Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Nézd, kezd ez a vita teljesen meddővé válni. Olyan dolgokat próbálsz az én gondolataimként megfogalmazni, amit én nem írtam le. Én leírtam az eset kapcsán a véleményemet, ebben pontosan leírom mit miként értek. Nem fontos vele egyetérteni.
A 300D-s példád ugyanúgy nem jó analógia, mint az autós sem volt az. Nem mindegy ugyanis, hogy egy szériából mondjuk 10% megy tönkre ugyanazzal a hibával (pl. 300D), vagy mondjuk 80% (hibás ccd sorozatok). A félreértés elkerülése végett: a fenti számokat csak a szemléltetés kedvéért írom, semmi közük a valósághoz (mielőtt ez is ki lenne forgatva).Egyébként nincs rá szükségem, hogy bármiben is igazam legyen. Én csak a saját véleményemet írom le, mint ahogy korábban is utaltam rá. Ez lehet igaz is, de az is lehet, hogy nem az. Az a szép az életben, hogy nem vagyunk egyformák. Mindenki másképp látja a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Sony DSC-HX 300 50x zoom fényképezőgép
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest