- 3D nyomtatás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Intel platformon még idén jó lehet a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThufirHawat
senior tag
válasz Hydra SR #207 üzenetére
Nekem semmi bajom azzal, hogy jobb, szebb, akármilyenebb gépet akarsz. Ezzel én is pont így vagyok. Csak a 40D példájánál maradva... Már félig begépeltem a megrendelő e-mail-t egyre, amikor valami isteni suggallatra rájöttem, hogy a csoda nagy újításai (le a kalappal, tényleg), nekem semmi pluszt nem adnának. Na mindegy, szóval ezzel semmi bajom, sőt, még azzal sem, ha valaki csak azért veszi meg az elérhető legjobbat, mert megteheti. Ő dolga, ő pénze.
(Én is megvettem az MP-E 65-öt, holott tudtam, hogy a világ legnagyobb szopása, és tényleg az. Egyszerűen csak akartam és kész, már hosszú-hosszú évek óta. Tiszta baromság.)
A fő problémám most is a versenyképes kifejezéssel van. Egy művészet (mert hát a fotózás mégiscsak az) sosem lehet verseny, mert CSAK szubjektív elemek alapján ítélhető meg. Olyan van hogy piacképes, meg eladható, meg Hydra stílusában készült. Ezek vagy egybevágnak, vagy nem.
Versenyképes lehet egy termék vagy egy szolgáltatás, és ha így, és nem szíved legszebb hobbijaként tekintesz a fotózásra, akkor elvesztél. Onnantól másnak dolgozol, nem magadat adod.Képeim, írásaim: http://www.miklosrabi.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Manfrotto Befree travel tripod (Garis, Foxpost az árban)
- GARANCIÁS Tamron SP AF 70-200mm f/2.8 Di LD (IF) Macro Canon EF
- Tamron AF 70-300mm és 18-200mm objektívek Canon gépekhez
- Bontatlan & Garanciális -- Canon EOS R50 + RF-S 18-45mm + RF-S 55-210mm
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest