Új hozzászólás Aktív témák
-
Blacko82
csendes tag
Sziasztok!
Az ip 4950esem 5B00 hibát ír ki. Tudom, hogy a selejt tartályt kell üríteni de nem akar service módba lépni.
(reset+power aztán 2x reset majd elengedem a gombokat).
a tintatartály ürítéshez jó az a progi ami a 4600es nyomtatóhoz volt?köszi előre is
-
Blacko82
csendes tag
Sziasztok, szia after!
Lenne megint egy kis probléma az ip4600asommal, szolgáltatáshiba:5100. olvastam az írásodat, h a vonalzót kell fényesre pucolni, asszem azt jól megpucoltam, de bekapcsolom tísztít és utána egy éles hangot ad mintha az a fogas vezető szíj megugrana és nem nyomtat. ötlet? tanács lenne valami? köszi előre is
-
Blacko82
csendes tag
válasz
afterburner_ #3538 üzenetére
figyu, most csináltam egy olyat, hogy felnyitottam a tetejét és úgy bekapcsoltam és ahol megakadt ott gyorsan megemeltem az egyik ujjammal és így továbbment
ugyh az emelővel lehet valami -
Blacko82
csendes tag
válasz
afterburner_ #3538 üzenetére
sztem ott akadhat el...bekapcsolom, vízszintesen megy egy kicsit és megáll....nem emelkedik meg semmi
-
Blacko82
csendes tag
válasz
afterburner_ #3536 üzenetére
mozog az egység de csak egy darabig jön el, ott megáll és akkor kezd el villogni a sárga...törlőlapátot nem látom
-
Blacko82
csendes tag
válasz
afterburner_ #3534 üzenetére
bekukkantottam, nem esett oda semmi, sztem akkor a tintától ragad...valahogy meg lehet pucolni? és ha igen mit pucoljak? köszi
-
Blacko82
csendes tag
Sziasztok!
A Canon ip4600-asom ezt írta ki: szolgáltatóhiba 6A80. Tud valaki erről valamit? orvosság?
Köszi
-
Blacko82
csendes tag
válasz
afterburner_ #3325 üzenetére
Sikerült!!!! Köszönöm szépen, szuper jó segítség voltál:p Ettől függetlenül nem adsz el 4700ast?
-
Blacko82
csendes tag
válasz
afterburner_ #3325 üzenetére
és, hogy kell belépni szervíz módba?
bocsi de még soha nem csináltam ilyet
-
Blacko82
csendes tag
válasz
afterburner_ #3321 üzenetére
normális, hogy ez a progi sok kérdőjelet tesz ki? pl felül az ablak tetején is ??????? jelek vannak meg a sorok végén pl a cleaning2 után is ???? van.
Egyébként adsz el 4700ast? vennék egyet tőled ha nem sikerül megoldani a problémámat.
köszi mégegyszer
-
Blacko82
csendes tag
válasz
afterburner_ #3321 üzenetére
Helló! Köszi ezt a service toolst, lehet, h megmentetted az ip 4600asomat, csak légyszi írd le, hogyan kell törölni a hulladék tinta hibát. Kirakta a piros x-et és már nem enged nyomtatni. Ha esetleg tudnál segíteni az szuper lenne.köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest