- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
soo277
őstag
Hy
prestige lépésnél,megint elöröl minden?(jópár rész kimaradt)
köszönöm -
pRoject22
őstag
Csak HC S&D-t játszunk, vagyunk 3-4 en mindig, eddig tök jó meccseket mentünk, most tegnap meg ma már konkrétan játszhatatlan a game, állunk kezdőn és minden körben a csaló kb 3 másodpercel a kör kezdés után 4 embert insta kiszed, ma konkrétan 5 meccsből 4 ben volt csaló, most kiadtak valami új csalást vagy mi van? Játszhatatlan a game 2 napja
-
Akkor nem vagyok annyira rossz, 6 óra játék után 1.40 a K/D statom, W/L arány 100%
Azt hittem nehezebb lesz visszarázódni, száz éve nem Codoztam.
-
BandiHUN
veterán
válasz
WATERDACA #1187 üzenetére
HC, nincs killcam, túl sok a fejes, szerintem sokan "okosba" tolják. Plusz gyengébb a HC most, vagyis az assault riflék, legalább 2 hit kell felszerelve is. Normálon van idő korrigálni a helyzeten. Mondjuk most élem, hogy gyors a molotov, még hc-n is van idő ledobni, aki nem prefire-vel jön(kicsit se furcsa, hogy valahonnan kilépnél, ghost on, de az első 2 golyó már koppan a falon...), azt most élem rendesen, HC-n gyorsan öl ellent, de barátot kicsit sebez csak.
De igazából most alig más a normál is. Viszont a killcamot rühellném. Így talán majdcsak lesz nuke is, 18 kill a rekord eddig 1 élettel, persze rusholva+smg(pp29) -
BandiHUN
veterán
válasz
MikeWazowski #1190 üzenetére
Nekem inkább úgy zavaró, hogy mindenki nyomja ezerrel, hamar lemennek a körök, még a domination talán hosszú... de túl sok a holtidő, emiatt az xp is. Mindenki rushol, stratégiával, ellenfél bevárással sokra nem lehet menni, még dominationon se, közben mások 10 embert belőnek, míg te elfüstölöd vagy 1-2 killel kipucold a B-t...
De amúgy nekem úgy tűnt, lvl40 fölött lassul be a vége, prestige után pikk-pakk eljutottam addig, most másfél óra alatt 2 szint, pedig jól ment+megcsináltam a napikat is. Mondjuk benne van az is, hogy az első prestige-ben bepotyogott a sok könnyű feladat is, csak a hosszadalmasabbak maradtak. Meghát megint mintha a dupla nem dupla lett volna... mint mikor eddigis a bp xp b..szik haladni season végénFegyók is alig haladnak, az utolsó pisztollyal öltem 40-et,lvl 3 nulláról
Plusz nekem bugos, mert nem tudok semmit rátenni, ha választok cuccot, kidob a lobby képernyőre. Minden másnál minden ok
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nuketown ilyen, az egész pálya fából van kb (járműveken túl persze). Ezért anyáztak sokan hogy a Recon miatt a másik házban lévőt is ki lehet nyírni spawn-ról.
#1190 MikeWazowski
Nyilván én is belassultam most kicsit, de azért szép XP mennyiséget össze lehet hozni ha kicsit okosabban játszik ember. Nem csak killekre menni, hanem objektívre, gyűjteni a medálokat, UAV-t tolni mindhármat (dispatecherrel kb nonstop vannak, kivéve Harp ahhoz több pont kell azért), nézni hogy hátha megvan fegyver/lethal/tactical/field upgrade badge, challenge...ilyenek.
-
Phobion
őstag
"A BO6 a "legnehezebb" COD számomra....2019-ben és MWII/MWIII-akban mindig hoztam egy közepes kört."
én is így érzem ezt, pedig világéletemben codoztam a legelső codtól kezdve, hát biztos öregszem
#1187 - én a HC-t elengedtem, számomra élvezhetetlen, pedig az előző részekben csak azt pörgettem, Nuketown HC pedig egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy hogyan nyújt az bármiféle szórakozást 🤷♂️
Core-ban nagyon tetszik, hogy rengeteget pattog a hitmarker hang 😂#1188 - én tegnap szembesültem többször is Nuketown-on azzal, hogy bizonyos idő elteltével a sárga busznak, a terepjárónak eltűnnek bizonyos textúrái és át lehet látni rajtuk
(platform: XSX)
-
NemMo
őstag
Érdekes történt nuketown pályán. Az egyik házban a földszinten voltam és egy gránátot dobtak be az emeleti ablakon és meghaltam tőle a földszinten
-
Coreba vagy HC-be szoktak inkább prok játszani? Vagy az teljesen vegyes itt?
-
BandiHUN
veterán
válasz
WATERDACA #1181 üzenetére
1.0
De a win arány 30% körüli csak valamiért, sok az über enemy, aki bedarál mindenkit, nem értem, miért ilyeneket dob, itt is az 50% körül kéne lenni. Objektívás módokban is lerusholják, oda se jut az ember. KC-ben nem szedik a cetlit, de kemp, az van.
A lobbit se értem, összerak kicsikkel az ellenfél meg sokprestige-s máraneveelmondmindent.
Hülye kérdés, de számíthat, hogy pass vagy megvett szerintezek?
Top 3-ban vagyok minden körben pedig, de minek🤣Más:tegnap a 24H2 a cfosspeedet kavarta meg+a routert+jött még update, mára helyreállt, leszedtem a cfosspeedet a fenébe.
-
turho
addikt
válasz
WATERDACA #1181 üzenetére
A BO6 a "legnehezebb" COD számomra....2019-ben és MWII/MWIII-akban mindig hoztam egy közepes kört.
Cold War, és BO6-ban meg nonstop 5-6. vagyok, kelek fekszekvagy ezek ennyivel gyorsabb játékok, vagy megöregedtem
Érdekes különbség számomra....
Mondjuk a BO6 nekem grafika /látvány és játékmenet szempontból is kis csalódás. -
Hogy megy a game emberek? Kinek mi a K/D aránya jelenleg?
-
nutella1
őstag
Egyébként, eddig szerintem 2019 óta ez a legjobb COD multi, akárki, akármit mond. Messze eltörpül mellette mindegyik.
-
BandiHUN
veterán
Másnak is akadozik a játék? 2-3 körből egyet tudtam játszani, a többiből lost connectionnal visszadobott a menübe körkezdéskor, rendben összeáll a team, mapot betölti, majd nem számol vissza, lost connection. De a net jó...
Lehet köze hozzá, hogy most este jött a 24H2 frissítés?Tanácstalan vagyok
-
SzlobiG
félisten
Most végeztem a kampánnyal és nekem nagyon adta.
Mentem pár kört a multiba az is bejövős.
-
válasz
MikeWazowski #1169 üzenetére
Miért lenne lassú a fejlődés? 4 óra alatt level 32 simán megvolt. Ilyen tempóban pár óra még és megvan a level 50
-
zzola
titán
[Az egyetlen Black Ops 6 TRÜKKÖK videó amit LÁTNOD KELL]
Elég jól összeszedte a tag a lényeget... ha még nem bótmá.
-
Stakeout 24/7, ajjajj mi dara lesz ott!
-
mg1992mg
őstag
2019-es MW után újra belevetettem magam a CoD-ba, erre esett a választás, eddig tetszik.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
IntelKiller7 #1157 üzenetére
Nem mondod...?
azért írok, h mióta nincs, kicsit szenvedős....
-
zzola
titán
Van valami hiba a rendszerben? Most nézem, hogy az AEK-973-mal tegnap feloldott kiegészítők mind eltűntek, teljesen 0 az egész, alap a beállítás...
És nem, nincsen prestige, 55 lvl.
Hát ez remek.
-
dunc
nagyúr
Valahogy nem érzem, hogy annyi hiszti lenne, ennél a résznél!
Jó lett ez na!
-
nutella1
őstag
-
IntelKiller7
veterán
válasz
MikeWazowski #1156 üzenetére
Most volt 4 napig.
-
Deck
titán
válasz
IntelKiller7 #1154 üzenetére
Ez igen
-
IntelKiller7
veterán
-
BandiHUN
veterán
Szerintem nem lesz rossz. Végülis vásárolni nem muszáj, aki nem akar, plusz eleve jött már csillivilli opi a Vaultból is, nem tudom, nekem könnyebb is lelőni az ilyesmiket
Az eddigi mapok is tetszenek, jó, ha jönnek újak.
Szerintem ez a cod eleve nem indult amúgy komolynak sem, a pályák is rajzfilmszerűek, a mozgás se földi halandó, a fegyverek jók, kicsi a recoil, nekem minden kör bejött, amiben nem volt csaló, kínai, orosz. Teljesen fun lett ez a rész. Katonáskodni, több korszakban, ott a BF, Hell let loose, stb. Igaz ez nálam lehet amiatt is bejövős idén, mert nagy Borderlands-fan vagyok, kicsit ez is ilyesmis grafika.
Jó ez így passal, úgyis egy év múlva jön az új. Így kezelem. Camo grind se fontos, le se nullázódik prestige-el úgyse. És még a zombit+ a single-t ki se próbáltam. Szerintem könnyebb is a multi, kisebb sbmm hatás, max kap az ember 1-2 cumi kört, ha jól ment, de általánosságban a pass miatt sokkal több a "kezdő".
-
IntelKiller7
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7 #1149 üzenetére
Korán kezdik a színes bundle-öket
Replacer ok, az unikornis már nem
-
IntelKiller7
veterán
-
shotika
őstag
válasz
MikeWazowski #1136 üzenetére
Lassú, de most az számít hogy hányas szintű vagy/a fegyod/a camo, vagy az hogy hogyan fejlődik a tudásod??
-
WOGWOG
csendes tag
Ki az aki nem használja a prestige módot, és miért?
Gondolom a session 1-el újabb szintek jönnek meg fegyverek, nem
ragadunk le az 55-ösnél ha nem prestig-elünk? -
zzola
titán
Kár ezért a játékért (is). Csaló, neve vekete vonalla kisatírozva, magyarul nem látható, ki lőtt le + ugyanolyan színű a karakter feje felett a nickname, mint a csapattársamé. Csak szaladgál és hullik mindenki. Ez tényleg fair a konzolosokra nézve, ja nem.
-
Mentolka
senior tag
Én egy ideje nem költök játékra, a CoD-nak is a Warzone részével játszok néhány éve már.
Ezért érdekel: milyen az új OmniMovement? (állítólag jövő héten a WZ is megkapja) -
MikeWazowski
veterán
Jó lassú lett a fejlődés.... kb. nem is haladok.
-
Acheron
őstag
-
nutella1
őstag
Csak egy megfigyelés. Nem tudom, később mennyire finomítanak az SBMM-en. De egyelőre én nem vettem észre, hogy annyira brutálisan erős lenne, mint az MW3-nál történt. Ahol még a vaknak is kiszúrta a szemét. Én itt nem érzékelem annyira hatványozottan, mondom: egyelőre.
-
zeee
senior tag
válasz
maximilian4 #1117 üzenetére
Szia! És ezután kábelen keresztül használtad? Mert nekem így viszont totál lelövi a füles mikrofonját bluetooth-on.
-
kengyel
nagyúr
Engedett ma 4-órát játszani, most megint folyamatosan lefagy !
-
Ryoo
senior tag
-
d@vee
őstag
Na ezért nem szeretem ezt a presztizs cuccot sehol
Hunt-ban is maxod vagyok de nem presztizselek mert van olyan fegyó aminek a kioldásával eleget szűttyögtem.Tegnap sikerült majdnem megcsinálni a Liberty-s zombis easter egg küldit. Minden feladatot letudva már csak egy hullám volt hátra a templomban, de egyszerűen annyira megvadulva jönnek hogy nem bírtam velük. Semmi extra, 15-ös szintnél már megvolt minden feladat pedig. Soloba eléggé beteg
-
-
Ryoo
senior tag
válasz
Kalacskepu #1121 üzenetére
És komolyan ezért a prestige rendszerért sírt a közösség? Ez borzasztó szerintem. Én CoD WaW után tértem vissza MW 2019-vel, azok a prestige-ek jóval élhetőbbek, mint ez.
Inkább azt kellett volna továbbfejleszteni értelmes tartalommal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kengyel #1122 üzenetére
Magát a tokent nem látod, de ha rámész a progression menüre, ami mutatja 1-55-ig milyen cuccokat kaphatsz, akkor kiválaszthatsz egy dolgot amit visszakapsz. Ez lehet fegyver, perk, scorestreak bármi. (figyelj mert az oszlopoknál lefele is tudsz menni, tehát nem a teljes oszlopot kapod meg, csak dolgot belőle amit kiválasztasz)
-
kengyel
nagyúr
válasz
Kalacskepu #1121 üzenetére
Azt a bizonyos tokent, nem találom.
-
válasz
kengyel #1120 üzenetére
Minden Prestieg-nél kapsz egy tokent amit fel tudsz használni egy item kioldására, beleértve a fegyvereket is. Vagy ezt használod el, vagy pedig újra felmész arra a bizonyos szintre.
Ezzel egyébként én is tegnap szembesültem, Codos multi "karrierem" igazán a MWII-vel indult.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Megint elakadtam.Megvan a Prestige 2, de a fegyómat elvette, illetve látom, de nem használhatom. Hogy tudom ezt beállítani ?
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. A Vault kiadás cuccait lehet használni a zombi módban is vagy csak multiban?
-
zeee
senior tag
válasz
maximilian4 #1117 üzenetére
Ahhh de jó! Kösziiiii
Esküszöm egy perccel ezelőtt találtam ezt ebben a videóban, amit mondasz. .
Akkor ez lesz a baj! Köszönöm! Gondolom te is frászt kaptál már tőle
-
maximilian4
addikt
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy JBL E60BT fejhallgatóm. Számomra kitűnő hangja van. Szeretném használni COD multiplayerre. Beállítottam mindent, működik a miklrofon része is. A probléma az, hogy amikor elindítom az új Black Ops 6-ot, a betöltőképernyőn még szépen szól, de amint megjeleni a játék főmenüje, átvált szokol rádió szintű élvezhetetlen hangminőségre. Mindenféle beállítást próbáltam a játékon belül, mikrofonteszt jó. Olyan minthogyha a hangminőséget átállítaná a mikrofon 8 bit jelszintre a kimenetet. A gamebar-ban volt egy valami kapcosló, amit egyszer mintha kikapcsoltam volna és akkor jó volt, de azóta sem tudok rájönni mi volt az. Próbáltam bluetoothon és vezetéken keresztül is, a probléma ugyanaz. Van valakinek valami halvány dsejtése mit kellene beállítani? -
-
zzola
titán
válasz
Kalacskepu #1113 üzenetére
Ja, jól benéztem akkor...
-
-
zzola
titán
válasz
Kalacskepu #1111 üzenetére
Nem, sima sörétessel. Simán lekapnak 1 lövéssel...most is.
-
-
Mizol29
senior tag
válasz
maximilian4 #1105 üzenetére
Azok az op csókák mást is használnak szerintem, hagyd a fenébe csak szívni fogsz.
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
szerintem könnyű. bár én sok éve konzolos vagyok, pár hónapja vettem csak pc-t de igazából így is a xboxon nyomom a codot, mert az asszony rá kapott pc-n , na ő mondjuk nem tud kontrollerrel
-
Sirandrish
legenda
válasz
Hát szerintem még ma is ha a skillt nem nézem, akkor egér+bill minden tekintetben kenterbe veri a controllert FPS játékokban
-
kengyel
nagyúr
válasz
Már nagyon régóta próbálom, de az istennek sem érzem úgy, mint az egeret. Még a kampányba el is lövöldözök vele, de a multiba azonnal végem.
Meg is vettem az Xboxot, azóta a gyerek játszik rajta.
-
maximilian4
addikt
Pc-sként megéri átszokni kontrollerre? Manapság annyi videót dobál fel a yt, hogy mekkora op kontrollerrel játszani egér helyett. Ez tényleg így van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged