Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
De ha nem akarsz szenvedni a tintaszint figyelgetésével, akkor már van megoldás!!!
A printymaxnál lehet resettert kapni cli8-as és pgi5-ös chip-hez 7500Ft-ért (számlás bruttó)!!!!!!! [link]
Már szét is kaptam,egy 8lábú valószínüleg PIC vanbenne,meg egy 3V-os gombelem.Tökéletesen müxik. Én a vaterán találtam rájuk, ott 8640-ért adták fixáron,és sajnos annyiért is vettem. Utánna láttam a honlapjukon, hogy egyébként 7500.-. Na mindegy! Lényeg, hogy így olcsó patronokkal is teljesértékűen használhatom a nyomtatót,és nem kell nézegetnem a tintaszintet, ami véleményem szerint elég körülményes, mert csak akkor látom, ha egyenként kiszedegetem őket. Ha meg már csíkoz, az már nem annyira kóser a fejnek.
Én 4500-ashoz használom,és így tuti nem fog beszarni a nyomtatófejem festékhiány miatt!!! Amikor vettem,még csak külföldi honlapokon láttam,olyat, amit mindenféle vezetékekkel a nyomtató érintkezőihez kellett kötögetni,és az áruk is elég gáz volt..(380Euro,és 200font)
Mondjuk jó lenne ha lehetne koppintani, mert egy ilyen PIC chip pár száz Ft, tehát elég olcsó lenne! Csak kellene valakit találni, akitud ilyet programozni!
Hali!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Canon imagePROGRAF iPF670 Plotter nyomtató (HIBÁS!)
- Kyocera FS-4200DN illetve Ecosys P3055dn laser nyomtató kiárusítása!!!AkciÓÓ!
- Panasonic DP-8035 Multifunkciós nyomtató
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged