Új hozzászólás Aktív témák

• Hydra SR

addikt

válasz orbano #262 üzenetére

Mittudomén mi az az 5 verzió de sztem rajtad kívül mindenki látja, hogy összevissza hezitálsz több, mint egy éve mikor már rég lehetne egy géped. Ablakokat kell cserélned a lakáson...ehh...később nem fognak beesni költségek? Csak rá kell szánnod magad és meglesz. Nekem is beesett 3 hónappal a 400D megvétele UTÁN egy 90k-s kiadás amit kényelmesebb lett volna zsebből kipengetni, nem kölcsönkérni és törlesztgetni de nekem annyira fontos volt, hogy legyen végre egy gépem aminek inkább én parancsolok mint igazodom hozzá, hogy amint meglett a zseton, 2 órán belül már otthon kattintgattam a 400D-vel. Na mindegy, ez már a te dolgod csak néha nézni is fájdalmas, hogy mióta és hezitálsz és milyen körülményesen jutsz el egy fényképezőgép megvásárlásáig. Ugyanúgy elméleti síkon számolgatsz, ahogy az előbb a zajtesztnél. Ki is jönnek meggyőzőnek tűnő eredmények csakhogy nem lett belőle géped, nekem meg lett, és sztem anyagilag ugyanott vagyunk. Nem kell ENNYIT mérlegelni. Össze kell szedni a pénzt és meg kell venni amire szükséged van, csak így. Iszonyú körülményes vagy és több, mint egy éve itt nyűglődsz nekünk. Már nézni is rossz.
    Ha 1 éve veszel egy olcsó kompaktot, már egy csomó mindent tudnál a fotózásról és pontosan tudnád, miben kell jobbnak lennie az új gépednek és mennyire, valamint valószínűleg lenne egy pár jó képed is aminek örülhetnél.

U.I: ha nekem nem lett volna meg a pénzem a 400D-re, 350D-t vettem volna :) Most, hogy már van valami ami egész jól kiszolgál, már jobban meggondolom, mikor, miért és mire cserélem majd le egyszer. Ha 350D-m lenne akkor se akarnám most hirtelen lecserélni, tippre azt mondanám, hogy 2-3 évig ellennék vele.

A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.

Új hozzászólás Aktív témák