsolom e a tinta figyelést? Igen. Onnantól fogva tökéletesen megy. Per pill villog mindkét led folyamatosan de ki nem sza..ja leEgy kérdés viszont. ! Egy fejet hányszor lehet újra tölteni? pg37 cl38
köszi! -
apaszka
veterán
Most vettem, a vaterán bele egy CL41 est után gyártottat 4200 ért! Már figyelmeztet,hogy kifogyóban?
Ha kell a cím privibe odaadom! -
evko
aktív tag
Sziasztok!
MP190, E betű, 2-es hibakód, az összes led villog...
A 2-es hibakód azt jelenti, hogy kifogyott a papír, csakhogy itt nem fogyott el a papír, mert még géphez sincs kötve, simán tápkábel bedug és ezt írj aki..
Valakinek valami ötlet?Köszi előre is
evko
-
apaszka
veterán
http://www.zonacomputers.hu/product_reviews.php?products_id=5816&osCsid=027da813e04a1f35420b6f209701df94
Itt van az igazság!
Ebbe a nyomtatóba nem lehet után gyártottat használni! Felhívtam,és a faszi mondta,hogy MP sorozatúba nem jó! Pedig olcsón van!
Az én nyomtatóm meg már elcseszte a patront,csak halványkéket nyomtat! a többi szint letiltotta! Ez szerint szar ez a márka már! Baklövés venni ilyent! -
apaszka
veterán
Tudtok olyan helyet ahol olcsón lehet venni patront?
-
Shono
aktív tag
Hejho! (ekezet nelkul tudok csak irni)
Rogzitsunk mar valami tampontot, hogy akkor hogyan is lehet a tinta utantoltest megoldani.
Nekem eddig ez jott at az eddigi infokbol:
– PG-37, CL-38 nem lehet - a miertet nem nagyon ertem...
– PG-40, CL-41 lehetsima reset? es mukodik.
-
apaszka
veterán
válasz
pemeteedina #168 üzenetére
http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_driver_reszletes.php?a=940&k=&g=
-
pemeteedina
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi valaki segítsen!
Nem vagyok egy számítógépes guru. A nyomtatóm (canon MP190) telepítőjét elvesztettem letöltöttem egy programot amivel nyomtatni tudok, de a scanner nem működik sajnos.
Honnan szedjem le ezt az illesztőt vagy honnan tudom kompletten az egészet leszedni úgy mint a telepítőn volt.
Köszi. Edina -
rootshell
csendes tag
Egy Canon MP190-es nem akart scannelni. E, 1, 6 hibakódot ír ki, aminek utánanézve azt jelenti, hogy "Elfogyott a festék", hogy melyik, arról nem szól a fáma: http://www.canon.hu/Support/System/Search.aspx?TcmUri=tcm:128-639693
A Canon Supportot felhívva azt a tájékoztatást adták, hogy ha kifogy a tinta, akkor a Canon MP190 scanner sem fog működni, mivel minden indítási ciklus alatt a nyomtató egy tintapatron ellenőrzést hajt végre és ha ott hibát tapasztalt (pl. üres tinta), akkor letiltja az összes többi funkciót.
(És a Canon a WWF támogatója vagy volt... [link]
Tényleg milyen környezettudatos cég az, aki olyan multifunkciós készülékeket dob piacra, amelyek ha nyomtatni nem szeretnénk velük, csak scannelni, akkor is igénylik a tintát. Vagy említhetném azt is, hogy olyan drága egy eredeti Canon patron a leggagyibb nyomtatóhoz is, hogy akár egy teljesen új nyomtatót lehet venni a patron áráért. Kár, hogy a WWF ilyen Canon féléknek adja el a nevét...) -
Dnew
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos villog egy olyan hiba üzenet, hogy E3.
Hogyan tudnám, ezt megoldani, mert ez elvileg a papír beragadást jelzi, de a papírt már kiszabadítottuk belöle, és úgy látszik szoftveresen még fenn áll ez a hibajelenség.
Ötleteket várok!
Köszönöm, előre is! Trujo -
apaszka
veterán
Nekem a sárga szín tünt el! Nem száradt be! Kivettem,és papírszepit nyomtam hozzá.és ot van! Aztán meg felülről megpumpáltam kicsit a töltőhz kapott cuccal,és szépen jött belőle!
Nyomtatni meg egy sárga lapot üresen hagy????
-
Colos1
őstag
válasz
canonhacker #162 üzenetére
Pedig nekem sikerült, az más kérdés, hogy pár hónap múlva ez a hibajelenség fogadott.
-
canonhacker
csendes tag
válasz
andrush_g #135 üzenetére
Szia!
Kizárt dolog hogy működik a tintafigyelés kikapcsolása. A PG37 és CL38 patronokat nem lehet reszetelni mert az egy demo(próba) patron.Mp 190-es hez PG40 és Cl41 kell és azt lehet reszetelni Mp150-160-assal a 133.hozzászólás alapján.Ha neked sikerült a tinta figyelés kikapcsolása az tuti hogy azért volt mert az egyik nem az általad leírtak szerinti patron. A demo patron semmi ilyesmit nem támogat, azért hogy vegyél másik patront, mert ebből élnek a gyártók.Én már megjártam a hadak útját és én mondom demó patronnal nem lehet csinálni semmit.Én vettem CL 41 és PG50 patront. Ezeket nyugodtan lehet reszetelni egyelőre csak Mp 160-ig. -
Colos1
őstag
Helló!
Nekem hasonló problémám volt - MP190 -el - , új patronokat kellett vennem. Az egyik - újratöltésben eléggé járatos - ismerős szerint szerint a leresetelt patronokat egy idő után letiltja...had ne ecseteljem, hogy miért...
Szerk.: Ha nem újratöltött-resetelt patronjaid vannak, akkor tényleg meghibásodhatott a nyomtató.
-
chungee
addikt
Üdv all!
Van 1 próblémám a Canon MP470-hez (multikészülék). Ahogy bekapcsolom ezt az üzenet kapom és nem hajlandó csinálni semmit, még scan-elni sem. Pedig scan-elni szeretnék sürgibe. Nyomtatás egyelőre nem fontos.
hibakód: Uo(vagy nulla)51
A nyomtatófej nincs behelyezve. Kérem helyezze be.
Kivettem a patronokat és akkoris azt írja. Áramtalanítás is megvolt illetve a resetgombot is használtam.
-
pilota
tag
akkor ezlehet a gond mert megvan minden nyomtatonak milyenek kell lenie az alapszinek ha nem olyan akkor a nyomtatás minösége se olyan lessz én csak a gyári szint veszem hozá 3500 forint 20ml szinenként 3 szin van benne.Jó hozáteszem ezt durván 2 éve vetem azota szinest eben most töltök elöször.A réginél folyamatosan töltötem az nemrég döglöttbe ugyhogy most az ujat használom az MP-t.De a másikis kivirt 10 évet vagy töbet.Nemmuszály a te patronodhoz illö utántöltöt megvened elég ha a nyomtatohoz valot megveszed.Akkor nincsen az a gond,hogy nemstimelnek az árnyalatok.
-
apaszka
veterán
Színt nem lehet elrontani! Vettem kis mintát belőle egy fogpiszkával! Ami volt benne,olyant kapott oda! Már arra gondoltam,hogy a tinta nem jó neki! Auchanos fajta,és a piros az inkább rózsaszín! Tuti,hogy az a vacak,mert a többi szín nyomtatáskor rendben van! Csak a minek pirosnak kellene lenni,az itt rózsaszínü!Goldold el milyen gáz! Van egy honlapom,és 4-500 fős fórumom! Tiszta MAGYAR mind! És a talira nyomtatott matricán a zászlónk rózsaszínű lett volna! Mi Suzukisok,és Magyarok vagyunk,nem buzik!
-
apaszka
veterán
Mp190 en nem működik a 133 as írás! Úgy indul az egész,hogy lefagy már az elején! Csak újra lehúzva a hálózatról tér magához! a 150,és a 190 nem csak külsőben más!
Viszont amit én írtam régebben ide azzal a szisztémával nyomtat és ismerősömnél is működik a 190 esnél! ! Most csináltam a képet! kikapcsolja a figyelést! Igaz a sárga ledek villognak,de nem kell eldobni a nyomtatót! -
pilota
tag
probáldki hozzá az én resetemet akkor a patronok ujboltelik lesznek amit a szinest ilet megkeresem az oldalt ahol levan irva melyik szin hova valo és felrakom ide de leis irom elöl a piros legelöl baloldalt a kék joboldalt a sárga.Hátul a fogantyunál nemkell megfurni mertha oda töltesz össszefolyik a szin mivel az a kék és sárga tároloja ezért rozsaszin a te nyomtatásod.
-
pilota
tag
-
dobcsi
tag
Sziasztok!
Nekem is működik a 133 írás alapján az mp150-esem! -
chkbrigi
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni,hogyan kell megtölteni a PG-37es patront? Köszi!
-
pilota
tag
figyu nemtudom a150-esen és 160-osan müködik nekem 150-es van az egyik ismerösömnek 160-as anak is müködött.Probáldki vesziteni nemveszitesz vele semit se.Nemolyan biztos,hogy nemjó neked mert elvileg az mp sorozatu nyomtatoknak hasonló a tinta számoló funkciójuk.Ha kiprobáltad léci irdmeg a forumra,hogy sikerült vagy nem,hogy tudjuk melyikekhez jó köszi.Ha addig elmegy a nyomtató,hogy 0-át jelez akkor már valoszinü,hogy müködik majd a tinta resetelés,és ismét telinek jelzi a patronokat.
-
andrush_g
csendes tag
Sziasztok!
Azt hiszem végre sikerült megtalálni a megoldást. Megtöltöd a patront berakod a nyomtatóba akkor írja hogy üres patron és nulla van a kijelzőn. ezután 5 mp ig nyomva tartod a resetet (sárgakörben háromszög) és 1 re vált a kijelző, lehet nyomtatni
(A ledek továbbra is világítanak, hogy üres a patron). PG37-es és PG38-as gyári patronnal működik.
Én még nem próbáltam, de a haverom előttem csinálta meg és tudott nyomtatni. Remélem nem csak neki volt mázlija vele. Kérlek írjátok a tapasztalatokat. -
pilota
tag
1) Húzd ki a nyomtató elektromos csatlakozóját a 220V-os hálózatból.
2) Nyomd le (és tartsd lenyomva) a nyomtató BE/KI gombját, mialatt ismét csatlakoztatod az elektromos kábelt.
3) A BE/KI gomb nyomva tartása mellett, nyomd meg kétszer a STOP/VISSZAÁLLÍT (vörös körben, vörös lefelé néző háromszög) gombot.
4) Engedd el a BE/KI gombot
a nyomtató led-kijelzője, kb. 10 másodperc után a 0-ás számot mutatja.5) Nyomd meg a (+) feliratú gombot.
A kijelzett érték 0-ról 1-re vált6) Mikor a kijelzett szám 1, akkor nyomd meg a SZÍN gombot (azt hiszem ezt nevezik START gombnak is). Két zöld led fog világítani (A4 plain paper és A4 photo paper)(A nyomtatóban legyen papír).
7) Nyomd meg ismét, kétszer a SZÍN gombot, ekkor kinyomtatódik egy rövid sor a papírra. (Ez csak a folyamat része)
Miután a nyomtatás végéhez ért a kijelzett szám ismét 0.8) Most nyisd fel a nyomtató fedelét és vedd ki, mind a két patront! Hagyd nyitva a nyomtatót és húzd ki az elektromos hálózatból a kábelt!
9)Zárd le a nyomtató fedelét és csatlakoztasd az elektromos kábelt és kapcsold be a nyomtatót.
10) Töltsd fel a patronokat tintával a patronok gyári tinta kapacitásáig. Utána már csak be kell őket helyezni, lezárod a fedelet és kész. (jöhet a "vindózos" tádááááá)
Kicsit gondolkodik a nyomtató és utána már minden a "régi".
Ellenőrizzétek a nyomtató programjában, a tinta szint kijelzésnél. De magán a nyomtató led kijelzőjén is meg kell, hogy szűnjön az idegesítő narancs színű ledek villogása.Nekem sikerült és ismét jelzi a program a feltöltött tinta szintjét.
Már három éve van meg a Canon MP150 és azóta hajtom ennek az újratöltéskor jelentkező, idegesítő helyzetnek a megoldását.
Tegnap megtaláltam a megoldást a fent említett oldalon.Remélem, mindenkinek hasznos segítséget tudtam nyújtani!
Gondolom, ha MP150-en működött, akkor a rokon MP-ken is fog. -
pilota
tag
ja mig elnem felejtem nemrég találtammeg a nyomtatomhoz a canon-MP-150-eshez hogyan lehet a patront resetelni pill és leirom hátha valakinek pont ezkell.Ezt az elöbb irt oldalon találtam és nekem müködik.
-
pilota
tag
válasz
Kuznyikov #130 üzenetére
igen a 190-esbe máskel mert amit övett a cl-41 és 51 az a canon mp-150-és 160-asba való.
De nekem hozáképest olyan elönyöm van ha kifogy a szinesböl a roszul töltött tinta akkor már a megfelelö helyekre töltve jólessz.addig ithon piszkozat nyomtatásra elhasználom mást nemtudok csinálni.Sajna megint türelmetlen voltam és nemvártam meg a választ.Azthittem ugyanugy van a szin mint a canon bjc 250-es nél de tévedtem.De legáláb fura szinü szövegetis tudok nyomtatni
Egy hivatalos oldalon olvastam meg mutatja szétszedve a patront a cl-41-és 51 ugyanaz csak nagyob a kapacitása valamivel de mint az elejénis irtam ezek csak a 150-és 160-asba jok. -
-
Kuznyikov
aktív tag
VIGYÁZZ ez PG 41 patron! Azt írja MP150 töltés, de azt nem néztem, hogy milyen patronod lehet...
http://digitalgraphy.files.wordpress.com/2008/11/refill_canon_mp150.png
mp150refill -
pilota
tag
Helosztok bocsi a tudatlan kérdésemhez de olyan gondom van,hogy szines patront nemtöltötem még az mp-150-es canon nyomtatomba és nemtudom a szinek hogyan vannak valaki tudja melyik szint hova kell tölteni a fogvályos modszer nemváltbe mert anyira száraz a patron,hogy a kéken kivül más nemadot szinjelet.
-
-
Kuznyikov
aktív tag
1. Az oprendszer sem mindegy.
2. Szetem csak mákod van, egyedül vagy ezzel a reset dologgal...
3. Nem mostanában néztem, de sok-sok keresés után sem találtam megoldást.
4. Jó lenne ha mégis lenne...Üdv.
ui.: ezer bocs rossz patron típus javaslat miatt. úgy emlékszem mivel új volt a nyomtató, a kérdés után mentem, és megnéztem a nyomtató dobozán, hogy mi jó bele... Egyébként én megváltam "szeretett" nyomtatómtól...
-
Jo01
csendes tag
tehát akkor úgy hogy feltöltötted a patront betetted elindítottál egy nyomtatást majd a gép kiírta hogy nem lehet nyomtatni tegyen be egy másik patront és ezután tartottad lenyomva a reset gombot ha igen akkor valószínűleg csak a pg-37-hez jó ez a mócer.
Beírtam a google-ba hogy pg-40 reset és kihozott egy csomó angol oldalt ami természetes csak nem vagyok valami jó angolból ajánlom hogy te is írd be és nézd át mert szerintem hasznos dolgot találsz. az a csekély angoltudásom ezt mutatta.
de még nézz szét itt :
http://itcafe.hu/tema/canon_pixma_ip1800_ip2500/hsz_1-50.html -
Jo01
csendes tag
Na akkor megosztom veletek. Remélem tudok segíteni.
Nagyon fontos hogy ezt csak akkor lehet megcsinálni ha már kiírta előtte a gép hogy a patron üres és tegyen be egy ujjat. Ja és nekem a színesbe még volt és így annak a tintafigyelését nem is kapcsolta ki majd csak akkor fogja fogom tudni ha az is teljesen üres és ki fogja írni a dolgokat. Nekem a patron benne amit töltöttem az PG-37 11ml lehet hogy ez is számít. Ja és el kell indítani egy nyomtatást hogy kiírja a szöveget hogy cseréld ki a patront és utána csináld a leírtakat. És ha minden jó akkor le fog menni a nyomtatás."Chip reset": A patron számlálóchipje eltárolta, hogy a patron már kiürült, ezért visszahelyezéskor "üres patron" hibaüzenetet fog megjelenni. A nyomtató tintaszint figyelését kikapcsolhatjuk ha a "papír ki" Ez a reset gomb a piros körbe a lefele mutató háromszög 5 mp-nél hosszabb ideig nyomva tartjuk. Ezáltal lehetővé válik a további nyomtatás természetesen tintaszint figyelés nélkül.
Ez van a papíron és nekem tényleg bejött ha valakinek nem megy az szóljon és összehozunk valamit. Ja és azt is írjon akinek sikerült.
-
Jo01
csendes tag
Helló
Na megvettem a töltőt és kiválóan fel tudtam tölteni és utána nem akarta elfogadni de a reset gombot lenyomva kell tartani kb 10 ms-ig és kikapcsolja tintafigyelést és úgy megy továb ahogy kell ki. Ha valakit érdekel az szoljon és felteszem azt a nyomtatványt amin részletesen le van írva mit hogy kell csinálni az mp190-nél -
Colos1
őstag
Sziasztok!
A minap nyomtatnék, és állandóan azt szajkózza, hogy "nem ismerhető fel a tintapatron, vagy rosszul van behelyezve."
Valakinek ötlete?
(#112) Jo01:
Én töltöttem feketét, meg színest is.
Amikor már jelzi hogy kevés a tinta és a led kigyullad, rányomsz a reset gomra. Nem emlékszem rá meddig nyomtam, de utána kiírta a gép hogy kikapcsolta a tintafigyelést, stb stb stb és onnantól nem jelez ha üres. Ami tudjuk valójában nem is üres mert teletöltöttük kalóztinával... -
Jo01
csendes tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy valaki töltött e már fel Canon pixma MP190 nyomtatóba való patront Feketére lennék kíváncsi PG-37. Azt tudom hogy lehet mert már kérdeztem csak akkor valami gond volt azzal hogy a patront üresnek hitte. Na ezt valaki meg tudta oldani én arra gondoltam hogy nem hagytam kifogyni teljesen a patront csak addig amíg a led kigyuladt tehát még tudok nyomtatni és így majd ha feltöltöm nem lessz üres a led meg hagy égjen elfér.
-
mapex
csendes tag
válasz
Kuznyikov #90 üzenetére
Sziasztok! Mivel írtátok, hogy PG50 és CL51 is belemegy az MP190-be, ezért vettem belőle. Annyit ír ki, hogy nem támogatott és ennyi. Nem csinál semmit.
Ha valakinek kell a 2 patron (eredeti Canon), odaadom féláron, mert vettem bele PG40-et és CL41-et, hogy működjön. A fekete bontatlan, a színesből meg egy csepp sem hiányzik. -
viola3
csendes tag
Sziasztok !
Most regisztráltam. Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nem vagyok egy számtech. zseni, most vásároltam egy Canon Pixma MP 190-et.
Gondjaim vannak a nyomtatópatronok behelyezésével. Tudna valaki abban segíteni, hogy melyik sinre kell helyezni. Ha a feketét beteszem utána a szinessel próbálkozom az pedig nem áll meg.
Köszi előre is a segítséget.
Üdv. -
Jo01
csendes tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni hogy a CANON MP190 nyomtató tintakazettáját lehet-e tölteni. És ha lehet akkor hogyan. A kazetta típusa Színes: cl-38 fekete: PG-37 . A segítséget előre is köszi. -
kits
csendes tag
Működik
Köszönöm a segítséget!!! -
mr_ricsi
veterán
"Így nem fog működni?"
Pedig kellene neki.
Manual: Útmutató a számítógépről való nyomtatáshoz > Karbantartás és a beállítások módosítása > A tintapatron beállítása"Most cserélnem kell a szineset is?"
Nem kell."Na és ráadásul kevésnek érzékeli a origi feketét..."
Gyári patron vagy utángyártott? -
kits
csendes tag
Hello! Canon MP220-nál cseréltem fekete patront,de továbbra is csak azt írja ki,h a szines üres (ez így is van). És nem enged semmit csinálni.
Így nem fog működni? Most cserélnem kell a szineset is?
Na és ráadásul kevésnek érzékeli a origi feketét...
Előre is köszi a segítséget: k -
BaGeBrain
tag
Én 2009-03-13-án vettem ezt a típust, nyomtatok vele szinten minden nap, igaz csak gyári eredeti patronokat rakok bele ha kifogy. Ez a tuti megoldás.
-
apaszka
veterán
válasz
raziel01 #100 üzenetére
Nincs mit! Én is rengeteget keresgéltem a megoldást,de senki nem tudott felmutatni semmit! Mindenki hibás ,nem működő programot leírást mondott! Sajna a Canon nem emberbarát,többé! A másik régi nyomtatóm is Canon,és a patron 3-500 forint hozzá a színes is. Csak még nem volt multis,és ezért vettem az újat! De ez nem volt a legjobb választás! Mp190
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest