Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Tény hogy ezzel a multival még nem játszottam. Az is tény hogy ez a játék sikeresebb mint a MoH. Hogy jobb e, azt kétlem (szubjektív), mert bár a MoH is arcade jellegű, a Black Ops ingame videók alaján sokkal árkádabb. Nekem ez már túl sok.
Az pedig, hogy hányan mentek fel a szeróra egyszerre...Megint csak LoL. Gondolod hogy a fejlesztők nem tudták mennyi az előrendelés, és hogy várhatóan mennyi pc-s verzió fog elkelni? Dehogynem. Akkor miért nem biztosították a megfelelő kapacitást?
Az pedig hogy az első nap ennyien felmentek...Közel se biztos hogy ez a szám kevesebb lesz, sokkal inkább jóval több. Akkor mi lesz? Összeomlik a rendszer?
Tudta az utolsó cukorkát szopogató kisgyerekig mindenki, hogy sikeres lesz, ami valószínű a 2010-es év legnagyobb példányszámban eladott játéka is lesz egyben. Akkor milyen 80.000 felhaszálóról beszélünk? Év végére simán megduplázódhat, főleg hogy nagyon sokan nem ugranak rá az első napokban. És ha ez bekövetkezik akkor mi lesz?Számomra ez a szerver menedzsment túl bizonytalan így 11k-ért.
MoH proci probléma nálam nem volt, rendesen teker az elejétől kezdve mind a 4 mag 80-100%-on! Szaggatásra sem emlékszem, de ez is ugye lehet hardver, és driver függő, nálam ilyen se volt.
Ha ez lesz a következménye a 80.000 ember felmenetelének, akkor MoH-ba ne is jöjjön ennyi ember. Nekem bőven elég a mostani létszám is.Azért kíváncsi lennék egy össz platform és egy only PC eladási statisztikára, ami az elmúlt egy hónapot illeti.
Sztem sikeresebb lett mint azt sokan gondolták volna, mert bármilyen cikket találok, elégedettek a fejlesztők az eladási statisztikákkal.
Persze nem óhajtok tovább a MoH játékkal foglalkozni a BO topikban, de azért kíváncsi vagyok az itteni eseményekre, és hogy meg tudják e oldani a problémákat. A játék pedig érdekel, és valószínű pc-n tolom ki a single-t, nem Boxon, de a multijától valahogy idegenkedem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steelseries arena 9 rgb 5 1 szinte új!!!
- LOGITECH G ASTRO A50 X LIGHTSPEED - FEHÉR
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD+ Intel Iris Xe
- ÚJ DELL XPS 15 9520 Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-12700H 16GB/512 3050Ti Touch UHD+ /1,5 MILLIÓ/
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest