- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Inkább az a probléma, hogy semmi érdemleges nincs a battlepassban, az igazán dögös fegyok mind külön lóvéért mennek, teljesen elértéktelenedett az évek alatt a pass.
Persze, nem kötelező megvenni, de igazából a játék semmiért se díjaz, semmit sem lehet megszerezni teljesítménnyel, minden csak és kizárólag pénzért van. Valahol azért ez már szánalmas.Bár részemről már az egészet játékot lelőttem, meg se vártam a szezon végét, ment a delete.
-
-
BandiHUN
veterán
Nem, nem elég. Nem mindenki tud kockulni, nem mindenkinek jön úgy ki az ideje, és ennek semmi köze ahhoz, hogy a futó cod ilyen szempontból gyenge, hadd döntsem már el, mennyi időm van játszani/mikor! Ez a BP-k történetében az első, hogy nincs záró hétvége, nem is volt emiatt kedvem ezt játszani, elég baj, hogy visszafelé fejlődik az egész. Lehet meg se veszem a bp-t se. Gyenge a tartalom, a kihívás. Majd szépen elhasználgatom a tokeneket a cold warban, amit annak ellenére vettek ki a duplákból, hogy sokkal jobb játék
Undorító üzletpolitika.
-
Linem
senior tag
Simán játszani én sem szeretek sok mindennel. Például a Shoti és Sniper fegyverek nagyon idegenek tőlem. Viszont kitűzött cél nélkül játszani számomra nem annyira érdekes, mint elérni valami nehezebbet. Ezért jók az ilyen camok és challengek. A pisztolyokat próbáld ki, mert a kis tár ellenére nagyon lehet velük aprítani.
Persze ha belegondolunk reálisan, akkor nem sok értelme és értéke van az Atomic camonak, hiszen ez csak egy játék. Hanem inkább csak ilyen jelképes értéke van saját részünkre, hogy nagyon sok meló van benne, és jó elérni a belefektetett idő végén a célt. Nagyjából ennyi.
Ha nincs kedved hozzá, akkor ne erőltesd, mert nagyon nagy szívás van vele. Helyette inkább csak élvezd a játékot a saját értékrended szerint. -
nutella1
őstag
-
Linem
senior tag
Például nálam új driver miatt még soha nem jött elő semmi probléma. Most történt először, ennél a játéknál Ami persze nem biztos, hogy a driver hibája, simán lehet a vanguard is a problémás.
Egyébként ez nálam ilyen rossz szokás. Mindig mindenből a legújabbat telepítem fel, és mindent frissítek. Nyilván, ha hiba jön elő emiatt, akkor. visszateszem a régit. -
geckowize
őstag
Nem tudom mi az összefüggés a 3090 legbrutálisabb változata
és egy teljesítménynövekedést hozó driver között.Van amikor hoz teljesítménynövekedést, van amikor nem, van amikor bugos. Aki mindig telepíti a legújabbat, valószínűleg az utóbbit kevésbé tapasztalta és a legelsőt többször.
-
Silverboy
aktív tag
-
geckowize
őstag
Nagyon adta CoD4-ben a Winter Crash, én is vártam már hasonlót MW2019-ben, szerencsére most meglépték.
Utólag láttam, hogy az egyik Gunfight mapot (Winter Docks) reskinelték 2019 végén, de akkor még nem nagyon játszottam. Aztán tavaly azt gondoltam, hátha meglépik a Verdansk havas-reskint, de ehelyett kaptunk egy jó kis game-breaking BOCW integrationt...MW2019-ből én egyébként hiányoltam a havas mapokat, a Mialstor Tank Factory-n kívül nem is volt másik, ennek ellenére elég sok havasi tájra készült operator skin volt elérhető a store-ban/bp-kben, csak hát havas táj nélkül eléggé feltűnőek voltak a mapokon / Verdanskban, így sok értelmük nem volt..
Ezért örülök, hogy Vanguardban már induláskor is volt több is, pl:
- Demyansk
- Eagle's Nest
- Red Star
- és most a ShipmasMár csak havas operator skinek kellenének Vanguardba, nem tudom van-e már jelenleg, CoD Trackeren még nem lehet megnézni az összes skint.
-
Corpuscle
őstag
Nekem is eszembe jutott a Cod4-es winter crash a napokban, és hogy annak mintájára lesz-e itt is valami. Én nem kedvelem a Shipment-et, de biztos ki fogom próbálni. Más pályának jobban örültem volna, de így is lehet lesz egy-két érdekesebb játékmód.
Ui.: Krampusz ruha biztos lesz a store-ban jó pízéé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest