- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Ismét azt gondolom, maradhattak volna exkluzívan normálisak is, hiszen mindenki más is ilyen Z generációs. És azért kérni a 70 Jurót, hogy "mi maradtunk exkluzív katonai játék, ezzel betöltve egy űrt". Nem, inkább Seth Rogen (vagyki) skin, aki eleve lefogyva felismerhetetlen, nem ezzel a formával tarolt. (És tuti E betűt kapott sorozáson....). Amúgy tényleg ennyire buli Snoop Foggal füvesdekket lőni, vagy pink rajzfilmkutyussal golyószórózni? Mert akkor bennem van a hiba
és nem divat már a normalitás.
(Amúgy meg mindenki felizgul, ha bejelentenek egy realisztikus, fotorealisztikus fps-t, aztán calippo nyalókákkal szaladgálnak napszemüveges krokodilok, oda lyukadunk ki..és euroért/dollárért veszik a "tudást" a fotelkatonák.) -
BandiHUN
veterán
Hát igen, a konzol... még mindig nincs konkrét időpont a Delta Force-ra.
Bár én úgy vagyok vele, hogy addig a jó, míg be nem jön az aim assist+ a kontroller dolog, aztán a Delta Force is "elkurvul". Most még mindenki egerezik, a csalókat leszámítva mindenkinek sokat számít az igen részletes build, ami van. Kb. ez menne is a levesbe, ha megkapnák a norecoilt a kontrolleresek, ami hazavágta főleg a bf v-t, de a 2042-t is, hogy egérrel felszerelve se tudom elérni azt a szintet, amit a konzolos norecoil ad, hogy hogyha behúz valaki assistja, megmozdulni sincs idő, mert jön lézerként a 3-4-5 golyó és kaput, miközben nekem van szórás, és elhúz a fegyver. Na, ez nem hiányozna.
Mondjuk van norecoil hack a Deltában is, az kb. érezteti, mi vár majd az egeresekre, de most még rendben van, vannak bénázások, a nem optimal build vagy béna ellentartás miatti mellélövések, ami miatt nyerhető a tűzharc, mégha te kapod is az elsőt.
De az vígasztal, hogy addigra már ki leszek maxolva, lehet mást csinálni, sniperezni, tankozni. Avagy legyen kikapcsolható pc-n is a crossplay.
Túltolták ezt a kontrollermániát, a konzolosok s..ggnyalását,codban is, ezértis hc-ztem már évek óta csak. -
BandiHUN
veterán
Ilyen ez. Az eleje mindig jól indul, aztán elkorcsosodik, örülök, hogy nem vettem meg, csak pass(ok, az extra pakkot megvettem rá az első blackcellel, +cuccokkal, stb, egy 10-est megért), de ilyen hamar nem hagytam abba cod-ot az infinite warfare óta, amit a csalók miatt fejeztem be hamar, van benne vagy 50 órám...
Pedig a tűzharc, ugrabugra csúszkálás szuper, az első mapok is azok voltak, nem jött szembe ennyi idióta karakter, meg mintha más lett volna az egész szelleme. Komolyabb volt az egész.
De idén már nem is tettem vissza, gyémánt vagymi camo-k majdnem kész, zombit végigvittem mindent, de az fun randomokkal is, stb...Jött a Delta Force, ennyi. Megkapta a hasonló mozgást, mint a cod, a TTK testre hajszálra ugyanaz, de hangsúlyosabb a headshot, mindenki alternatívan ugyan, de katona alakú, megkapta a Tarkov komoly fegyvertunningját, a Battlefield-ek nagyobb léptékű harcait, ahol nem csak a picsányi terület van, ahol a harc hasonló élmény, mint a codban, hanem egy nagy szabad terület, tényleges csapatmunkával... Nomeg ott a BR rész, ami PVPE rendszer, nem a klasszikus szűkülő kör, hanem időkorlát van, és bármikor ki lehet jönni, be lehet menni egyetlen késsel csak gyűjtögetni, botokat ölni, feladatozni, vagy lehet persze ellenséges teamekre vadászni, komolyabb feladatokkal, ami célponttá is tesz, stb. És ingyen van. 9 euro a pass, van rá vagy 3 hónap, teljesítmény alapú, simán hozható, mivel 100 fölött is számol és dobálgat cuccokat, én 186.szimtig vittem el pl. nem sok játékkal, fegyverekre is max. szint után ad free tokeneket, vagyis felhúzhatóak előre a nem sokat használt cuccok is, miközben 1 fegyverrel megy csak az ember, ennél barátságosabb rendszer nincs
És persze belépésért, napi, heti, szezonális feladatokért jön mindenféle izéke, dupla xp tokenek, stb, van ranked rendszer, amit szüneteltethetsz, ha csak "baromkodni" mennél, hogy ne rontsd le, lehetne sorolni, mi minden miatt dedós vacak a cod... mostanára.
Jaés van free coop kampány is, nincs semmiféle paytowin, 1 játékban megvan minden összegyúrva, ingyen, mostmár mobilon is, állítólag ott se rossz, igaz tudtommal nincs cross-progression.
-
-
joe777
senior tag
Én a camokat akartam kimaxolni... sikerült... aztán láttam Te a calling caroikat maxoltad ki...nah mondom meg kéne próbálni...deeee így nagyon esélytelen, hogy megcsináljam hogy akkor számol valamit amikor kedve van. Így mégnagyobb tisztelet, hogy Te megcsináltad 🙂 Hozzáteszem ez csak egy bug, szeretek codozbi, így nem igazán zavar...majd kijavítják akkor meglesz az is....addig meg csak darálás 😆
-
-
-
-
Acheron
őstag
Értem, köszönöm az infót! Jó tudni, mielőtt belefutok egy ilyenbe.
#2393beteg: Az a jellegzetes csőburkolat, amit a naiv szemlélő könnyű fémlemeznek gondolna, nos az durván munkált öntöttvas... Ennek megfelelően üresen is több mint 3,5 kg a súlya, a csigatár megtöltve pedig erre még rátesz két kilót, de még ívtárral is bőven 4 fölött van... szóval meglehetősen nehéz. -
Raymond
titán
OK, akkor ez tenyleg csak sajat szocproblemam mert csak XM4, C9 es ASG loadout-om van skinek nelkul es olyan kombinacioban ami bejott. Meg a streak-ekbol is csak a scout pulse van amit hasznalok (mar ha nem felejtem el megnyomni a gombot, alltalaban elfelejtem), ezt talan ideje lenne lecserelni UAV-ra
-
Raymond
titán
-
Acheron
őstag
Félre ne értsd, nem a te szavad a kérdéses, pont a COD mivolta miatt vannak a kérdőjelek
#2184csákány.: Az gyönyörű - no de hogy nem a multiban jött össze úgy, ahogy nekem adogatja, azt beteszem egy borítékba
#2185xcvbxcvb: Valahogy így.Van olyan meccs, ahol négyet - ötöt is dob - no de el is kell jutni érte, ahhoz pedig gyakren golyózáporon és gránátesőn keresztül vezet az út
De ma még ráverek, hátha kiadja.
Mondjuk így csak sniperezve nem könnyű kenyér a manógyűjtés -
BandiHUN
veterán
Na, ez jó dolog, +1 prestige
Sokat mondjuk nem számít a szint, persze. De hiányozna, ha nem pörögne az xp-csík, ha már a bp kész, mondjuk a végére a jutalom elég nudli. Calling card challenge-ket nézegettem, van sok közel kész, mondjuk azt kinéztem, ahol a galambok lefossák a katonákat, na azt nem láttam senkinél
Mondjuk ilyenkor azért tehetnének be több 24/7-et,hc-n csak a nuke van, de kb. meguntam, a 10v10 mondjuk jó még, ott is lehet hasonló kört összehozni, de csak a legnagyobb mapok vannak benne.
A stakeoutot vagy mit, ami egy kis házban megy, full kivették, pedig előtte 24/7 is volt, shotizni pedig bejönne, meele is kellene, de sehova se jutok azzal se😨 -
Acheron
őstag
Ez jó, mert nálam bug nem volt, ha csak az nem, hogy
1, Nem, vagy csak elvétve dob az ellenfél egy ilyen felvehető figurát, és olyankor is vagy felkapja valaki előlem, vagy lelőnek, mielőtt odaérnék érte (és emiatt valaki megintcsak felkapja előlem)
2, Ha fel is veszem, háromból egyet számol el (írja, hogy felvettem, a meccs végén is megjelenik, de ahol be lehet váltani, ott mit sem változik a szám - alig hetet ír, mint elért eredményt, pedig ennél már jóval többet összekapartam.
Viszont az AMR -re meg épp pályázok, alighanem az lesz a Main Weapon, ahogy az MW2019 -ben is a Rytec AMR -el volt a legtöbb kiillem a FAMAS után. Lassú volt és ménkű nagy recoil, de ha csak a kilábujj körmét eltalálta egy robbanó skulóval, az instant kill volt Core módban is.
Lehet, itt nem lesz ilyen hatékony, de a nosztalgia faktor miatt ki kell próbálni... -
-
BandiHUN
veterán
Viszont a fegyverek, amikből már kaptál pl. battlepassból blueprintet, megmaradnak+a fegyverszint, camo-k is, annyi, hogy ha nincs valamilyen variánsod belőle, el kell jutni ugyanarra, hogy megnyíljanak! De ha van battlepassod, Blackcelled, bármid, ami már adott fegyvervariánsokat, egész sok minden használható marad! Viszont perkek, wildcardok tactical-lethal gránátok, scorestreakek visszaállnak, újra meg kell nyitni őket, kivétel 1 valami, amit ki tudsz nyitni örökre minden ilyen resetkor! Most dupla xp van, lehet gyorsan haladni
-
-
BandiHUN
veterán
A spycam-ot én úgy vettem észre, hogy időalapon lehet használni, valami feladat kapcsán kellett vele sok jelölgetés... és folyamatosan használva asszem' volt valami csík is, ami lemerült, viszont utána gyors körbepislogásokkal sokszor tudtam használni, elökapod+jobbgomb, már be is jelölte, ha volt valami, de persze letett cuccokat, killstreakeket is számolta. HC-n persze könnyen lelőnek, mert idő szemhez emelni+jelölni.
-
BandiHUN
veterán
Sok értelme van, mire hatni kezdene, rég ki lesz maxolva, aki akár heti néhány órát játszik+megnyomja kicsit duplákkor... főleg hogy prestige-kor marad a fegyverszint is+nem kell kimaxolni a fegyót a camo-khoz, és prestige 10 után végképp cicoma a szint...
Lenne benne bp xp... az bezzeg lófütty, ahogy halad -
Acheron
őstag
Nagy örömmel töltene el ez az új sniper - ha lenne hol sniperezni ezeken az apró pályákon. Mivel a sorozatlövőknek is alig van visszarúgása, egységnyi idő alatt sokkal több skuló küldhető velük az ellenbe - ebben a játékban nem jön ki annyira a sniperek one shot - one kill előnye
-
SwitcX69
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest