Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Dell Precision munkaállomások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pardoc
tag
Úgy tudom, h van egy tároló a nyomiban, ami a fölös tintát tárolja. Netom pontosan hol van.
Az utántöltés tényleg nem a legjobb dolog, de nem 1 helyről hallottam már, hogy a G&G utángyártott ptronok mind minőségben, mind megbízhatóságban megállják a helyüket.
Ami Rovert illeti, nem skizó ő, csak a saját érdekeit védi, mint tudjuk aki nyomtatók árulásával foglalkozik az nem a nyomikból él, hanem a patronokból, az a nagy lóvé. Persze csak akkor, ha origi. Azt hiszem a szervíz átvágásával meg anyázásával a saját problémáját mondta el. -
schenker88
senior tag
Hát ez a legjobb hozzászolás volt amit mostanában olvastam
Ki*a**ott jot nevettem rajta, nagyon tetszett ez a manőver!
Én nem csináltam volna azért ekkora hyülyeséget!
Ja és még valami!
Végre ujra felbukkant 2 témához értő: artos és rover, tisztelet nektek!
Komolyan mondom szeretek ebbe a totyikba időről-időre visszajönni
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Javaslom a témában (skizofrénia) való komolyabb elmélyülést...ismereteim szerint nem ''húzhatók'' rám a tünetek...a hangok is megmondták nekem hogy semmi bajom...
P.S.:
Az emberi butaságot nem szeretem, a szarrágást nem szeretem...
Hova lett a festéked?
A nyomtatóba került (nyomtatás előtti és közbeni önfejtisztítás), a papírba szívódott (ki tudja mivel töltötted ''után''), elgőzölgött (CANON pöttyképzés), a fejben maradt (ebből leszen majd az említett szervízlátogatás...anyázás
).
-
artos
tag
Az IP4200 patronjai chippel szereltek, tehát ha kifogy akkor hiába töltöd újra a chip jelezz hogy nincs benne tinta.
Ha megfurtad a patront és megtöltötted, utána le kell zárni és vákumot kell csinálni mert különben elfolyik a tinta. Azonban a canon patronjai un. szivacsos rendszerűek melyek tökéletes utántöltése nem egyszerű eset.
Vegyél inkább utángyártott patront, bár még ehhez a típushoz nincs még. -
Rover623
félisten
De...ez ''annyira'' válasz...
Vesztek q*rva olcsón (mert bruttó 30 alatt q*rva olcsó) egy szuper nyomit, amiért 5 éve még a kisebb grafikai stúdiók is megnyalták volna a bal heréjüket...
Baromi gazdaságos a tintakezelése (5 patron, pici pöttyök, stb.), piszok olcsók bele a patronok (mert nekem ne mondja senki hogy az a 2500 Ft amibe egy patron kerül az sok, mikor a legtöbb HP patron 4-5-6.000HUF vagy még drágább)...és akkor képesek vagytok töltögetni, meg fecskendőzni, barkácsolni...aztán csodálkoztok hogy gajra ment a nyomi, szarul nyomtat, fossa a festéket...aztán megpróbáljátok a szervízzel garanciában elintézni amit elbasztatok, csaltok (''ki tud kölcsön gyári patronkészletet? Csak addig kell amig beviszem a nyomit a szervízbe...''), hazudtok...aztán anyázzátok a kereskedőt, a gyártót, a szervízt...
P.S.:
Tényleg, papírt tudtok bele olcsóbban? Vagy ragasszak össze négy papírzsepit A4-es formátumban...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Dell Precision munkaállomások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest