- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha Telekomos vagy Vidanetes vagy, akkor ez sajnos "normális" lesz.
Idézek:
"csak a Telekom hálózatán tapasztalható, és hatással van a weboldalatok elérhetőségére, különösen a Telekomos felhasználók esetében. Már 2024 márciusa óta lassulást tapasztalhattok, főleg csúcsidőben. Ez sajnos egyre gyakrabban fordul elő, egyre több bejelentést kapunk Ügyfeleinktől, hogy használhatatlanok az oldalaik. Ennek hátterében egy konfliktus áll a Deutsche Telekom AG (DTAG) anyacég és a Cloudflare között, amely a hálózati összekapcsolás fizetési kérdésein alapul."
"A Telekom üzletpolitikája miatt az információ szabad áramlása sajnos akadályozott, mivel a Telekom kizárólag tranzit szolgáltatókkal köt hálózati megállapodásokat, amelyekből pénzügyi haszna van. A közvetlen peering kapcsolatokat nem preferálják, és így a Cloudflare-rel sem jött létre ilyen. Bár a Telekom tagja a BIX hálózatának, selective routing technológiát alkalmaznak, így nem minden forgalmat kezelnek egyformán, ami miatt bizonyos adatfolyamok kerülőúton, például Németországon, Amerikán vagy akár Brazílián keresztül haladnak, ezáltal olyan távolságot jár be az adat, hogy úgy érződik, mintha úja a 90-es évek betárcsázós vonalain próbálnátok betölteni a weboldalt"
Ezért van packetloss, packetburst, meg latency variation hibaüzenet a játékokban. -
d@vee
őstag
Na zombi mód miatt haverok kérésére gemapassal rápróbálok a gémre. Mindent le kell tölteni hozzá ha csak a multi érdekel? Mert ott az MW3 multi is, Warzone is stb...kiválasztható lehetőségnek letöltésnél.
Kicsit sok az a 200+giga lassú nettel -
duronx
senior tag
Más is sűrűn találkozik packet loss-al? Szinte minden második körben van 5-15%
-
pRoject22
őstag
-
LackoMester
addikt
Na, ON, látom zajlik az élet.
Akkor elindultam én is.
-
pRoject22
őstag
Mostmár több órányi game után azt mondom ,hogy lehet megveszem steamre, ez nagyon jó, főleg a HC S&D, utóbbi évek egyik legjobb CoD része, a mapok nagyon jók, változatosak és sok lehetőség van rajtuk
-
kengyel
nagyúr
Ma kipróbáltam a multit, tényleg elég jó lett. Igaz így a GP- be megérte, de annyit nem adtam volna érte. A kampány mód nagyon jó, hozza a megszokott szériát. Még a multis pályákat szoknom kell, nekem olyan mesebelinek hatnak.
Ja igen, a zombi mód ötös. -
petymeg
addikt
válasz
AsakuraDave #676 üzenetére
Komolyan, én fizetnék azért, ha a bohócos/travis/szupehősös/fanatsys skineket nem látnám, hanem csak sima katonákat. Ezt is betehetnék opciónak.
-
nutella1
őstag
Nekem tetszik a multi, csiszoltak az optimalizáción is. Native 152 FPS, 4k. Mindenféle rásegítés nélkül. Nincs mit panaszkodni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AsakuraDave #678 üzenetére
-
KaitouP
nagyúr
válasz
AsakuraDave #676 üzenetére
IGN hozott már le tesztet, remélem mi is tudunk itthon.
-
AsakuraDave
őstag
Mivel sznob only sztím vásárló vagyok, ezért még csak gondolkozom a játék megvásárlásán mert a korábbi jó pár cím számomra teljesen nevetségesen gagyi, lehúzós-önismétlés volt, viszont a Black Ops részek valahogy mindig kiemelkedtek és ezért vonzana, de nem is akarom videók alapján és ezzel mindent el-spoilerezve dönteni
Review-kat nem is nagyon látok, pedig szerintem pre-order earlybe már pár napja rég játszható és ez azért gáz, hogy hivatalos reviewek nincsenek...
A multi része tényleg ez a villodzó, lila-rózsaszin fegyverek meg lézernyalábok mindenfelé stílus?Most vonzana egy pörgösebb FPS multi de ez nagyon lehoz róla, hogy ennyire nevetséges skinek, effektekkel van tele tömve, ami readás ugye legtöbbször jó kis mikro tranzakciós csoda, tehát a sok barom még fizetett is érte, hogy aztán szétbaxák a "játékomat" vele.
-
adrian94
őstag
Sziasztok
MW3-ból áthozható a CP?
Tegnap elindítottam a BO6-ot, 500CP-t írt viszont MW3-ban 3400CP-m van
PC-n játszom, Battlenet-en az MW3-at és Gamepass-el a BO6-ot (ha ez számít valamit)
-
Atla
senior tag
Kampányban megszerezhetö fegyverek
-
pRoject22
őstag
Nekem most így pár meccs után ez egy kellemes csalódás, azt hittem szarabb egy MW3 után de eddig tetszik a game, nagyon jó a gunplay is a combat is
-
IntelKiller7
veterán
Letrara ugrassal vigyazzatok. Kifagyasztotta a multit
-
Acheron
őstag
Este ránézek a kampányra, az még érdekel
Az egér - billentyű beállításokat (PC) áthozza a korábbi részből, mint legutóbb, vagy nulláról kell újra mindent beállítgatni? -
HaZsolt
őstag
Pc game passal tolja valaki mar? Miert nincsenek kint a review-ek day 1? Elozo reszeknek mar ilyenkor 50nel is tobb teszt volt kint...
-
dunc
nagyúr
Sziasztok az melyik beállítás. hogy zombie módba az ellenség piros, és a társak is olyan lilásan ki vannak emelve? (PS5)
-
zozika84
őstag
Ez a zombi rohadt jo.
A multi tovabbra is egy agyatlan ovodas fos, de a zombi bejon. -
Phobion
őstag
hogy a francba kell elérni a helikoptert Liberty Falls pályán?
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Biztos hülye vagyok hozzá de megvásárolt, ezt kapom indításnál. Most akkor mi baja van?
Előre is köszi a válaszokat.
-
Corsa02
őstag
Sziasztok!
Telepítés után amikor először indítottam a Multiplayer részt akkor feldobta, hogy meg akarom-e csinálni az Omnimovment training-et, akkor arra kattintottam, hogy majd később, nem volt időm rá. Viszont most sehol nem találom...hogy lehet ezt újból előhozni nem tudjátok?
Köszi előre is!
-
prannk
őstag
Üdv
Kinguin on a legolcsóbb most az acc? 43 euro
-
LackoMester
addikt
Megy a gém, ez a lényeg kb. 1 óra tapasztalat után azt tudom mondani, h. jobb mint a BETA volt, szóval hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest