Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
PROHARDVER!
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
Vegulis 4k- val tobbet kiadnom a cross-gen bundle verziora.
Igy ha elfogadhato ára lesz a PS5-nek es veszek akkor megérte.
De az ultimate verzio se kutya ... -
oriic
HÁZIGAZDA
Jó hát én mit mondjak, egyedül vagyok széles e világon, amikor azt mondom hogy future COD jöhet, sőt akár Infinite Warfare 2-t is szívesen tolnám.
#185) lacy86
PC-re vettem 60 euróért. Konzolra majd jövőre veszem. Cross-play így is lesz, meg az elért eredmények konzolon is megmaradnak.
#186) zkxdn
Még nincs róla hír, de szinte biztosan működni fog.
-
zkxdn
őstag
Biztos nem, de azért megkérdezem volt már arról infó hogy konzolon működni fog-e a game Mouse and Keyboardal mint a MW 19?
-
pulffy
őstag
Hát nekem az eddigi COD sztorik amikkel játszottam(MW1-2remaster, WW2, mostani MW) azok quvára tetszettek és a trailer alapján teszik ez is...Viszont eddig még nem játszottam BO multival (ne , kérlek ne bántsatok
) . Szóval nagyon várós lett, mást már nem is veszek idén...ultimate edition pre-order... Yup
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na csak hogy én is írja érdemben. Maga az event indulás nagyon tré volt a Server Queue témával nálunk. Végül aztán 4-en nem is tudtuk elindítani, egyedül kellett mennem nekem is.
Maga a 4 küldetés csak ingame extrákat ad, az idő lejárta után viszont a Stadionba futás mocskos hangulatos volt. A trailer nekem tetszett. TG társam ellenében én a Cold War erát bírom nagyon, szóval jöhet a játék novemberben. Előrendelés megtörtént, operatort megkaptam, türelmesen várjuk a premiert.
Az Activisiont nem szeretném elhordani már, megtettk helyettem mások is. Lényeg, hogy mocskos dolog, hogy extra pénzt kérnek nextgen változatért. (Ami alapból drágább lesz mint kurrens gen...)
-
lacy86
addikt
Most akkor ha jol ertem , ha megveszem PS4-re a game-t akkor az nem lesz jo PS5-re?
-
mcwolf79
veterán
Qrta életbe , pedig nem akartam launch-kor megvenni , de ez a trailer eléggé beütött .
-
KaitouP
nagyúr
Trailer vélemény:
Fura leszek, de nekem ez langyos volt. Oké, a hidegháború nem a legkedvencebb korszakom (már ha egy háborús korszakot egyáltalán kedvencnek lehet nevezni...) ettől függetlenül arra készültem, hogy itt libabőr lesz, de olyan nagy, hogy a székről is leráz. A trailer campaign részét ásítással nyugtáztam helyette, a multiplayer rész viszont okozott némi izgalmat. Pedig nem is azon volt a hangsúly.Engine:
Úgy olvastam nem teljesen az MW által használt motort használja, ez némileg látszik a traileren, de ettől függetlenül a grafika nem néz ki rosszul azért. Azt mondjuk nem igazán értem, hogy akkor ez az egész hogy is lesz "kompatibilis" a Warzone-al. Az mindenesetre durva, hogy ez a játék már 2015 óta a tervezőasztalon van elvileg. 5 éve.Ár:
Hagyjuk, nevetséges az emelés.Különböző kiadások, előrendelői ajándék, early beta:
Ezen viszont rendesen felb*sztam az agyam. Fizessek ki egy valag pénzt MOST, hogy játszhassak pár napot korábban a betaval, DE CSAK AKKOR, ha a digitális verziót rendelem elő. Mi a tökért nem lehet adni egy nyamvadt beta kulcsot akkor, ha a digitális verziót preferálom, mert mondjuk tetszik a box art, szépen mutatna a polcon, stb.? Ugyan ez vonatkozik az előrendelői ajándékra, az MW ingame Woods-ra meg cuccaira.Ezek után már hagyján az, hogy ilyen hülye időpontra tették a revealt mondjuk hétvége helyett.
-
-
KaitouP
nagyúr
Black Ops Cold War Land, Sea, & Air Pack revealed
PlayStation partnership confirmed for Black Ops Cold War
Black Ops Cold War campaign lets you create your own character
Black Ops Cold War will feature cross play, free DLC, & Battle Pass
Meet the characters of Black Ops Cold War campaign
Black Ops Cold War campaign has multiple endings
Black Ops Cold War engine gets revamp to give modern take on 1980s
Black Ops Cold War MP Reveal confirmed for September 9
Warzone content will transfer over with Black Ops Cold War
Description of several Black Ops Cold War campaign missions
Black Ops Cold War campaign developed by Raven
Black Ops Cold War Standard Edition for next-gen priced higher
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem tetszik nagyon. Az event pedig simán jó volt.
-
zkxdn
őstag
Hmmmm úgy néz ki nem lesz PS5 a Cold War megjelenése napján
"Call of Duty: Black Ops Cold War, the direct sequel to the iconic original Black Ops game developed by Treyarch, launches worldwide on Friday, November 13 for PlayStation 4. Black Ops Cold War is also scheduled for release late 2020 for PlayStation 5."
-
keIdor
titán
Call of Duty Black Ops Cold War Gameplay Reveal and Info! [link]
-
keIdor
titán
Mikor kezdődik a béta?
Csak hogy előrendeljem-e most, vagy ráér? -
prokxy
veterán
Menüben elég lenni vagy indítsak vmi plundert?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyon ramaty gameplay reszlet.[link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Dead Silence is a PERK AGAIN in Black Ops Cold War!"
-
KaitouP
nagyúr
A játék különböző kiadásai is kiszivárogtak: [link]
CharlieINTEL: With this revealed, it’s basically confirmed Activision has no plans to offer free upgrade for current-gen to next-gen, and plans to raise prices for their next generation games.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Multiplayer Reveal September 9th.
This information comes from the newly updated files in #ModernWarfare.
#BlackOpsColdWar
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fél 8kor lesz az event, ez már hivatalos.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Myasishchev M-55 a gép.
-
zkxdn
őstag
Gamescom-on ott lesz az új COD : -- [link] --
-
KaitouP
nagyúr
Bannolták Kínából a Black Ops Cold War teljes (vágatlan) teaser trailerét: [link]
-
soo277
őstag
-
KaitouP
nagyúr
Sok mindentől függ az ár. Egyrészt nem tudni hogy a next-gen konzolokon a játék árát illetően lesz-e drágulás (tudjuk, hogy más kiadók más játéknál kérhetnek felárat), arról sem szól a fáma hogy akkor a PC kiadásra lesz-e ez kihatással vagy sem, illetve azt sem tudjuk, hogy itthon milyen kiadások lesznek megvásárolhatóak, ez főleg a fizikai formátumot vásárlóknak lehet fontos kérdés, hiszen mint tudjuk, MW-ből csak az alapkiadás volt itthon megvásárolható fizikailag, de volt más országban fémtokos kiadás is. Az alapárát az új résznek simán tehetjük 20K köré +/- 2-3K eltéréssel.
-
KaitouP
nagyúr
Utalások nyílt béta tesztre, és előrendelői bónuszokra: [link]
-
vaakuum
addikt
Tehették volna kicsit korábbra is az indítását, a nyári szünetben aktívabb lett volna a közösség. Szeptembertől kezdődik a suli, nem lehet a gyerkőcöknek napi 8-10 órát gép előtt ülni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hm.
"Black Ops: Cold War is NOT a reboot."
-
KaitouP
nagyúr
Nem erőltetném ezt a hülyeséget, elég ha Fosnite-ban ezt nyomatják. Szerdán 18-kor még jócskán a munkával vagyok elfoglalva, gondolom nem vagyok vele egyedül, tennék inkább akkor hétvégére, ha nagyon muszáj a live event.
Ellentétes esetben csak adjanak ki egy trailert a megfelő időpontban, arra talán meló közben lenne 3-4 percem.
-
Laraxior
titán
Jó-jó..és mikor lesz kapható?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ki mit tippel? Nuketown lesz?
-
Ed3r_X_
nagyúr
I'm here
-
KaitouP
nagyúr
Érdekesség a tegnap megjelent Know your history teaser trailerrel kapcsolatban, abban ugyanis nem egy random figura, hanem a hidegháború korszakából egy jelentős történelmi személy mondatai hangzottak el egy korabeli felvételen: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Call of Duty: Black Ops Cold War hivatalosan megerősítve!
Know your history teaser: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KaitouP
nagyúr
1 órán belül újabb hint. A nézendő weboldal továbbra is a pawntakespawn.com
-
KaitouP
nagyúr
Filed valószínűleg nem de Fidel tuti.
-----------------------------------------------------------------------------
Volt már, de cikkesítve:COD 2020 teaser site opens new door in Farmland in Warzone
Egyelőre ugyebár semmi konkrétum, és azt kell mondjam, hogy ez az apró, titokzatos információszórás inkább unalmas, mint izgalmas. Augusztus közepén járunk, hivatalos teljes reveal még nem volt, beta teszt játékosoknak szintén nem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még pár perc. Egyik stream a sok közül. [link]
-
KaitouP
nagyúr
Az első CoD 2020 teaserek Warzone-ban: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Rendhagyó módon lesz bejelentve az idei Call of Duty, úgy, ahogy eddig korábban még soha:
Megjegyzés: talán oriic tippelte, hogy Warzone-on belül lehet a bejelentés, a fenti tweet alapján ez egyre valószinűbb.
Az MW3 óta nem volt precedens arra hogy két stúdió fejlessze kooperációban Call of Duty játékot, azonban ez meg ismétlődik az idei Call of Duty esetében, a játékot ugyanis nem egyedül a Treyarch, hanem a Treyarch & Raven Software fejleszti.
-
KaitouP
nagyúr
Az Activision újra megerősítette, hogy az idei új Call of Duty játék meg fog jelenni idén, erről pedig két fejlesztőcsapat, a Treyarch és a Raven Software kezeskedik: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Twitteren irtak Red Door klienshez:
Now that we have loaded it on Xbox..we can decrypt it for PC!
Really excited! https://t.co/r2hKy1a3Oz
Egy ket nap es minden kiderul a jatekrol.
-
KaitouP
nagyúr
Call of Duty: Black Ops CIA kód év Xboxon: [link]
Nyilván csak kódnév, legalábbis a CIA jelző (elég hülyén hangzana a cím így), de úgy tűnik, ezúttal is szerepet játszik majd a szerv.
-
KaitouP
nagyúr
PLETYKA: kiszivároghattak az idei Call of Duty játék Campaign küldetéseinek, Multiplayer pályáinak, Zombie módnak és új Warzone területeknek a nevei: [link]
-
Corpuscle
őstag
Nyomtuk egy időben rendesen. Aztán ő pihentette, most meg én.
Nekem nagyon tetszett a játék, de fél év, közel 500 óra után már kopott a lelkesedés. BO4-nél ugyanez volt.Visszarázódni megint, hát. Most a Snowrunner-t tolom. Illetve húzom a terhet. Feltett lábbal, közben Spotify-t hallgatok. Ez kicsit nyugalmasabb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
MS Store-ban is felbukkant az alfa.
-
KaitouP
nagyúr
Újabb kiszivárgott részletek az idei részből: [link]
-
-
KaitouP
nagyúr
Beköszönős poszt: üdvözlet itt is mindenkinek!
Második éve vittem már egyedül az utóbbi Call of Duty játékok topikját, és annyira élveztem ezt a közösségi munkát, hogy az új, idén megjelenő rész topikját sem szerettem volna elengedni, DE: legnagyobb meglepetésemre szememben nagyra becsült Gamepod-os házigazdánk, oriic is jelezte igényét a topikgazdai feladatok ellátására. Közös megegyezés után arra jutottunk, hogy közösen fogjuk ellátni az új Black Ops topik körülötti feladatokat, a kolléga személyén kívül pedig azért is nagyon örülök ennek, mert ha ez a játék is olyan népszerűségnek örvend majd, mint amilyen pörgés van sokszor a Modern Warfare topikban, akkor elkél két ember figyelme és némi szabadideje.
Bár nem tudjuk mi van az idei résszel, mire számíthatunk egyáltalán, és beindul-e majd az a bizonyos hype vonat, de bízzunk benne hogy legalább annyira sikeres játékot kapunk, mint amilyen a Modern Warfare lett.
Jó fórumozást kívánunk mindenkinek!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyelőre nem tudom hogy erre mit gondolja. Amit én hallottam az az, hogy a trailer kész, dátum is van elvileg, szóval itt valami más lesz a háttérben.
A Warzone-os reveal továbbra is tervben van, király lesz, ha az is csúszik amiatt, mert ezzel valami gond van és szórakozik vele Acti...
-
KaitouP
nagyúr
-
shotika
őstag
"elképzelhetőbb, hogy gondok akadtak a fejlesztések körül."
Szinte biztos, hogy valami nem oké, főleg, hogy a tervezett 2020-as codot ugye passzolták és a Treyarchnak kellett előrehoznia a saját CoD-jukat - 3 év helyett 2 év alatt összerakni egy teljes címet... hát ez még egy olyan tőkeerős kiadó mögött is kb lehetetlen mint az Activision.
Anno PC-én nagyon jót tett egy kis szünet a cod2 idejében, hogy 2 éves pihi volt a cod4-ig. Volt ideje kiforrni magát a játéknak és a közösségnek.
-
KaitouP
nagyúr
Az idei új Call of Duty nem mostanában lesz bejelentve: [link]
A PlayStation 5 eseményen nem mutatták be az új játékot, most pedig Jason Schreier, aki korábban pontos adatokat szivárogtatott ki a széria játékaival kapcsolatban, azt állítja, hogy "úgy hallotta, nem mostanában lesz bemutatva a játék".
Az Activision elképesztő összegeket költ el évről évre csak a széria marketingjére, mindig korán kezdik a promózást, azonban most először sehol semmi hivatalos információ, és ha hihetünk a híresztelésnek, akkor nem is lesz mostanában. Kétlem, hogy ennek bármilyen marketing stratégiai oka lenne, az viszont egyre elképzelhetőbb, hogy gondok akadtak a fejlesztések körül.
-
jelen !
-
KaitouP
nagyúr
Nem hivatalos, de egy Twitteres forrás szerint nem lesz ma semmi az új CoD-ból. (PS5 event)
-
Mr. Y
őstag
Na, ezt is megérjük
Eddig megvolt az összes rész, bár a BO3 rendesen megszivatott, mikor eldobta a mentést kb 70 %-on -
lacy86
addikt
Yeah! 💪💪💪
-
oriic
HÁZIGAZDA
Éééés aki fent van Twitteren az óvatosan ossza a fenti logót, Activision elkezdett copyright strike-okat tolni.
-
dombi81
senior tag
Örvendetes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops (2020)
Külön kérésre, megnyitom a 2020-as Call of Duty topikját, hogy ne a többi rész topikjai legyenek teleszórva a különböző hírekkel, szóbeszédekkel, pletykákkal és szivárogtatásokkal. Az idei rész minden bizonnyal (Lassan már nyílt titok) a Black Ops széria új felvonása lesz (Soft Reboot), amely az adatbányászoknak köszönhetően az alábbi logóval jelenik meg.
Amiket tudunk:
Kódnév: The Red Door
Megjelenés: 2020. őszén
Célplatform: PC, PS4, Xbox One (Később elvileg PS5, Xbox Series X)Korábbi hírek:
Black Ops folytatást kapunk?
Nyugalom nem lesz a játékban jetpack!
Az első részletek?
Nem a Black Ops címet kapja?A topik a PC-s részlegen lett létrehozva, de ugyanúgy a konzolos játékosok is jelen lehetnek és beszélgethetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB független 100% akku Gray
- Eladó Msi Rtx Suprimx 4080 vga, gari 25.12.27ig
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest