Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
Főleg a Zoli... Tipikus példája azoknak a szemi-művelt szerencsétleneknek, akik attól akarnak tájékozottnak és igényesnek - "kritikusnak" - tűnni, hogy mélyreható elemzést színlelve minden apró hibáját kiemelve egy játéknak a porba alázzák. Mindezzel semmi gond nincs, csak annyi, hogy pl. a BF1-t sikerült úgy "elemeznie", hogy a multiról 1 percben beszélt, a másik meg hogy lövése sincs a kompetitív FPS-ekről. Na, ilyen az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul. Az összes bemutató, amit ő készít, egy felszínes, elégedetlenkedő hőbörgés. Nem csodálom, hogy a normálisabb emberek onnan is kikoptak.
-
hommeros
őstag
Nem nagyon követtem a munkásságát, ezt néztem meg illetve a Titanfall 2 értékelést. BF-től vitathatatlan , hogy nagyon odatették, de ott nem nagyon vannak gyors meccsek. Valamelyiket bekéne zsákolni, de annyira megoszlanak a vélemények, hogy nem tudom még, melyik legyen, COD vagy Titanfall.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest