Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitman
őstag
Nézd, kezd ez a vita teljesen meddővé válni. Olyan dolgokat próbálsz az én gondolataimként megfogalmazni, amit én nem írtam le. Én leírtam az eset kapcsán a véleményemet, ebben pontosan leírom mit miként értek. Nem fontos vele egyetérteni.
A 300D-s példád ugyanúgy nem jó analógia, mint az autós sem volt az. Nem mindegy ugyanis, hogy egy szériából mondjuk 10% megy tönkre ugyanazzal a hibával (pl. 300D), vagy mondjuk 80% (hibás ccd sorozatok). A félreértés elkerülése végett: a fenti számokat csak a szemléltetés kedvéért írom, semmi közük a valósághoz (mielőtt ez is ki lenne forgatva).Egyébként nincs rá szükségem, hogy bármiben is igazam legyen. Én csak a saját véleményemet írom le, mint ahogy korábban is utaltam rá. Ez lehet igaz is, de az is lehet, hogy nem az. Az a szép az életben, hogy nem vagyunk egyformák. Mindenki másképp látja a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest